2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende pkoluyum bu ay ilk defa denedik dr yumurta catlamis dedi 2 gun once beklemeye gectim bakalim cok meraktayim ya nasil gececek 10 gun bilmiyorum Kizim evlendigim ay olmustu ama o zaman pko yoktu insallah bu sefer yine hemen olur
Inşallah olmuştur ☺ beklemek zor evet, ama sabır. İnşallah güzel haberler alırsın. Benim yumurtlamadan sonra yavaş yavaş göğüslerim büyümeye başlamıştı.

554 değerinden sonra kan vermediysen ben olsam yarın verirdim.
Yukarda 3 martta 554 çıktı demiştin ama 4 mart akşamı öğrendim dedin. Pek anlamadım canım.
Bugün ayın 5 i sandığımdan yanlış söylemişim. Pazartesi akşamı testte görüp kan verdim hemen. Salı günüde doktora gittim. 2 günde bir artıyorsa yarın vereyim ben en iyisi.

Bugün ayın 5 i sandığımdan yanlış söylemişim. Pazartesi akşamı testte görüp kan verdim hemen. Salı günüde doktora gittim. 2 günde bir artıyorsa yarın vereyim ben en iyisi.
Pazartesi 554 se bugün 1100 dür. Yarın ver bence. İçin rahat etsin. Cumartesi keseyi kesin görür doktor.

Ilk yaptırdığım perşembeydi ikinci yaptırdığım cuma oluyor 2 gün sonrası haftasonuna denk geldiği için sanırım doktor ertesi gün tekrar yaptı

Selam, hayırlı kandiller. Bugün kan verdin mi tekrar ?
Ilk yaptırdığım perşembeydi ikinci yaptırdığım cuma oluyor 2 gün sonrası haftasonuna denk geldiği için sanırım doktor ertesi gün tekrar yaptı
Anladım. Peki yorumladı mı doktor ?
Hayırlı kandiller bu arada ☺

hadi inşallah
ben bu hamilelik takvimini ekleyemiyorum.
Resminin üstüne tıklayıp hesap detaylarına giriyorsun. Biraz aşağıya inince bebeğimin doğum tarihi diye bir alan çıkıyor oraya tahmini doğum tarihini yazıyosun araya tire koyarak mesela 14-11-2019 gibi. En son sayfanın en sonunda kaydet tuşu var ona basıyorsun eklenmiş oluyo :)

çok teşekkürler oldu..

Güzel görünüyor degerin dedi 10 gün sonra gel şimdi görünmez daha çok küçüktür dedi :)
İyi o zaman canım. Sağlıklı bekleyişler dilerim ☺ ben de 9 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim inşallah
Kuzumm çok sevindim maşallah maşallah
sağol bebişim :) darısı kalp atışını duymaya inşallah
Merhaba herkese,
Nisan 2019 annelerinden erkenden ayrılmıştım malesef. Bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve bebeğimle doğuma kadar beraber oluruz inş.
Benim de 4 haftalık. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) doktora gittin mi?

Herkese merhaba. Hayırlı kandiller. Sanırım bende kasım annesi olcam, çok emin değilim ama.. sat 9 şubat. Geçen hafta 2 kez erken gebelik testi yapıp negatif sonuç almıştım. Yorgunluk, sürekli uyku modu, kasık ağrısı olunca dün elimde kalan ovulasyon testini yapayım bari dedim anında çift çizgi çıktı. Sonra gittim gebelik testi alıp yaptım çift çizgiyi gördüm. Yurtdışında yaşadığım için kan testi yapmıyolar burda malesef. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettiğimden çok acayip duygular içindeyim. Eğer gerçekten hamileysem zaten çok çok yeni 3+4 ya da 5 falan olması lazım. Yarın tekrar test yapcam sonucu tekrar yazarım.
Allahım hepimizin kucağını sağlıkla, sıhhatle ve hayırlısıyla doldursun inşallah.

Son düzenleme:
Ya bu yurt dışında ne tuhaf yaaa. Belki bi sorun vardır ve erken müdahale etmek gerekir . Tabii senin için söylemiyorum canım. Ama uygulama saçma geldi bana. Inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Rabbim yaşatmasın bi daha o kötü şeyleri.

Aynen öyle saçma. Bi de ben riskli gruptayım bu yüzden kontrol ve ultrasonlar daha farklı prosedürde ilerleyecek ama ona rağmen böyle. 2-3 hafta sonrasına randevu verip direkt vajinal ultrason yaparlar diye düşünüyorum.

Tebrikler inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Hepimiz alırız tabi) Senin son regl tarihin nedir?
Amin inş. Çok teşekkürler. Sat 7 şubattı, gebelik testiyle öğrendim sabah, yarın da kan veririm. Benim 3 yaşında bir de kızım var, bu 2.kuzum olacak inş

Daha çok erken doktor için. Yarın kan veririm bhcg yi görürüm 2 günde bir 2ye katlanıyor sağlıklı bir gebelikte ona göre hesaplar 1500-2000 olacağını tahmin ettiğim bir tarihtede giderim doktora. Daha erken gidince doktor hiçbirşey görmüyor boşa gitmiş oluyorsun. 3 yaşında bir kızım var bir de ağustosta düşüğüm oldu. Sürece aşina olunca daha sakin olmaya çalışıyorum

Hayırlı kandiller. Ben bi kaç ay önce 7 haftalıkken kaybetmiştim ki çok zordu sizinkini tahmin bile edemiyorum. Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza yavrularımızı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…