2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhabalar. Covid 19 testim pozitif çıktı maalesef😥😪 umay dan korkuyorum dikkat ediyorum da napcam ya of. Benimde tek belirti tat koku gitti zaten geçenlerde grip gibiydim 1 haftadır felan ama 2 gündür tat koku tamamen gidince gittim test yaptırdım maalesef pozitif. Sizce ne yapmalıyım maskeli dolaşamoyprum evin içine nefesim kesiliyor çünkü burnum tamamen tıkalı ağızdan nefes alıyorum maske takınca nefesim kesiliyor. Umayla çok yakın temas etmemeye çalışıyorum da nasıl olcak bilmiyorum böyle. Dua edin bize kızlar..
geçmiş olsun insallah hafif atlatirsinjz.

kizlar bebeginizin baş cevresini biliyormusunuz benim kizin sanki küçük gibi geliyo 44e yakin biz 6 hafta kadar erken doğmuştuk bu arada bingildagimizda kapanmış gibi.

Yok canım yatağına koyuyorum kendisi uyuyor. Başk yerde de yine emziğini verip müzik açıyorum uyku müziği var umayın hep dinlettiğiö onu açıyorum uyuyor
Çok iyi canım. Ne güzel. Gündüzleri de mi aynı şekilde uyutuyorsun? Yanında bekliyor musun?
ben gündüzleri ayağımda sallıyorum. Gece uykusunda yatağının yanında bekliyorum. Geç yatırmışsam uyumuyor kucağımda gezdiriyorum. Zamanında yatırmışsam kendisi uyuyor yatakta. Ama tabii hemen koyunca değil, 30 dakika bazen 45 dakika sürüyor.

Kızlar ben çok üzgünüm son zamanlarda. Deniz 1 yaşına girecek ama teyzesi ile tanışamadı hala, doğum gününde annemle babam da olsun isterdim ama onlar da ilk üç ay gördüler bir daha göremediler. Çok seviyorlar, ilk torunları. Yurtdışındayım. Koronadan dolayı Türkiye’ye gelemedim. Çok özledim, türkiyeyi özlemek bit yana, ailemi göremiyorum ne zamandır.
doğum gününü annemlerde kutlarım dedim. Bi sevindiler ki sormayın. Ama şimdi eşim korkuyor, almanya’nın da vaka sayıları arttı. Gidemeyeceğiz heralde. Bir de yaşlı ananem var. Virüs kaparsa dayanamaz. 87 yaşında.
babamın da kronik rahatsızlıkları var. Onlara zarar vermek de istemiyorum.
siz nasıl planladınız doğum günlerini?

Kızlar ben çok üzgünüm son zamanlarda. Deniz 1 yaşına girecek ama teyzesi ile tanışamadı hala, doğum gününde annemle babam da olsun isterdim ama onlar da ilk üç ay gördüler bir daha göremediler. Çok seviyorlar, ilk torunları. Yurtdışındayım. Koronadan dolayı Türkiye’ye gelemedim. Çok özledim, türkiyeyi özlemek bit yana, ailemi göremiyorum ne zamandır.
doğum gününü annemlerde kutlarım dedim. Bi sevindiler ki sormayın. Ama şimdi eşim korkuyor, almanya’nın da vaka sayıları arttı. Gidemeyeceğiz heralde. Bir de yaşlı ananem var. Virüs kaparsa dayanamaz. 87 yaşında.
Canim benim esimin anneannesi korona oldu oda seninki gibi 80kusur yaşlarında biz atlatamaz dedik ama atlatti hatta hafif gecirdi diyebilirim suan gayet iyi yani, ben esimin ailesi benim ailem birde kuzenim olacak sekilde evde kucuk birsey yapacagiz masa hazirlayacagim balonlar falan oyle yani Selim tabiki pek birsey anlamayacak ve hatirlamayacak ama ilk dogum günü oldugu icin guzel hatiralar birakmak istiyorum ogluma belki durum boyle olmasaydı cok daha guzel birsey yapabilirdim ama şartlar bunu gerektiriyor oldugu kadar artık 😊 bi kurtulamadik su illetten tamda bizim yavrularimiza denk geldi ya insallah verdigin kadar sizin icin hayirlisi olur canim haklisin bende ailemle olmak isterdim ama tum riskleri düşünmekte gerek bi yandan 😔

Umay da geçen gün 1 2 gün ateşlendi belkide bundan dolayıydı çünkü ben 1 haftadır grp gibiyim. Umay da ben grip olunca 2 gün çok huysuzdu ateşi vardı ve halsizdi bilmiyorum belki dişten veya bu hastalıktan dolayıdır. Şimdi iyi çok şükür ya inşallah biz de atlatırız. Tat koku alamamak okadar iğrenç birşey ki hiç birşey yiyesim de yapasım da gelmiyor. Nasıl düzelcek bilmiyorum ya 2 ay sürüyormuş düzelmesi😥ççokkk uzun süre ya of böyle çok kötü hiçbirşeyden keyif almıyorum. Ne kadar önemliymiş tat koku olayı
Bence atlatmıştır benim kızımda öyleydi onlar sandığımızdan daha güçlüler maşaAllah 🤗
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdi evladımın kokusunu aldıkça yediğimin içtiğimin tadını aldıkça çok şükrediyorum canım moralini yüksek tut en önemlisi bu 2 ay da diyen var 6 ayda kişiden kişiye değişiyo benim 1 aydan anca geldi eşimin 2 gün sonra buna takılma hepsi geçiyo 🤲🤲

Ay maalesef idrar vermek aşırı zor ya. Sık sık tak inşallah birinde denk gelir ya. Çok geçmiş olsun canım ya doğduğundan beri alerji değeri hiç mi farkedilmddi yüksek olduğu
Bu gün verebildik şükür temiz çıktı
Yok canım zaten hastane yüzü görmedik koronadan dolayı ilk defa kan verdik bence değildir ya alerjili bebeklerin kakalarında kan falan oluyormuş inşaAllah değildir

Şu arka plan varya canım onu nereden aldın? Ben de evde kendim böyle bişey yapmayı planlıyorum da. Nerden bulabilirim 😊
Canim görseli ben buldum baskısını eşim halletti reklamci oldugu icin. Istersen görselin linkini atayım cevrendr dijital baskı yapan yerler varsa oralardan bastirabilirsin sende 😊

Umay da geçen gün 1 2 gün ateşlendi belkide bundan dolayıydı çünkü ben 1 haftadır grp gibiyim. Umay da ben grip olunca 2 gün çok huysuzdu ateşi vardı ve halsizdi bilmiyorum belki dişten veya bu hastalıktan dolayıdır. Şimdi iyi çok şükür ya inşallah biz de atlatırız. Tat koku alamamak okadar iğrenç birşey ki hiç birşey yiyesim de yapasım da gelmiyor. Nasıl düzelcek bilmiyorum ya 2 ay sürüyormuş düzelmesi😥ççokkk uzun süre ya of böyle çok kötü hiçbirşeyden keyif almıyorum. Ne kadar önemliymiş tat koku olayı
Bakarsın daha çabuk geçer canım. İyi tarafından bakmaya çalış, hafif atlatıyorsun, öksürk ateş olmadan. Tabii ki neremize bir şey olsa eksikliğini hissediyoruz. Ama iyi düşünmeye çalış.

Sorma canım valla gerçektem bitsin artık hepimizin psikolojisi bozuldu😪 aynen kuzuö çocuklar ya belirtsiz yada hiç almadan geçiriyormuş. Umay da iyi çok şükür şimdilik birşeyi yok. Odasını ayırdım. Eşimin de pozitif çıktı. Umayın odasını ayırdım ama gece kalkıp bakıyor farklı oda ağlıyor zor yatırıyorum. Sabah da çok erken kalkıyor yatağında dönerken felan bakıyor farklı oda ya gözünü aççıyor daha yatmıyor. Neyse alışır o da inşallah mecburum böyle olması lazım
Sen onun iyiligi icin ayirdin Odayi, zaman ile alisacaktir. Cevrende kimse yok mu sana yemek hazirlayip eve birakacak? Bol bol dinlenmeye calis, stres yapma kendine. Insallah en yakin zaman da atlatirsiniz.
Biz sünnet öncesi 1 yaş çekimi yaptik annemle teyzelerim e tabii pasta da patlattım 😋 nasıl olmuşumm 🤭
Masallah kucuk yakisikliya 🧿🧿
Canim gereken tedbirler ile gidebilirsin bence. Biraz erken git Ilk bir hafta fazla yaklasma sizinkilere. Benim de ailem gelecekti ama seneye kaldi. Biz risk almak istemiyoruz. Ucak ile 11 saat suruyor burasi.

Canim görseli ben buldum baskısını eşim halletti reklamci oldugu icin. Istersen görselin linkini atayım cevrendr dijital baskı yapan yerler varsa oralardan bastirabilirsin sende 😊
Süpersin çok teşekkür ederim 😘

kizlar bebeginizin baş cevresini biliyormusunuz benim kizin sanki küçük gibi geliyo 44e yakin biz 6 hafta kadar erken doğmuştuk bu arada bingildagimizda kapanmış gibi.
Biz bugün kontrole gitmiştik canım. 48.7 cm baş çevresi. Bizimki erkek. Cinsiyete göre de farklı oluyor sanırım. Doktor bişey demedi mi canım?

Biz bugün kontrole gitmiştik canım. 48.7 cm baş çevresi. Bizimki erkek. Cinsiyete göre de farklı oluyor sanırım. Doktor bişey demedi mi canım?
yok biz henüz doktora gidemedik benim bebegim prematüre doğdugu için zaten baş cevresi zamaninda doganlara göre küçüktü ama doktor n3 der bilmiyorum aşı için gittigimizde ölçüm yapiliyordu nornal deniyordu en son 3 ay oldu gideli bıngıldakta kapanmış sanki.

X