İnşallah canım darısı sana olsun.. Umay 3 uyku yaparken de çok güzel uyuyordu 4.ayda eğitim vermiştim ondan beri gündüz uykuları çok uzadı ve gece kesintisiz uyuyor maşallah.. Darısı tüm kasım anneleri bebişlerimize2.5 saat ne yaaamaşallah ona insallah boyle devam eder darisi basima biz kestirip kestirip kalkıyoruz sonra annesi dinlenir iş yapar falan
Canım diş mi çıkarıyor ki böyle oldu acaba yoksa atak veya uyku gerilemesi mi kiDilanBoran
M Minnosumm Kızlar maşallah çok tatlı ikiside
Benim canavar Bu aralar canıma ot tıkadığı için girip iki kelam yazamadim yeğenlerime
Kızlar imdat ben çok fenayım. Çocuk hiç uyumuyor. Ağlıyor uyuyacagini anlayınca. Chucky gibi oldu çocuk. Gece 20 kere uyandı sanırım. 3 tanesi tam uyanmaydi, uyutmak çok uzun sürdü. Böyle olup düzelen var mı yoksa kalıcı mi bu?? O kadar uykum var ki gözlerim kıpkırmızı oldu artık
Canım diş mi çıkarıyor ki böyle oldu acaba yoksa atak veya uyku gerilemesi mi kiAyla da bazen 7 8 kere uyanıyor ama emip uyuyo öyle aglamıyo çok fazla. İnsallah geçici birşeydir hemen geçer gerçekten uykusuzluk çok zor insan cocuguyla bile güzel ilgilenmiyor gerçekten uykusuz olunca benhic dayanamıyorum. Umarım hemen düzelir ❤ Bu arada gündüzleri nasıl huzursuz mu normal mi
Canım biz diş çıkarırken öyle oluyoruz ya da atak dönemindeysek hiç şaşmıyor aynı dediğin gibi uyuyacağını anlayınca feryat figan. Atak bitince bitiyor ama o ara ben de bitiyorumDilanBoran
Benim canavar Bu aralar canıma ot tıkadığı için girip iki kelam yazamadim yeğenlerime
Kızlar imdat ben çok fenayım. Çocuk hiç uyumuyor. Ağlıyor uyuyacagini anlayınca. Chucky gibi oldu çocuk. Gece 20 kere uyandı sanırım. 3 tanesi tam uyanmaydi, uyutmak çok uzun sürdü. Böyle olup düzelen var mı yoksa kalıcı mi bu?? O kadar uykum var ki gözlerim kıpkırmızı oldu artık
Canım biz diş çıkarırken öyle oluyoruz ya da atak dönemindeysek hiç şaşmıyor aynı dediğin gibi uyuyacağını anlayınca feryat figan. Atak bitince bitiyor ama o ara ben de bitiyorumGece de aynı çok uyanıyor ama Allahtan emip uyuyor ama ben de emzirmekten bitap düşüyorum.
Anladım canım. İnşallah hemncik çıkarır dişini de rahatlarsınız İkinizde. ❤Canım gündüz de bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor, dün mesela 1 defa uyudu. 1de uyandı ve 9aa kadar uyumadı. Gece de berbattıdiş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz.
Canım odanın ısısı nasıl çok sıcaksa bunalıyor olabilir camı falqn açmayı denedin mi gazı vardır belkide sütüne geçmiş olabilir yediklerinden Alya bazı geceler çok kıvrqnıyo ya bunalmış oluyor yada bırtlatıyo rahatlıyorDilanBoran
Maşallah ne de yakışıklı bir oğluş
Seni gördüğüme çok sevindim kuzucuk
Teşekkür ederim canımMaşallah ne de yakışıklı bir oğluş❣
Allah razı olsun canım benim sizlerinde inşallahSeni gördüğüme çok sevindim kuzucukmaşallah sana yüzünüzden gülümseme hic eksik olmasın anne oğul ❣
Canım odanın ısısı nasıl çok sıcaksa bunalıyor olabilir camı falqn açmayı denedin mi gazı vardır belkide sütüne geçmiş olabilir yediklerinden Alya bazı geceler çok kıvrqnıyo ya bunalmış oluyor yada bırtlatıyo rahatlıyorbide cnm diş bence en büyük sebep olabilir dişlerinin sızısından uyuyamıyorlar ah uzaycımmm benim rahat uykular dilerim teyzecimm
Canım gün içinde çok az uyuduğu içm yorgunluk geceye yansır hatta sabah erken uyanmalara yansır yani bence uyku ile ilgilş olabilir. Çünkü umay ne zaman uykuları düzene girdi gexe uyanmaları kesildi. Sabah erken uyanması da erken uyuduğu için akşam 7 buçuk 8 de uyur sabah 6 7 arası kalkar. Ama ben yememelerini bile uykusuzlupa yoruyorum. Gerçekfen uyuyan çocuk hem iştahlı hem gün içinde mutlu oluyor. Mutlaka gündüz enazından 3 saat ar uyuması lazım. Ve 3 saatte bir uyumalı. Akşam uykusuna da 4 saat sonra geçmiş olmalı dişer türlü aşırı yorgunluk uykusuzljk yapıyor. Ve yine bir uyku eğitimxçcisinde okumuştum diyo uyumadıkca çocjk enerjik olur daha fazla açılır çok hareketlenir oradan bile anlayabilirsiniz uykj saati geçiyor yaniCanım gündüz de bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor, dün mesela 1 defa uyudu. 1de uyandı ve 9aa kadar uyumadı. Gece de berbattıdiş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz.
Sagol canim, cok sukur bu gunleri gordumAllah geciktiriyorsa guzellestiriyordur cuk oturmuş bu güzelliğeallah nazardan saklasin bahtı şansı açık olsun paşanın
Sagol teyzesiMasallah yakışıklıya yerim onuu dişlere bakk
Oyyy burda bir yakisikli daha var, Masallah . Afiyet olsun pasaya.
Teşekkür ederiz teyzesiSagol canim, cok sukur bu gunleri gordum.
Sagol teyzesi.