- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
Hayırlı olsun cnm :) tebrik ederim. Bence düşük değil. Test yaptırdığın yer ne söyledi?Kan sonucumu öğrendim 117 cok mu dusuk hamilelik icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm :) tebrik ederim. Bence düşük değil. Test yaptırdığın yer ne söyledi?Kan sonucumu öğrendim 117 cok mu dusuk hamilelik icin
değerin artışı normal bence canım bugun sata göre ne kadarlık tam olarakKIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM. KESE GÖRÜNMEDİ MAALESEF. DOKTOR HAFTAYA SALI TEKRAR ÇAĞIRDI. FOLİK ASİTTEN HERHANGİ BİRİNİ AL DEDİ. BHCG 980 OLMUŞ DAHA. NORMALMİ SİZCE. GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ 140 DI. DOKTOR KARINDAN ULTRASONDA EN AZ 6000 OLUR DEDİ. SİZİNKİLER 2000 LERDE GÖRÜNDÜ DİMİ. VAGİNAL ULTRASONDA MI OYLE ACABA..
Teşekkürler... adaçayı öyle onu biliyordum da ıhlamuru bilmiyordum. ben şimdilik sıcak su içiyorum sadece.. ılık suyun da bir zararı olmaz heralde diye düşünüyorum. Ama birkaç bardak içmenin zararı olur mu?Ihlamur sakın içmeyin söktürücü özelliği var düşük yaptırır.
Tesekkur ederim canim internetten baktim sonuca saglik ocaginda yaptirmistimHayırlı olsun cnm :) tebrik ederim. Bence düşük değil. Test yaptırdığın yer ne söyledi?
yok canım belki geç döllenme olmuştur sen kafaya takma hamilesin tebrik ederim :)Kan sonucumu öğrendim 117 cok mu dusuk hamilelik icin
Kese için erken olabilir mi acaba? Folik asit zaten bütün hamilelere öneriliyor. Bebeğin omurga gelişimi için. Haftaya değerin daha da çok artar, görürsün keseyi belki. Ben de 6+4 te ultrasaona çağırıldımKIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM. KESE GÖRÜNMEDİ MAALESEF. DOKTOR HAFTAYA SALI TEKRAR ÇAĞIRDI. FOLİK ASİTTEN HERHANGİ BİRİNİ AL DEDİ. BHCG 980 OLMUŞ DAHA. NORMALMİ SİZCE. GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ 140 DI. DOKTOR KARINDAN ULTRASONDA EN AZ 6000 OLUR DEDİ. SİZİNKİLER 2000 LERDE GÖRÜNDÜ DİMİ. VAGİNAL ULTRASONDA MI OYLE ACABA..
Teşekkür ederim canimyok canım belki geç döllenme olmuştur sen kafaya takma hamilesin tebrik ederim :)
Benim 3900 lerdeyken belli belirsiz görünmüştü. Çarşamba çağırdı artık o zaman 16000 civarı falan olur kesin görür diye düşünüyorum.KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM. KESE GÖRÜNMEDİ MAALESEF. DOKTOR HAFTAYA SALI TEKRAR ÇAĞIRDI. FOLİK ASİTTEN HERHANGİ BİRİNİ AL DEDİ. BHCG 980 OLMUŞ DAHA. NORMALMİ SİZCE. GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ 140 DI. DOKTOR KARINDAN ULTRASONDA EN AZ 6000 OLUR DEDİ. SİZİNKİLER 2000 LERDE GÖRÜNDÜ DİMİ. VAGİNAL ULTRASONDA MI OYLE ACABA..
hoşgeldin :) genelde sata göre hesaplanıyor ama hesapladınız mı tahmini doğum ne zaman diyor ?Merhaba kizlar 2015 kasim annesiydim simdi tekrar 2019 kasim annesi olarak geldim ama dogru mu geldim bilmiyorum henuz bebek gormedim sat 25 ocak ancak bebek subat ortalarinda olmuş kese bile henuź gorunmuyor acaba kasim mi aralık mi bende emin degilim
Hayir hesaplamadim cunku iki kez gittim ikisindede birsey gorunmedi bende dıs gebelik oldugundan suphelendim.Doktor gec dollenme oldugunu soyluyor bebek gorundukten sonra net soyleyecek tahmini dogum tarihini insallah :)hoşgeldin :) genelde sata göre hesaplanıyor ama hesapladınız mı tahmini doğum ne zaman diyor ?
tekrar ne zaman çağırdı peki doktor bhcg değerine göre yaklaşık ne kadarlık olduğunu tahmin edebilir aslındaHayir hesaplamadim cunku iki kez gittim ikisindede birsey gorunmedi bende dıs gebelik oldugundan suphelendim.Doktor gec dollenme oldugunu soyluyor bebek gorundukten sonra net soyleyecek tahmini dogum tarihini insallah :)
25 martta cagirdi. 183 cikmisti gecen hafta deger. Suanda muhtemelen 3 4 hafta civaridır dedi. Sat a gore 7 haftalik gorunuyor.tekrar ne zaman çağırdı peki doktor bhcg değerine göre yaklaşık ne kadarlık olduğunu tahmin edebilir aslında
Günaydınnn Mide bulantısı başlayan var mı?
183se evet 3 4 haftalıktır demek geç döllenme olmuş :)25 martta cagirdi. 183 cikmisti gecen hafta deger. Suanda muhtemelen 3 4 hafta civaridır dedi. Sat a gore 7 haftalik gorunuyor.
Siz en son ne zaman gittiniz deger kac cikti183se evet 3 4 haftalıktır demek geç döllenme olmuş :)
9 martta betaya baktırdım ikinci kez 315.5 çıkmıştı henüz muayene olmadım hiç 21 martta randevum inşallahSiz en son ne zaman gittiniz deger kac cikti
KIZLAR ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM. KESE GÖRÜNMEDİ MAALESEF. DOKTOR HAFTAYA SALI TEKRAR ÇAĞIRDI. FOLİK ASİTTEN HERHANGİ BİRİNİ AL DEDİ. BHCG 980 OLMUŞ DAHA. NORMALMİ SİZCE. GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ 140 DI. DOKTOR KARINDAN ULTRASONDA EN AZ 6000 OLUR DEDİ. SİZİNKİLER 2000 LERDE GÖRÜNDÜ DİMİ. VAGİNAL ULTRASONDA MI OYLE ACABA..
O zaman sizin de 4 hafta civarinda olmasi lazim suanda dimi . Siz benden once gidiyorsunuz bakalim bebek gorunecek mi9 martta betaya baktırdım ikinci kez 315.5 çıkmıştı henüz muayene olmadım hiç 21 martta randevum inşallah