2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet YesilElmaTT YesilElmaTT da hamile. O bi görünüyor bi kayboluyor nerelerdeyse😏
Okadar hengamem varki bir görünüp bir yok olmam cok normal.tasinma işim var oğlum yürüme kudurma alanlarinda depar atiyor karnimda buyumeye basladi epey yoruluyorum.yardim edenim olmasa bitmisimm😔 sadece okuyabiliyorum yazilanlari bayadirda giremiyorum siteye yeniden giris bile istedi.yeni hamile anneyede kolayliklar diliyorum.saglikla kavussun.bende durumlar böyle saglicakla kalin.

Cnm hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Eşimle sorunlarım var anlaşamıyoruz demişsin umarım problemleriniz çözülür🙏🏻Affına sığınıyorum çok çook özür diliyorum belki de haddimi aşıyorum ama samimiyetine güveniyorum🙏🏻Eşinle boşanma aşamasına kadar geldiğinizi söylüyorsun maddi olarak desteği az diyorsun böyle problemler varken korunmak şöyle dursun nasıl cinsel ilişkiye giriyorsunuz ya gerçekten çok özür diliyorum ben kendime göre yorumluyor olabilirim biz eşimle tartıştığımızda birlikte uyumak bile istemem yeri gelir. Umarım aranız düzelir yeni gelen bebişte annesiyle babasıyla beraber büyür öğretmen olduğum için biliyorum anne babası ayrı olan çocuklarda duygusal çok problem oluyor bu da hem akademik Hayatına hemde sosyal hayatına çok olumsuz etkide bulunuyor
Kuzum kavgaliyken bende yatagima almiyorum ama iste benim bir cocugum vat zaten ister istemez en fazla 1 hafta sonra normale donuyoruz korunma konusunda ciddi anlamda ikimizinde hatasi var olmaz zannettim hap ile korubmaya calistim cok rahatsiz etti ogluma bakamayacak durumdaydim kafami kaldiramiyordum dusun sprial taktirmak istedim kabul etmedi bende tek basina gidemedim tajtirmaya saglik ocaklari takmiyormus artik igne yapicaktim bu ay iste sansima

Kuzum kavgaliyken bende yatagima almiyorum ama iste benim bir cocugum vat zaten ister istemez en fazla 1 hafta sonra normale donuyoruz korunma konusunda ciddi anlamda ikimizinde hatasi var olmaz zannettim hap ile korubmaya calistim cok rahatsiz etti ogluma bakamayacak durumdaydim kafami kaldiramiyordum dusun sprial taktirmak istedim kabul etmedi bende tek basina gidemedim tajtirmaya saglik ocaklari takmiyormus artik igne yapicaktim bu ay iste sansima
Kuzum kavgaliyken bende yatagima almiyorum ama iste benim bir cocugum vat zaten ister istemez en fazla 1 hafta sonra normale donuyoruz korunma konusunda ciddi anlamda ikimizinde hatasi var olmaz zannettim hap ile korubmaya calistim cok rahatsiz etti ogluma bakamayacak durumdaydim kafami kaldiramiyordum dusun sprial taktirmak istedim kabul etmedi bende tek basina gidemedim tajtirmaya saglik ocaklari takmiyormus artik igne yapicaktim bu ay iste sansihaklısın cnm aynı evin içinde nereye kadar küs kalabilir insan korunma konusunda eşin dikkatli olmalıydı hap gerçekten insanı sersemleştiriyor hakknızda hayırlısı bebeğini sağlıcakla al inşallah kucağına🙏🏻

Okadar hengamem varki bir görünüp bir yok olmam cok normal.tasinma işim var oğlum yürüme kudurma alanlarinda depar atiyor karnimda buyumeye basladi epey yoruluyorum.yardim edenim olmasa bitmisimm😔 sadece okuyabiliyorum yazilanlari bayadirda giremiyorum siteye yeniden giris bile istedi.yeni hamile anneyede kolayliklar diliyorum.saglikla kavussun.bende durumlar böyle saglicakla kalin.
Anladım canım Allah yardımcın olsun

Bebisi yurumeye baslayan var mi arkadaslar? Benim ki ellerini tutmadan ayakta kalabildigini farketti ve cok hosuna gidiyor. Arada bir ellerini birakip kendini yokluyor 2-3 adim atip dusuyor. Siz de durumlar nasil?
Bizim ki 25 Kasım doğumlu yaklaşık 1 aydır yürüyoruz,2-3 haftadır baya bi toparladı artık düşmeden yürüyebiliyor

Benim oglusumda yurumeye basladi 8 9 adim atiyo sonra bi bekliyo ne yaptigina kendide sasiriyo heralde sonra pat diye dusuyo
Masallah yakisikliya, heyecan yapiyordur o da . Yeni bir sey kesfediyorlar. Benim ki bir yerden bir yere giderken kendini atmaya basladi cok kafasini vuruyor. Yurumeye baslasa da rahatlasam biraz.

Kızlar merhabalar.ya birşey sorcam sizinkiler dişlerini gıcırdatıyor mu. Umayın altta 1 üstte bir dişi çıktı onları birbirine sürtüp acayip sıkıyor gıcırdatıyor deli olcam ya. Bir de felaket huysuz 2 gündür durduğu yerde ağlıyor. Karantinadayız 1 haftadır evde de çok sıkıldı bilmiyorum ondan mı nedir eşimle 2 gündür sabrımız sınanıyor valla okadar huysuz ki durup durup ağlıylr dişlerden mi yoksa evde sıkıldı mı bilmiyorum kızlar ya of.mahvetti bizi. Uykularımız da sorun yok ama uyanıkkem beter halde. Ay bir de iki eliyle kafasına vuruyor ya okadar üzülüyorum ki nedem böyke yapıyor çok canım sıkılfı kafasına vurmaso ve diş sıkması gıcırdatması 😥😥

Günaydın kizlar herkese..İpeğin sonunda alttan bir dişi göründü ..😂😂Babası gördü ..Daha yuruyemiyor ..Biz ellerinden tutunca adım atıyor .Bir yerlere tutunarak adım atıyor .Biz tutmadan ayakta duruyor desteksiz ama adım yok daha🙂Bu aralar çok çok huysuz .Huyu değişti resmen.Ustunu giydirip çıkarırken bile ağlıyor .Kendine vurmayı öğrenmiş .Birkaç gündür sinirlenince kendine vuruyor.Kendini arkaya doğru atıyor .Kafasını çarpıyor ..Çok çok yorucu olmaya başladı gerçekten ..
.

Kızlar merhabalar.ya birşey sorcam sizinkiler dişlerini gıcırdatıyor mu. Umayın altta 1 üstte bir dişi çıktı onları birbirine sürtüp acayip sıkıyor gıcırdatıyor deli olcam ya. Bir de felaket huysuz 2 gündür durduğu yerde ağlıyor. Karantinadayız 1 haftadır evde de çok sıkıldı bilmiyorum ondan mı nedir eşimle 2 gündür sabrımız sınanıyor valla okadar huysuz ki durup durup ağlıylr dişlerden mi yoksa evde sıkıldı mı bilmiyorum kızlar ya of.mahvetti bizi. Uykularımız da sorun yok ama uyanıkkem beter halde. Ay bir de iki eliyle kafasına vuruyor ya okadar üzülüyorum ki nedem böyke yapıyor çok canım sıkılfı kafasına vurmaso ve diş sıkması gıcırdatması 😥😥
Brnimki diş çikarma doneminde gicirdatirdı

Buarada umay da artık yürüyor kızlar desteksiz ve yürüdüpünden beri asla emeklemek ve oturmak istemiyor. Ya kızım otur oyun oynayalım diyorum kıyamet kopuyor illa yürüycek bir saniye durmuyor. Bir de tabi hala denfe soeunu var pat küt popo üstü düşüyor sonra yine devam.. artık tutunmadan kendisi kalkıyor rahat oturuyor geziyor arkamızdan cadı yaa 😍belki de bunun da huzursuzluğu vardır bilmiyorum hani tam istediği gibi yürüyemiyor daha doğrusu koşmak istiyor resmen öyle hızlı ki sonra dengesini kaybedince sinirleniyor.

Buarada umay da artık yürüyor kızlar desteksiz ve yürüdüpünden beri asla emeklemek ve oturmak istemiyor. Ya kızım otur oyun oynayalım diyorum kıyamet kopuyor illa yürüycek bir saniye durmuyor. Bir de tabi hala denfe soeunu var pat küt popo üstü düşüyor sonra yine devam.. artık tutunmadan kendisi kalkıyor rahat oturuyor geziyor arkamızdan cadı yaa 😍belki de bunun da huzursuzluğu vardır bilmiyorum hani tam istediği gibi yürüyemiyor daha doğrusu koşmak istiyor resmen öyle hızlı ki sonra dengesini kaybedince sinirleniyor.
Maşallah Umay 'a...🥰

Kizlar merhaba herkes iyidir inşallah buraya ugramayali baya olmus..size sorum emzirirken doğum kontrol hapı kullanan varmı

Maşallah cimcimeye Kasım bebeklerinin en hızlısı Umay zaten galiba hatırladığım kadarıyla emeklemeye de erken başlamıştı 😍

Benim oglum hic dislerini gicirdatmadi. Bir defa yaptiginda Belki Sen tepki vermissindir onun icin devamli yapiyor olabilir.
Masallah prensese, Umay da erken yuruyenlerin arasinda oldu. Darisi bizimkilerin basina.🤲.

X