- 10 Aralık 2016
- 1.211
- 3.962
- 133
- 40
Rabbim kimseye yaşatmasın, düşmanıma bile.. Aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.Hayırlı kandiller. Ben bi kaç ay önce 7 haftalıkken kaybetmiştim ki çok zordu sizinkini tahmin bile edemiyorum. Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza yavrularımızı inş
Daha çok erken doktor için. Yarın kan veririm bhcg yi görürüm 2 günde bir 2ye katlanıyor sağlıklı bir gebelikte ona göre hesaplar 1500-2000 olacağını tahmin ettiğim bir tarihtede giderim doktora. Daha erken gidince doktor hiçbirşey görmüyor boşa gitmiş oluyorsun. 3 yaşında bir kızım var bir de ağustosta düşüğüm oldu. Sürece aşina olunca daha sakin olmaya çalışıyorum
Sağlıklı bir bekleyiş diliyorum o zaman. Inşallah güzel haberler paylaşırsın burda.Aynen öyle saçma. Bi de ben riskli gruptayım bu yüzden kontrol ve ultrasonlar daha farklı prosedürde ilerleyecek ama ona rağmen böyle. 2-3 hafta sonrasına randevu verip direkt vajinal ultrason yaparlar diye düşünüyorum.
Benimki 1500 civarıyken zorla da olsa karından gördü keseyi:)) görülebilecek en erken sürede gördük dedi doktorDaha çok erken doktor için. Yarın kan veririm bhcg yi görürüm 2 günde bir 2ye katlanıyor sağlıklı bir gebelikte ona göre hesaplar 1500-2000 olacağını tahmin ettiğim bir tarihtede giderim doktora. Daha erken gidince doktor hiçbirşey görmüyor boşa gitmiş oluyorsun. 3 yaşında bir kızım var bir de ağustosta düşüğüm oldu. Sürece aşina olunca daha sakin olmaya çalışıyorum
Allah bağışlasın canım. Bi daha yaşamazsın inşallah. Hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhabalar benimde 3. olacak Allah’ın izniyle. 2 tane oğlum var. Benimde Ağustos’ta 8 haftalık bir kaybım olduama bu sağlıkla ilerleyecek inşallahhhhhh öyle içime doğuyor. Bakalım bekleyip göreceğiz. Pazartesi benimde kontrolüm
Allah bağışlasın. Valla şu süreç zor gerçekten bu sefer kimseye söylemedim kalp atışlarıno duyana kadar da söylemiycem. Bu güzel günde dualarımız kabul olsun inş, sağlıkla gelsinlerMerhabalar benimde 3. olacak Allah’ın izniyle. 2 tane oğlum var. Benimde Ağustos’ta 8 haftalık bir kaybım olduama bu sağlıkla ilerleyecek inşallahhhhhh öyle içime doğuyor. Bakalım bekleyip göreceğiz. Pazartesi benimde kontrolüm
Amin çok sağol hep beraber inş. Aynen en erken 1500-2000 de görünüyor. Bir de muayeneye girerken azcık idrara sıkışık girince ultrason daha net görünüyor.Sağlıklı bir bekleyiş diliyorum o zaman. Inşallah güzel haberler paylaşırsın burda. ♥
Benimki 1500 civarıyken zorla da olsa karından gördü keseyi:)) görülebilecek en erken sürede gördük dedi doktoryarın sonucunu paylaş bizimle. Allah bağışlasın kızını. 2. Yi de sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Sizin takvim 1 ay önde sanki? 11.ay annesi değil misiniz?... mesaj tekrarı
Benim son adet tarihim 1 şubat. Tahmini doğum tarihim 08 kasım ama ben 11 ay yazmak yerine 10.ay yazdım takvime. Düzelteceğim.Sizin takvim 1 ay önde sanki? 11.ay annesi değil misiniz?
Hayırlı kandiller. İş yerimin karşısında ki sağlık ocağına gittim bugün iki tüp kan verdim. Kan değerlerimede bakılacakmış. Kaydımı aldılar kilomu falan ölçtüler. Yarın 10 da sonucu alırsın dediler.Selam, hayırlı kandiller. Bugün kan verdin mi tekrar ?
Aynen canım. Ben de biraz sıkışıktım zaten, göründü şükür :)Allah bağışlasın. Valla şu süreç zor gerçekten bu sefer kimseye söylemedim kalp atışlarıno duyana kadar da söylemiycem. Bu güzel günde dualarımız kabul olsun inş, sağlıkla gelsinler
Amin çok sağol hep beraber inş. Aynen en erken 1500-2000 de görünüyor. Bir de muayeneye girerken azcık idrara sıkışık girince ultrason daha net görünüyor.
Hoşgeldin canım :) ben de öyle.sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Doktor ,4 haftalık dedi bana. 16 sında kalp atışını duyacağım inşallah.Selam kızlar,hayırlı kandiller.Benim sat 29 ocak ama 20 şubatta döllenme oldu.Yani geç döllenme oldu.Bende kasım annesi olucam Allah izin verirse5 martta idrar testiyle öğrendim,yarın kan vericem ama daha çok minik.Bu mübarek günde duam Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Hamile olanlara da sağ salim kucaklamayi nasip etsin
Hayırlı haberlerle gel inşallahHayırlı kandiller. İş yerimin karşısında ki sağlık ocağına gittim bugün iki tüp kan verdim. Kan değerlerimede bakılacakmış. Kaydımı aldılar kilomu falan ölçtüler. Yarın 10 da sonucu alırsın dediler.
Amin. Bir kez görmekle bitmiyormuş iş demek ki ben hamileyim diye ortada geziyorum ama olmama ihtimalimde var şu durumda o zaman değil mi ?Hayırlı haberlerle gel inşallah
Hoş buldum canım ❤ benim sata gore 6,yumurtlamaya göre 3.hafta da daha..Baya geç döllenmişAynen canım. Ben de biraz sıkışıktım zaten, göründü şükür :)
Hoşgeldin canım :) ben de öyle.sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Doktor ,4 haftalık dedi bana. 16 sında kalp atışını duyacağım inşallah.
Hayırlı olsun❤merhabar bende araniza katildim bugun ogrendim sat 2 subat kizim 3.5 yasinda oglum 11 aylık 3. hamileligim
merhabar bende araniza katildim bugun ogrendim sat 2 subat kizim 3.5 yasinda oglum 11 aylık 3. hamileligim
Bende bugün katıldım gruba sizde hoşgeldiniz kızlarHoş buldum canım ❤ benim sata gore 6,yumurtlamaya göre 3.hafta da daha..Baya geç döllenmişbakalım yarın beta hcg ne çıkacak
Hayır tabii ki canım. Şu an hamileyiz zaten. Sadece sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah. Duam bu yönde canım. Hayırlı ve sağlıklı bir süreç yaşarız hepimiz inşallah.Amin. Bir kez görmekle bitmiyormuş iş demek ki ben hamileyim diye ortada geziyorum ama olmama ihtimalimde var şu durumda o zaman değil mi ?
Hoşgeldin. Allah bağışlasın yavrularını. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhabar bende araniza katildim bugun ogrendim sat 2 subat kizim 3.5 yasinda oglum 11 aylık 3. hamileligim
Benim de canım. Sağlıkla ilerlesin de varsın böyle olsunHoş buldum canım ❤ benim sata gore 6,yumurtlamaya göre 3.hafta da daha..Baya geç döllenmişbakalım yarın beta hcg ne çıkacak
Hayırlı olsunbugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?