Bizim aynı neredeyse :) sonucu görünce rahatladım. Senin değerlerin nasıl canım
cok gecmis canim. bolbol dinlen.simdi nasilsinEki Görüntüle 2244442
Benim de dün kanamamdan sonraki ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim aynı neredeyse :) sonucu görünce rahatladım. Senin değerlerin nasıl canım
cok gecmis canim. bolbol dinlen.simdi nasilsinEki Görüntüle 2244442
durumun nasıl iyi misin ? dikkat et kendine..Eki Görüntüle 2244442
Maşallah miniğin ucundan görünmüş sanırım :) kalp atışı görüldü mü canım nasılsın şimdi?
Nasılsın canım iyimisin ? Bende bugün ayakta durum mecburen ağrım var şuan
yumurta mi allah allah ne ilgisi varmis devlet hastanesi miydi ozel miydi canimKalp atışını duymadık 5+2 dedi doktor adet tarihime göre 6+4 günlük ama dün ultrasonda 5+2 gördü zaten şuan duyulmaz dedi kesenin içini de göremem dedi ordaki şey ne dedim yumurta dedi vallahi bazı doktorları anlamıyorum ciddi söylüyorum. Aletleri millattan önceden kalma
Maşallah yolk sac kesesi oluşmuş,bi dahakine bebegide görürsün.Darısı banaEki Görüntüle 2244442
Bi hafta ileri geri çok bişey ifade etmiyo zaten bu erken dönemde ona hiç takılma. Ama ona yumurta demesi çok ilginç ben 2.gebeliğimde aynı şekildeydi ultrason görüntüsü ve bebek oluşmuş bebeğimizi gördük demişti ve göstermişti doktor.Kalp atışını duymadık 5+2 dedi doktor adet tarihime göre 6+4 günlük ama dün ultrasonda 5+2 gördü zaten şuan duyulmaz dedi kesenin içini de göremem dedi ordaki şey ne dedim yumurta dedi vallahi bazı doktorları anlamıyorum ciddi söylüyorum. Aletleri millattan önceden kalma
Ayne güzel cnm.. ben daha onu da görmedim. Direk 20 martta gel dediler bize. 7. Haftanın içinde olacak o zaman.Gördüm canım.
Ben bütün bitki çaylarını ve siyah çayo da severdim. Kahve, çay bıraktım hepsini. Normal sıcak su içiyorum çay gibi hayal edip.Yeşil çay seven vardır belki benim gibi söylemek istedim. Yeşil çay yüksek kafein içeriyor ve hamilelere hiç tavsiye edilmiyor. İçen varsa ara versin
Bitki çaylarına temkinli yaklaşmak lazım ama hangileri içilebilir doktora danışmalı. Açık çay ve bir fincan türk kahvesi içilebilir diye biliyorum.Ben bütün bitki çaylarını ve siyah çayo da severdim. Kahve, çay bıraktım hepsini. Normal sıcak su içiyorum çay gibi hayal edip.
Ne çayı içebiliriz? Ihlamur diye okumuş annem, bi de papatya olabilir diye okudum ama emin değilim.
Sabahtan beri burnum şıp şıp galiba bende grip oluyorum. Deniz suyu kullanabilirsin tuzlu suGrip olan var mı brun spreyi kullandım fakat doktor hıc bır sey kullanamazsın dedı yerine ne kullanabılırım
benim geçen hafta burnum akmaya basladı tabi habersizdim hamile olduğumdan daha sonra akıntı kendını tıkanıklıga bıraktı :) tesekkürler tavsıye için bu aradaSabahtan beri burnum şıp şıp galiba bende grip oluyorum. Deniz suyu kullanabilirsin tuzlu su
Canım devlet memuruyum ve şark görevindeyim. Öyle bir şansım yok malesef.İyiyim canım şükürler olsun eğer imkanınız varsa çalışmıyorsanız yatın mümkün oldukça ben de çalışıyodum rahatsız olunca çıktım. Kaybettikten sonra kıymeti kalmıyor Allah muhafaza
Serum fizyolojikte kullanabilirsin. Benimde burnum kanıyor ve uyandığımda tıkanmış oluyorum ama suyla hallediyorum.Grip olan var mı brun spreyi kullandım fakat doktor hıc bır sey kullanamazsın dedı yerine ne kullanabılırım
tesekkurlerSerum fizyolojikte kullanabilirsin. Benimde burnum kanıyor ve uyandığımda tıkanmış oluyorum ama suyla hallediyorum.
Gözün aydın grubumuzun ilk kalp atışı senden geldi maşallah diyelim darısı başımızaArkadaşlar ben şimdi dr dan çıktum. Sat 2 Şubat ve keseyi gördük çok şükür. Hatta pıt pıt kalp atışınıda gösterdi ama sesini duyamayız dedi. Sata göre 5+2 ultrasonda da uyumlu çoktı 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi tekrar çağırdı. Minik tek taşım burda☺