Aynen canım çok erken emekledi. Tez canlı çok. Hem iyş hem kötü bilmiyorum vallaMaşallah cimcimeye Kasım bebeklerinin en hızlısı Umay zaten galiba hatırladığım kadarıyla emeklemeye de erken başlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım çok erken emekledi. Tez canlı çok. Hem iyş hem kötü bilmiyorum vallaMaşallah cimcimeye Kasım bebeklerinin en hızlısı Umay zaten galiba hatırladığım kadarıyla emeklemeye de erken başlamıştı
Amin canım inşallah. Her çocuğun farklı oluyor zamanı gelince hepsi pıtır pıtır yürüycek bal böcekleriBenim oglum hic dislerini gicirdatmadi. Bir defa yaptiginda Belki Sen tepki vermissindir onun icin devamli yapiyor olabilir.
Masallah prensese, Umay da erken yuruyenlerin arasinda oldu. Darisi bizimkilerin basina..
Aylada öyle canım 1 dk sabit durmuyor çok yoruyor hareketli cocuk gerçektenAynen canım çok erken emekledi. Tez canlı çok. Hem iyş hem kötü bilmiyorum valla
Bu soruyu bende merak ediyorumKizlar merhaba herkes iyidir inşallah buraya ugramayali baya olmus..size sorum emzirirken doğum kontrol hapı kullanan varmı
Cnm çok zor iki küçük cocuga bakmak ins ailen destek olur sana keşke ihmal etmeseydin kendin gidip taktirsaydin ne bileyim benimde 17 ay fark var aralarında eşim yüzde yüz destek şükür ona rağmen çok zorlanıyorum yaşamayan bilemez zorluğunu rabbim yardımcın olsunKuzum kavgaliyken bende yatagima almiyorum ama iste benim bir cocugum vat zaten ister istemez en fazla 1 hafta sonra normale donuyoruz korunma konusunda ciddi anlamda ikimizinde hatasi var olmaz zannettim hap ile korubmaya calistim cok rahatsiz etti ogluma bakamayacak durumdaydim kafami kaldiramiyordum dusun sprial taktirmak istedim kabul etmedi bende tek basina gidemedim tajtirmaya saglik ocaklari takmiyormus artik igne yapicaktim bu ay iste sansima
Hangi hapı kullandınız acaba emziriyormuydunuzKuzum kavgaliyken bende yatagima almiyorum ama iste benim bir cocugum vat zaten ister istemez en fazla 1 hafta sonra normale donuyoruz korunma konusunda ciddi anlamda ikimizinde hatasi var olmaz zannettim hap ile korubmaya calistim cok rahatsiz etti ogluma bakamayacak durumdaydim kafami kaldiramiyordum dusun sprial taktirmak istedim kabul etmedi bende tek basina gidemedim tajtirmaya saglik ocaklari takmiyormus artik igne yapicaktim bu ay iste sansima
Ya bende bunu doktora soracam çok keskin kokuyor kakası bı kitapta okudum kakada agir koku olması bebeklerin sindiremedigi bı besini yemesiyle alakaliymis o yüzden hep kafama takıldı ama herşeyi yemez bizimki zaten nerdeyse sadece yoğurt gidiyoruzKızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum evi taşıdık iş güç derken son bir iki ay çok yoğunduk.Kızım üstten 4 dişi çıkardı
Alttan 3. Dişi çıkarıyor uykularımız havalar serinleyince biraz düzeldi artık 2 -3 saatte bir kalkıyor.Henüz yürümüyor elinden tutunca adım atıyor ayakta baya dengede duruyor yakındır yürümesi inşallah.Sürekli benle oynuyor illa bana temas edecek tuvalete gidemiyorum hemen ağlamaya başlıyor.Uykudan ağlayarak uyanma huyu hala geçmedi.Bazen hiçbişey yok durup durup mızmızlanıyor ağlıyor zor bir bebek çok beni baya yordu.
Bir de kızımın kakaları çok keskin kokuyor burun yakıcı böyle asitli gibi bir koku var beslenmesinde salça bal tuz vs yasaklar dışında hemen hemen herşeyi yiyor.O yüzden mi bilmiyorum doktora gidemedik aynı sorunu yaşan var mı aramız da
Benimki de ayakta duruyor hatta bir iki adim atıp dusuyor inanır mısın hala dogru dürüst emeklemiyor iki emekliyor kendini bırakıyorBebisi yurumeye baslayan var mi arkadaslar? Benim ki ellerini tutmadan ayakta kalabildigini farketti ve cok hosuna gidiyor. Arada bir ellerini birakip kendini yokluyor 2-3 adim atip dusuyor. Siz de durumlar nasil?
Seninkinde emeklemeden yurur annesi. Baya agirlastilar artik, yuruseler biraz daha rahat ederiz.Benimki de ayakta duruyor hatta bir iki adim atıp dusuyor inanır mısın hala dogru dürüst emeklemiyor iki emekliyor kendini bırakıyor
Canım öncelikle sabah mutlaka 7 8 arası uyandırman lazım. Daha sonra 3 saat ara ile 2 uyku yapcak ve son uykusu kesinliklememeli uyandırmalısın 6 dan sonra uyursa akşam gece çok geç uyur. O yüzden sabah erken uyandırarak başlayabilirsin ve eminim 1 hafta 10 güne düzene girer. Bi dene bakalım inşallah işe yarar
Bu düzend göre akşam kaçta yatırmak lazım? 7-8 gibi mi?Canım öncelikle sabah mutlaka 7 8 arası uyandırman lazım. Daha sonra 3 saat ara ile 2 uyku yapcak ve son uykusu kesinlikle 6 yı geçmemeli uyandırmalısın 6 dan sonra uyursa akşam gece çok geç uyur. O yüzden sabah erken uyandırarak başlayabilirsin ve eminim 1 hafta 10 güne düzene girer. Bi dene bakalım inşallah işe yarar
Ay maşallah ponçiğime benimki daha sıralama modunda tek el bırakabiliyor. Koltuk altından tutunca 3-4 adım atıyor. Ne heyecanlı tatlı bir süreç dimiBebisi yurumeye baslayan var mi arkadaslar? Benim ki ellerini tutmadan ayakta kalabildigini farketti ve cok hosuna gidiyor. Arada bir ellerini birakip kendini yokluyor 2-3 adim atip dusuyor. Siz de durumlar nasil?
Yaaa bak sen minnişe :)Buarada umay da artık yürüyor kızlar desteksiz ve yürüdüpünden beri asla emeklemek ve oturmak istemiyor. Ya kızım otur oyun oynayalım diyorum kıyamet kopuyor illa yürüycek bir saniye durmuyor. Bir de tabi hala denfe soeunu var pat küt popo üstü düşüyor sonra yine devam.. artık tutunmadan kendisi kalkıyor rahat oturuyor geziyor arkamızdan cadı yaa belki de bunun da huzursuzluğu vardır bilmiyorum hani tam istediği gibi yürüyemiyor daha doğrusu koşmak istiyor resmen öyle hızlı ki sonra dengesini kaybedince sinirleniyor.
Yaaa üstünü değiştirirken benimki de aşırı huysuz oluyor, ağlıyor.Günaydın kizlar herkese..İpeğin sonunda alttan bir dişi göründü ..Babası gördü ..Daha yuruyemiyor ..Biz ellerinden tutunca adım atıyor .Bir yerlere tutunarak adım atıyor .Biz tutmadan ayakta duruyor desteksiz ama adım yok dahaBu aralar çok çok huysuz .Huyu değişti resmen.Ustunu giydirip çıkarırken bile ağlıyor .Kendine vurmayı öğrenmiş .Birkaç gündür sinirlenince kendine vuruyor.Kendini arkaya doğru atıyor .Kafasını çarpıyor ..Çok çok yorucu olmaya başladı gerçekten ..
.
Belki dişi ağrıyordur canım. Kafasına da o yüzden vuruyordur ağrısı kafasına vuruyordur. Telefonla danışabileceğin bi doktor bişey olsa keşke. İçin rahat ederdi.Kızlar merhabalar.ya birşey sorcam sizinkiler dişlerini gıcırdatıyor mu. Umayın altta 1 üstte bir dişi çıktı onları birbirine sürtüp acayip sıkıyor gıcırdatıyor deli olcam ya. Bir de felaket huysuz 2 gündür durduğu yerde ağlıyor. Karantinadayız 1 haftadır evde de çok sıkıldı bilmiyorum ondan mı nedir eşimle 2 gündür sabrımız sınanıyor valla okadar huysuz ki durup durup ağlıylr dişlerden mi yoksa evde sıkıldı mı bilmiyorum kızlar ya of.mahvetti bizi. Uykularımız da sorun yok ama uyanıkkem beter halde. Ay bir de iki eliyle kafasına vuruyor ya okadar üzülüyorum ki nedem böyke yapıyor çok canım sıkılfı kafasına vurmaso ve diş sıkması gıcırdatması
Canım hayırlı olsun. Üzülme, bebeğinin eskilerini saklayıverirsin. Daha kolay olur belki, bebek bakımına elin de alışık, hemen hallediverirsin. Gücü gelir sana. İnsanın hormonları değişiyor. Yoksa nasıl bunca şeye dayanıcaz? Annelik çok güzel bir duygu, ikinci kere tadacaksın, iki kat daha güçlü olacaksın canım. İkiz bebeklerimiz de olabilirdi. Öyle düşün. Ondan daha zor olmayacak, daha kolay olabilir. Minik bebeğiniz şans getirsin.Hayirlisi canim sagolasin
Aynen canim annelik cok guzel bir duygu. Onlarin her hali bambaska cok sukur bu gunlerimize. 8 gun sonra kasim bebislerinin dogum gunleri basliyacak. Zaman cok hizli gecti.Ay maşallah ponçiğime benimki daha sıralama modunda tek el bırakabiliyor. Koltuk altından tutunca 3-4 adım atıyor. Ne heyecanlı tatlı bir süreç dimi
Kızımda aynı üstünü altını değiştirtmez sanki bişey yapıyormuşum gibi ağlıyor kakalı kakalı oturuyor yere artık çarşaf attım odasına yıkayıp duruyorumYaaa üstünü değiştirirken benimki de aşırı huysuz oluyor, ağlıyor.
seninki atak döneminde olabilir mi acaba canım? Huyları değişiyor o dönemlerde?
Olabilir ben de dikkat ediyorum beslenmesine bebek salçası yaptım sadece biberden ondan mı oluyor bilmiyorum zeytin vermiyordum hala asitli diye ona rağmen böyle kötü keskin bir koku var doktora yakınlarda götürürsem söylerim sana da sende görürsen burda paylaşırmısın canmYa bende bunu doktora soracam çok keskin kokuyor kakası bı kitapta okudum kakada agir koku olması bebeklerin sindiremedigi bı besini yemesiyle alakaliymis o yüzden hep kafama takıldı ama herşeyi yemez bizimki zaten nerdeyse sadece yoğurt gidiyoruz
Birde ben keçi peynirinden sonra inek peynirine geçtim ondan mı oldu acabaYa bende bunu doktora soracam çok keskin kokuyor kakası bı kitapta okudum kakada agir koku olması bebeklerin sindiremedigi bı besini yemesiyle alakaliymis o yüzden hep kafama takıldı ama herşeyi yemez bizimki zaten nerdeyse sadece yoğurt gidiyoruz