• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah miniğin ucundan görünmüş sanırım :) kalp atışı görüldü mü canım nasılsın şimdi?

Kalp atışını duymadık 5+2 dedi doktor adet tarihime göre 6+4 günlük ama dün ultrasonda 5+2 gördü zaten şuan duyulmaz dedi kesenin içini de göremem dedi ordaki şey ne dedim yumurta dedi 🙄 vallahi bazı doktorları anlamıyorum ciddi söylüyorum. Aletleri millattan önceden kalma

Nasılsın canım iyimisin ? Bende bugün ayakta durum mecburen ağrım var şuan

İyiyim canım şükürler olsun eğer imkanınız varsa çalışmıyorsanız yatın mümkün oldukça ben de çalışıyodum rahatsız olunca çıktım. Kaybettikten sonra kıymeti kalmıyor Allah muhafaza

Kalp atışını duymadık 5+2 dedi doktor adet tarihime göre 6+4 günlük ama dün ultrasonda 5+2 gördü zaten şuan duyulmaz dedi kesenin içini de göremem dedi ordaki şey ne dedim yumurta dedi 🙄 vallahi bazı doktorları anlamıyorum ciddi söylüyorum. Aletleri millattan önceden kalma
yumurta mi allah allah ne ilgisi varmis devlet hastanesi miydi ozel miydi canim

Bi hafta ileri geri çok bişey ifade etmiyo zaten bu erken dönemde ona hiç takılma. Ama ona yumurta demesi çok ilginç ben 2.gebeliğimde aynı şekildeydi ultrason görüntüsü ve bebek oluşmuş bebeğimizi gördük demişti ve göstermişti doktor.

Yeşil çay seven vardır belki benim gibi söylemek istedim. Yeşil çay yüksek kafein içeriyor ve hamilelere hiç tavsiye edilmiyor. İçen varsa ara versin
Ben bütün bitki çaylarını ve siyah çayo da severdim. Kahve, çay bıraktım hepsini. Normal sıcak su içiyorum çay gibi hayal edip.
Ne çayı içebiliriz? Ihlamur diye okumuş annem, bi de papatya olabilir diye okudum ama emin değilim.

Ben adet tarihime göre 20 martta 7. Haftanın içinde olucam. O zaman bebeği görebilir miyim sizce? Yoksa kese için mi çağırmıştır doktor? Daha önce ultrason randevusu almadım hiç. İlk ultrason

Ben bütün bitki çaylarını ve siyah çayo da severdim. Kahve, çay bıraktım hepsini. Normal sıcak su içiyorum çay gibi hayal edip.
Ne çayı içebiliriz? Ihlamur diye okumuş annem, bi de papatya olabilir diye okudum ama emin değilim.
Bitki çaylarına temkinli yaklaşmak lazım ama hangileri içilebilir doktora danışmalı. Açık çay ve bir fincan türk kahvesi içilebilir diye biliyorum.

Grip olan var mı brun spreyi kullandım fakat doktor hıc bır sey kullanamazsın dedı yerine ne kullanabılırım

İyiyim canım şükürler olsun eğer imkanınız varsa çalışmıyorsanız yatın mümkün oldukça ben de çalışıyodum rahatsız olunca çıktım. Kaybettikten sonra kıymeti kalmıyor Allah muhafaza
Canım devlet memuruyum ve şark görevindeyim. Öyle bir şansım yok malesef.

Arkadaşlar ben şimdi dr dan çıktum. Sat 2 Şubat ve keseyi gördük çok şükür. Hatta pıt pıt kalp atışınıda gösterdi ama sesini duyamayız dedi. Sata göre 5+2 ultrasonda da uyumlu çoktı 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi tekrar çağırdı. Minik tek taşım burda☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar ben şimdi dr dan çıktum. Sat 2 Şubat ve keseyi gördük çok şükür. Hatta pıt pıt kalp atışınıda gösterdi ama sesini duyamayız dedi. Sata göre 5+2 ultrasonda da uyumlu çoktı 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi tekrar çağırdı. Minik tek taşım burda☺
Gözün aydın 😀 grubumuzun ilk kalp atışı senden geldi maşallah diyelim darısı başımıza 😄

Back