- 10 Mayıs 2019
- 4.068
- 11.113
Aa hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Pek isteyerek olmuş gib değil sanki Kizlar ben hamile kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Pek isteyerek olmuş gib değil sanki Kizlar ben hamile kaldim
Kuzum cok erken daha oglum 11 aylik nasil yapicam esimlede anlasamiyorumAa hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Pek isteyerek olmuş gib değil sanki 
Evet canim korunmuyorduk ama dusunmuyorduk evet biri daha vardi kimdi kiz o unuttum vallahiaaaaa gerçekten miii canimmmm.Kasim annelerinde ikinci hamilelik haberi..Hayırlısı olsun canım ...Plansız mi oldu?
Hayırlı olsun yeşim senle aynı zamandı doğum tarihimiz nasibi varmış uavrucağın bu dünyadaEvet canim korunmuyorduk ama dusunmuyorduk evet biri daha vardi kimdi kiz o unuttum vallahi
Oyle tabi hayirlisi olsunHayırlı olsun yeşim senle aynı zamandı doğum tarihimiz nasibi varmış uavrucağın bu dünyada
Bizimki de baba diye ölüyor yahu. Varsa ba ba yoksa ba ba. Erkek çocuklar anneye düşkün olmuyor muydu ya Daha küçük aylarında bir iki kez net bir şekilde anne demişti ama yok şu aralar asla anne demiyor. Ki sürekli annem anneciğim diye seviyorum ama nafile Abla çıktı şimdi. Bir de a harflerini inceltip l sesini de çıkararak söylüyor, eriyorum Anne dediğinde nasıl hissederim kimbilirYerim ben onuuuu.İpek de bana na na diyordu ..Şimdi tam anne demeye başladı .Bizimki de inatla baba demiyor
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kavuştursunKizlar ben hamile kaldim
Babanin oyun hoplama ziplama oldugunu anliyorlar artik oyun beklentisi var ondanbenimki de öyleBizimki de baba diye ölüyor yahu. Varsa ba ba yoksa ba ba. Erkek çocuklar anneye düşkün olmuyor muydu ya Daha küçük aylarında bir iki kez net bir şekilde anne demişti ama yok şu aralar asla anne demiyor. Ki sürekli annem anneciğim diye seviyorum ama nafile Abla çıktı şimdi. Bir de a harflerini inceltip l sesini de çıkararak söylüyor, eriyorum Anne dediğinde nasıl hissederim kimbilir
Hayırlısı olsun gözünüz aydınKizlar ben hamile kaldim
Anladım canım o zaman keske korunsaydın ama artık olmuş yapacak birsey yok. Saglıklı doğsun inşallah. Eşinle neden anlaşamıyorsun yanlış hatırlamıyorsam maddi sorunlar var demiştin eşim battı falan demiştin bi ara inşallah hersey düzelir canım iki tane bebek var çünküKuzum cok erken daha oglum 11 aylik nasil yapicam esimlede anlasamiyorum
Sorumsuz kuzum bayagi battiktan sonra 1 sene kadar calismadi evimde kira cok rezillik cektim cocuguma hic birsey yapamadim hep milletin eskilerini giydirdim daha yeni yeni ufak tefek birseyler yapmaya basladi ama yine evine karsi sorumsuz ve dusuncesiz hap ile korunmaya calistim ama cok agir geldi ilac birakmak zorunda kaldim sprial taktirim dedim izin vermedi bir turlu olmadi oda korunmadi onemsemedi de aslinda belliydi ama olmaz sandim yine de bilemedim surekli bosanma durumuna geliyoruz ve belki hatirlarsin oglumdayken cok isim kavgasi yapmistik annesinin ismini ve kizlik soyadini koymak istiyordu bir tane annenin ismi olsun bir tane de benim istedigim olsun diyordum benimle kavga ediyirdu dusun ayni seyleri yasamakta bir yandan korkutuyor yani anlicagin cok sikintili durumlar icerisindeyim kotu gunler beni bekliyir eminimAnladım canım o zaman keske korunsaydın ama artık olmuş yapacak birsey yok. Saglıklı doğsun inşallah. Eşinle neden anlaşamıyorsun yanlış hatırlamıyorsam maddi sorunlar var demiştin eşim battı falan demiştin bi ara inşallah hersey düzelir canım iki tane bebek var çünkü
Çok teşekkür ederim canım ..İnşallah deneyecegim bakalım.Yarin sabah erken uyandirmakla başlayayım ..Canım öncelikle sabah mutlaka 7 8 arası uyandırman lazım. Daha sonra 3 saat ara ile 2 uyku yapcak ve son uykusu kesinlikle 6 yı geçmemeli uyandırmalısın 6 dan sonra uyursa akşam gece çok geç uyur. O yüzden sabah erken uyandırarak başlayabilirsin ve eminim 1 hafta 10 güne düzene girer. Bi dene bakalım inşallah işe yarar
Hayirli olsun canim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Her bebek rizki ile gelir. Sen moralini bozma.Kizlar ben hamile kaldim
Ben de unuttum valla kimdi ..Evet canim korunmuyorduk ama dusunmuyorduk evet biri daha vardi kimdi kiz o unuttum vallahi
Hayirlisi canim sagolasinHayirli olsun canim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Her bebek rizki ile gelir. Sen moralini bozma.
Evet canım hatırlıyorum kız olursa annemin adını koycaz falan diyordu erkek oldu diye çok sevinmiştin. Anladım kuzum üzüldüm adına ne diyeyim bilemedim inşallah düzelir herşey. Şimdi hamilesin üzmemen lazım kendini çok fazla takmamaya çalış bebeklerini düşünSorumsuz kuzum bayagi battiktan sonra 1 sene kadar calismadi evimde kira cok rezillik cektim cocuguma hic birsey yapamadim hep milletin eskilerini giydirdim daha yeni yeni ufak tefek birseyler yapmaya basladi ama yine evine karsi sorumsuz ve dusuncesiz hap ile korunmaya calistim ama cok agir geldi ilac birakmak zorunda kaldim sprial taktirim dedim izin vermedi bir turlu olmadi oda korunmadi onemsemedi de aslinda belliydi ama olmaz sandim yine de bilemedim surekli bosanma durumuna geliyoruz ve belki hatirlarsin oglumdayken cok isim kavgasi yapmistik annesinin ismini ve kizlik soyadini koymak istiyordu bir tane annenin ismi olsun bir tane de benim istedigim olsun diyordum benimle kavga ediyirdu dusun ayni seyleri yasamakta bir yandan korkutuyor yani anlicagin cok sikintili durumlar icerisindeyim kotu gunler beni bekliyir eminim
Evet YesilElmaTT da hamile. O bi görünüyor bi kayboluyor nerelerdeyseYesilElmaTT diye hatirliyorum ben.
Dogru soyluyorsun kuzumEvet canım hatırlıyorum kız olursa annemin adını koycaz falan diyordu erkek oldu diye çok sevinmiştin. Anladım kuzum üzüldüm adına ne diyeyim bilemedim inşallah düzelir herşey. Şimdi hamilesin üzmemen lazım kendini çok fazla takmamaya çalış bebeklerini düşün
Bizi unuttu 2021 mart anneleri ile takiliyor.Evet YesilElmaTT da hamile. O bi görünüyor bi kayboluyor nerelerdeyse
Cnm hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Eşimle sorunlarım var anlaşamıyoruz demişsin umarım problemleriniz çözülürAffına sığınıyorum çok çook özür diliyorum belki de haddimi aşıyorum ama samimiyetine güveniyorumEşinle boşanma aşamasına kadar geldiğinizi söylüyorsun maddi olarak desteği az diyorsun böyle problemler varken korunmak şöyle dursun nasıl cinsel ilişkiye giriyorsunuz ya gerçekten çok özür diliyorum ben kendime göre yorumluyor olabilirim biz eşimle tartıştığımızda birlikte uyumak bile istemem yeri gelir. Umarım aranız düzelir yeni gelen bebişte annesiyle babasıyla beraber büyür öğretmen olduğum için biliyorum anne babası ayrı olan çocuklarda duygusal çok problem oluyor bu da hem akademik Hayatına hemde sosyal hayatına çok olumsuz etkide bulunuyorKizlar ben hamile kaldim