2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canim annelik cok guzel bir duygu. Onlarin her hali bambaska cok sukur bu gunlerimize. 8 gun sonra kasim bebislerinin dogum gunleri basliyacak. Zaman cok hizli gecti.
Dimi yaaaa... daha hamile miyim değil miyim diye gün sayarken, birbirimize moral vermeye çalışırken...
O zamanlar hayal bile edemezdim bebeklerimiz 1 yaşına giriyor.
Selma napıyor acaba haberin var mı?

Ayy kızlar kasım’ın sonunda benim iş sebebi ile 3 gün başka bir şehire gitmem gerekiyor. Bir seminere katılmam lazım. Bebeğim bundan nasıl etkilenir hiç bilmiyorum. Babası bakacak ben yokken ama biz hiç ayrı uyumadık. Napar yavrum beni arar mı? Kötü etkilenir mi? Birlikte uyuyoruz, yataklarımız ayrı ama yan yana bitişik.
Gece gündüz bensiz 3 gün ne yapar?
Onu da götürme imkanım var ama ben gece dışında bütün gün hep seminerde olucam. Eşim oraya gelmek istemiyor. Düzeni bozulmasın diyor. Orada ne yediricem mutfak var mı bize uygun bilmiyorum diyor. Haklı da.
Hem kendi işleri de olduğu için de evden uzaklaşmak da istemiyor.
Ben bebeğimin psikolojisi ve sağlığı için en doğru kararı arıyorum. Aslında onu götüresim var. Ben de onsuz bir geceye hazır değilim. Bırakmak istemiyorum 😔Eşim orada bakıversin diyorum. Otel gibi bi yerde kalıcaz, kalacağımız odaları henüz göndermediler mail atacaklar.

1 yaşında bebekler anneden ayrı 3 gece geçirirlerse kendilerini nasıl hissederlee acaba bununla ilgili bir şey okudunuz mu? Bilginiz var mı?

Ayy kızlar kasım’ın sonunda benim iş sebebi ile 3 gün başka bir şehire gitmem gerekiyor. Bir seminere katılmam lazım. Bebeğim bundan nasıl etkilenir hiç bilmiyorum. Babası bakacak ben yokken ama biz hiç ayrı uyumadık. Napar yavrum beni arar mı? Kötü etkilenir mi? Birlikte uyuyoruz, yataklarımız ayrı ama yan yana bitişik.
Onu da götürme imkanım var ama ben gece dışında bütün gün hep seminerde olucam. Eşim oraya gelmek istemiyor. Düzeni bozulmasın diyor. Orada ne yediricem mutfak var mı bize uygun bilmiyorum diyor. Haklı da.
Ben bebeğimin psikolojisi ve sağlığı için en doğru kararı arıyorum. Aslında onu götüresim var. Ben de onsuz bir geceye hazır değilim. Bırakmak istemiyorum 😔Eşim orada bakıversin diyorum. Otel gibi bi yerde kalıcaz, kalacağımız odaları henüz göndermediler mail atacaklar.
Ben de götürmeyi tercih ederdim, bir gün olsa götürmezdim belki ama üst üste 3 gece biraz fazla geldi

Canım senin de aklın evde kalacak.Yazdiklarindan öyle görünüyor .İçin rahat etmeyecek .Üç gün bana da fazla geldi.O üç gün içine sinmeyerek gidersen sana 10 gün gibi gelir .Götür yanında bence.Ortam iyi kötü idare edilir artık.Annesinin yanında olmasi onun için en büyük konfor olacak.Umarim doğru kararı verirsin canım.

S Selimm canım geçmiş olsun.Oldu da bitti maşallah 😊 Biz 2 defa randevu aldık 1gün kala vazgeçtim ben 😔 Ah bebekken yaptıracaktık.Beni dinlemedi eşim.Şimdi de gözümde büyüyor.

Cnm çok zor iki küçük cocuga bakmak ins ailen destek olur sana keşke ihmal etmeseydin kendin gidip taktirsaydin ne bileyim benimde 17 ay fark var aralarında eşim yüzde yüz destek şükür ona rağmen çok zorlanıyorum yaşamayan bilemez zorluğunu rabbim yardımcın olsun
Benimkiler uzaklar eşimin ailesinden de ben istemem kuzum ben gidip taktırsam kafama göre kıyameti koparır

Bence götür canim 3 gün hem bebek hem senin icin zor olur..

Bence götür canim 3 gün hem bebek hem senin icin zor olur
S Selimm canım geçmiş olsun.Oldu da bitti maşallah 😊 Biz 2 defa randevu aldık 1gün kala vazgeçtim ben 😔 Ah bebekken yaptıracaktık.Beni dinlemedi eşim.Şimdi de gözümde büyüyor.
Cok tesekkur ederim canim aynen öyle omuzlarimdan coook büyük bi yük kalktı bende inanilmaz korkuyordum stres yapiyordum he kolay olduda diyemem o agldikca icim parcalandi ama eninde sonunda yaşanacaktı zaten nacizane sende erteleme daha fazla Meteyi de öp yerime 🥰🤍

Benimkiler uzaklar eşimin ailesinden de ben istemem kuzum ben gidip taktırsam kafama göre kıyameti koparır
Cnm bnm ins herşey gönlünce olur çok zor olacak ama rabbim büyük şu erkekler neden eşlerinin kıymetini bilmez sinir oluyorum kadınları dusunseler sorun bile olsa hayatlarında bunu birlikte aşmaya çalışsalar iki çocuk çok güzel ne kadar zorda olsa buna sahip olamayan çok kişi var büyük bir şans düşünsene hayırlı çocuklar olacaklar ins sana destek olacaklar sağlığınız yerinde olsun da gerisi boş.

Dimi yaaaa... daha hamile miyim değil miyim diye gün sayarken, birbirimize moral vermeye çalışırken... O zamanlar hayal bile edemezdim bebeklerimiz 1 yaşına giriyor. Selma napıyor acaba haberin var mı?
Once Sen guzel haberi aldin sonra ben. O gunler hic unutulmuyor. Selma iyi canim, prensesini buyutuyor, cok tatli bir kizi var. o kizi 2 yasina gelene kadar korunmayacak olmaz ise tekrar tedaviye baslayacak.
Canim bence 3 gun cok uzun ayri kalmak icin. Hala cok kucukler anneden ayri kalmak icin. Yaninda goturursen en azindan geceleri beraber olursunuz. O bile bebis icin yeterli olur ama son karari esin ile sen verirsin. Ben kuafore bile giderken esim ve oglum ile gidiyorum. Beni gormeden 30 dk bile duramiyor.

Once Sen guzel haberi aldin sonra ben. O gunler hic unutulmuyor. Selma iyi canim, prensesini buyutuyor, cok tatli bir kizi var. o kizi 2 yasina gelene kadar korunmayacak olmaz ise tekrar tedaviye baslayacak.
Canim bence 3 gun cok uzun ayri kalmak icin. Hala cok kucukler anneden ayri kalmak icin. Yaninda goturursen en azindan geceleri beraber olursunuz. O bile bebis icin yeterli olur ama son karari esin ile sen verirsin. Ben kuafore bile giderken esim ve oglum ile gidiyorum. Beni gormeden 30 dk bile duramiyor.
Ayy ne güzel görüşüyorsunuz siz :) selam söyle. Desteğinizi unutmayacağım ☺️
evet çok kuzular henüz anneden ayrı kalmasınlar kıyamıyorum 🙁

Canım senin de aklın evde kalacak.Yazdiklarindan öyle görünüyor .İçin rahat etmeyecek .Üç gün bana da fazla geldi.O üç gün içine sinmeyerek gidersen sana 10 gün gibi gelir .Götür yanında bence.Ortam iyi kötü idare edilir artık.Annesinin yanında olmasi onun için en büyük konfor olacak.Umarim doğru kararı verirsin canım.
Napar yavrum, ağlamaz etmez ama içine atar o. Öyle bir bebek. Sonra başka bir yerden çıkar acısı.

Ayy ne güzel görüşüyorsunuz siz :) selam söyle. Desteğinizi unutmayacağım ☺️
evet çok kuzular henüz anneden ayrı kalmasınlar kıyamıyorum 🙁
Tamam canim soylerim. Selmam da hayirli arkadaslardan biri arada yazisiyoruz whatsapp tan veya instagramdan. Buralara girmiyor artik.
Aynen annesi ayri kalmasin senden. O da kalamaz bence Sen de onsuz kalamazsin. Odaklanamazsin seminerine.

U UzayDeniz Filizcim nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor?

Canım hiç sorma benim yamyam öyle bir hareketlendi ki popişinde motor var adeta, saniye oturmuyorum. Gündüz uykusunu da teke düşürdü, 1 saat yatip kalkıyor. Geçen gün annem itiraf etti, 3 çocuk 3 torun sahibi kadınım ben böyle şey görmedim dedi.

Evin halini görme, babamın boxer çekmecesini bulmuş, hepsini bahçeye atmış parmaklığın arasindan kaşla göz arası 🤦🏻‍♀️ rezil olduk millete. Sen nasılsın canim, özledim vallahi burada iki lafın belini kırıp stres atıyorduk biraz.

Canım hiç sorma benim yamyam öyle bir hareketlendi ki popişinde motor var adeta, saniye oturmuyorum. Gündüz uykusunu da teke düşürdü, 1 saat yatip kalkıyor. Geçen gün annem itiraf etti, 3 çocuk 3 torun sahibi kadınım ben böyle şey görmedim dedi.

Evin halini görme, babamın boxer çekmecesini bulmuş, hepsini bahçeye atmış parmaklığın arasindan kaşla göz arası 🤦🏻‍♀️ rezil olduk millete. Sen nasılsın canim, özledim vallahi burada iki lafın belini kırıp stres atıyorduk biraz.
Ayy ne güldüm yaaa🤣 Yerim ben onun popişini. Yürüyor mu yoksa emekleyerek mi gerçekleştiriyor bütün bu aksiyonları😄 Ben de rapor aldım evdeyim oğlumla. Dediğin gibi biz de hiç durmuyoruz çekmeceler, dolaplar her yer karıştırılıyor itinayla. Koltuklara tutunup sıralıyor bizimki yakin gibi yürümesi. Kolundan tutup yürütünce 5-6 adım atıyor sonra popiş yoruluyor tabi bırakıyor kendini😊 Sen daha ne kadar kalacaksın canım ailenin yanında?

X