- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
7 mart 140Merhaba arkadaşlar,
Benimde SAT 5 subattı. Dün akşam hamilelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Hemn acile koştum tabiki... BHCG değeri 140 çıktı. 2. hamileliğim. 5 yasında kızım var. Hemen gitmeyeceğim doktora. 6 haftalık olsun bi o zaman giderim. Şimdi gitsemde hiçbir şey göremezler
9 mart 280
11 mart 560
13 mart 1120
15 mart 2240
15 mart ve sonrası gidersen kese görünür canım .Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah :)
Bugün görünürdü aslında. Cihazla da alakalı olabilir. Benim doktor iyice baktı karından . Zorladı biraz ve gördü. Benim de 1500 civarıydı. Pazartesi hayırlısıyla görünür canım.ya benim de salı 760 çıkmıştı hcg, bugün kese görelim dedi ama görünmedi tekrar hcg istedi, keşke sıkışık gitseydim belki görürdü
Değerin çok güzel artmış maşallah. Yarın kesin görür. Yarına 2400 falan olur.4 mart 554
7 mart 1189 çıktı beta hcg.
Şimdi sonuçları aldım. Yarında doktor keseyi görürüz demişti bakalım
benim de 5 mart 760, bugün keseyi görelim diye doktor çağırdı gittim sabah göremedi. tekrar kan istedi 8 mart 2258 çıktı.
Evet canım. 3000 civarında görünüyor .değere göre mi görülüyor bu kese???
Pazartesi çıkar diye biliyorum canımBende sabah tekrar bi gebelik testiyle çift çizgiyi görüp sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tahliller pazartesi çıkar dimi, aynı gün çıkma ihtimali yok heralde. Sağlık ocağında yaptıran var mı?