2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Merhabalar benimde 3. olacak Allah’ın izniyle. 2 tane oğlum var. Benimde Ağustos’ta 8 haftalık bir kaybım oldu ama bu sağlıkla ilerleyecek inşallahhhhhh öyle içime doğuyor. Bakalım bekleyip göreceğiz. Pazartesi benimde kontrolüm

Sağlıklı bir bekleyiş diliyorum o zaman. Inşallah güzel haberler paylaşırsın burda.
Benimki 1500 civarıyken zorla da olsa karından gördü keseyi:)) görülebilecek en erken sürede gördük dedi doktor yarın sonucunu paylaş bizimle. Allah bağışlasın kızını. 2. Yi de sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Allah bağışlasın canım. Bi daha yaşamazsın inşallah. Hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Allah bağışlasın. Valla şu süreç zor gerçekten bu sefer kimseye söylemedim kalp atışlarıno duyana kadar da söylemiycem. Bu güzel günde dualarımız kabul olsun inş, sağlıkla gelsinler
Amin çok sağol hep beraber inş. Aynen en erken 1500-2000 de görünüyor. Bir de muayeneye girerken azcık idrara sıkışık girince ultrason daha net görünüyor.

Selam kızlar,hayırlı kandiller.Benim sat 29 ocak ama 20 şubatta döllenme oldu.Yani geç döllenme oldu.Bende kasım annesi olucam Allah izin verirse 5 martta idrar testiyle öğrendim,yarın kan vericem ama daha çok minik.Bu mübarek günde duam Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Hamile olanlara da sağ salim kucaklamayi nasip etsin

Aynen canım. Ben de biraz sıkışıktım zaten, göründü şükür :)
Hoşgeldin canım :) ben de öyle.sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Doktor ,4 haftalık dedi bana. 16 sında kalp atışını duyacağım inşallah.

Hoş buldum canım ❤ benim sata gore 6,yumurtlamaya göre 3.hafta da daha..Baya geç döllenmiş bakalım yarın beta hcg ne çıkacak

Amin. Bir kez görmekle bitmiyormuş iş demek ki ben hamileyim diye ortada geziyorum ama olmama ihtimalimde var şu durumda o zaman değil mi ?
Hayır tabii ki canım. Şu an hamileyiz zaten. Sadece sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah. Duam bu yönde canım. Hayırlı ve sağlıklı bir süreç yaşarız hepimiz inşallah.

merhabar bende araniza katildim bugun ogrendim sat 2 subat kizim 3.5 yasinda oglum 11 aylık 3. hamileligim
Hoşgeldin. Allah bağışlasın yavrularını. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hoş buldum canım ❤ benim sata gore 6,yumurtlamaya göre 3.hafta da daha..Baya geç döllenmiş bakalım yarın beta hcg ne çıkacak
Benim de canım. Sağlıkla ilerlesin de varsın böyle olsun

Herkese merhabalar arkadaslar Allah hepimizin sürecini tamamına erdirsin inşallahbende 5+5 günlük gebeyim.Kese görüldü kalp atımı için henüz erken denildi.Ama kahverengi lekelenmem oldu üç gündür progestan başladı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…