• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar,hayırlı kandiller.Benim sat 29 ocak ama 20 şubatta döllenme oldu.Yani geç döllenme oldu.Bende kasım annesi olucam Allah izin verirse 😊 5 martta idrar testiyle öğrendim,yarın kan vericem ama daha çok minik.Bu mübarek günde duam Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Hamile olanlara da sağ salim kucaklamayi nasip etsin 🙏
Amin Allah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin 🧿

Hayır tabii ki canım. Şu an hamileyiz zaten. Sadece sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah. Duam bu yönde canım. Hayırlı ve sağlıklı bir süreç yaşarız hepimiz inşallah.
Amin kimse sıkıntı yaşamaz inşallah. 10 da sonuçları alıcam bugün. Artış sayısına göre de sağlıklı mı değil mi anlaşılıyor sanırım.

Birde sigara içen anneler var mı ? Gebeliği öğrendiğimden beri kendimle savaş veriyorum. İçmiyorum ama çok zorlanıyorum. Siz neler yaşıyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar,

Benimde SAT 5 subattı. Dün akşam hamilelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Hemn acile koştum tabiki... BHCG değeri 140 çıktı. 2. hamileliğim. 5 yasında kızım var. Hemen gitmeyeceğim doktora. 6 haftalık olsun bi o zaman giderim. Şimdi gitsemde hiçbir şey göremezler

Amin çok sağol hep beraber inş. Aynen en erken 1500-2000 de görünüyor. Bir de muayeneye girerken azcık idrara sıkışık girince ultrason daha net görünüyor. 😀
[/QUOTE]

ya benim de salı 760 çıkmıştı hcg, bugün kese görelim dedi ama görünmedi tekrar hcg istedi, keşke sıkışık gitseydim belki görürdü o_O

Merhaba arkadaşlar,

Benimde SAT 5 subattı. Dün akşam hamilelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Hemn acile koştum tabiki... BHCG değeri 140 çıktı. 2. hamileliğim. 5 yasında kızım var. Hemen gitmeyeceğim doktora. 6 haftalık olsun bi o zaman giderim. Şimdi gitsemde hiçbir şey göremezler

keşke ben de senin gibi yapsaydım böyle sürekkli git gel git gel streş oluyorum

Amin çok sağol hep beraber inş. Aynen en erken 1500-2000 de görünüyor. Bir de muayeneye girerken azcık idrara sıkışık girince ultrason daha net görünüyor. 😀

ya benim de salı 760 çıkmıştı hcg, bugün kese görelim dedi ama görünmedi tekrar hcg istedi, keşke sıkışık gitseydim belki görürdü o_O
[/QUOTE]
Merak etme doktorun ultrasoncihazının bile etkisi var. Daha çok yeni görmeyebilir.

Bende sabah tekrar bi gebelik testiyle çift çizgiyi görüp sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tahliller pazartesi çıkar dimi, aynı gün çıkma ihtimali yok heralde. Sağlık ocağında yaptıran var mı?

Bende sabah tekrar bi gebelik testiyle çift çizgiyi görüp sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tahliller pazartesi çıkar dimi, aynı gün çıkma ihtimali yok heralde. Sağlık ocağında yaptıran var mı?

Canımsağlık ocağında aynı gün çıkmıyor. Ben 2 kere yaptırdım. Sana sonucu internetten görebilmen için bir kapıt vermeleri lazım onla girip yarın kendin görebilirsin. Eğer o kağıdı almadıysan e-nabız uygulamasından da yarın bakabilirsin.

Canımsağlık ocağında aynı gün çıkmıyor. Ben 2 kere yaptırdım. Sana sonucu internetten görebilmen için bir kapıt vermeleri lazım onla girip yarın kendin görebilirsin. Eğer o kağıdı almadıysan e-nabız uygulamasından da yarın bakabilirsin.
Yarın cumartesi,pazartesiye kalır heralde o zaman. Teşekkür ederim

Bir de bende adet öncesi olan şişkinlik fazlasıyla var. Kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum. Kilom boyuma göre normal ama normalde göneğim yokken şuan 3-4 aylık gibiyim. Şişkinliğe çözüm bulan var mı ?

Back