Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
igne zaten kullaniyorum canim ona ragmen olmus simdi igneyle beraber ilacta yazdi insallah ise yarar
Ben de hala asprin iciyorum canim, hic birakma lafi da etmedi doktorum acikcasi sormadim ben de. Ise yarayacak diye dusunerek ic ilacini sifa olur umarim 🙏🏼

Hellööö ben bugün yine doktora gittim ama sorun bi niye gittim ahajsj 🤣

Canımmmm çıktım ayy her şey yolunda çok şükürrr😍😍😍 bebişim dans ediyodu içeride resmen net görüntü bir türlü alamadık🤣🤣 hocaya tahmin yap dedim daha erken ama dedi sanki kıza benzetiyorum dedi🤭🩷 kesin diyemiyorum dedi bakalım fetal de verecektim kargo yola çıkmış djdj yarın da 23 nisan artık perşembeye kaldı. O zaman da kesinleşir cinsiyeti, o önemli değil de temiz çıksın yeter🙏🏻💕 ayy içime bi huzur doldu kocaman olmuşş elini kolunu sallayıp oynuyodu minik balısıı🥹
Oyyy Masallh minnosa 🧿🧿 pazartesi bende ikili test gidecegim
İnsallah bana da bir tahmin yapar 😂

insallah dedigin gibi iyi olur canim. usg da her sey iyiydi
Tamam sen onu dusun hep cok sukur bak yolunda hersey saglikla buyuyor🙏🏼 hepimizin bazi saglik sorunlari var malesef ona ragmen gebeligimizi surduruyoruz cok sukur iste bir sekilde 🥹

Arkadaşlar dün kanamam başlamıştı kese duruyordu iğne ve ilaç verdi bugün adet ağrısı gibi ağrım var. Kanama yaşayan arkadaşlar vardı ağrı olmuşmuydu acaba

Oyyy Masallh minnosa 🧿🧿 pazartesi bende ikili test gidecegim
İnsallah bana da bir tahmin yapar 😂
Hadi bakalım inşallah😂 ben de sordum başta söylemedi beklicez dedi sonra bi tahmin istiyorsan da kıza daha yakın şuanlık dedi🥹 ben cicili bicili elbiseler bakmaya başladım ama hayırlısı artıkın🤣

Acıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlar 😂😂
Bakırköy acibademde 2 sene staj yaptım ve acibadem hastanesine tövbe ettim :) kac defa iş icin çağırdılar görüşmeye bile gitmedim. Ama ilk dogumumu orada yaptim doktorum orada anlaşmalı iyi ilgileniyorlar neyseki. Adana da özel hastane biraz kısıtlı ne yazıkki. 2. Dogumumu da nasip olursa orada yapıcam gibi duruyor. Ama fiyatlandirmadan korkuyorum:) bu hafta doktoruma sorsam dogum ücretini ayip olur mu:))

Artık hamileyken de sigorta yapan firmalar var bir araştır canım
Bu konuyla ilgili ben çok firmayla görüştüm ama hepsi hamilelik sırasında olmuyor dedi 😔 belki yaşadığım şehirle alakalıdır, sizin kesin yapıyor diye bildiğiniz bir firma var mı? Onunla da görüşelim

Back
X