ben bazen 3 uyku yapiyorum o günki isteğine göre yoksa sabaha kadar uyumuyor huysuz oluyor cok yorgun oluncaKızlar ya buarada hala gündüz 3 uyku yapan var mı bebeği? Ben uyku eğitimi verdiğimden beri çok dakik hiç kaçmaz maşallah çok güzel uykular ama buara sanki 2 uykuya düşmek istiyor gibi ama uyanık kalmaya da dayanmıyor ne yapsam bilemedim. Bu sabah 6 da kalktı dün 2 uyku yaptı son uykusundan 4 te uyandı öyle olunca akşam 7 buçuğu zor ettik çok uukusu geldi uyuttum tabi sabaj 6 da kalkto şimdi de çok uykusu geldi sabah 8 buçukta uyudu bugün 3 uylu yapar çünkü çok erkem kalkto ve eeken ilk uykuya geçti. Geçenlerde 8 e doğru felan kalkmıştj 7 buçuk felan o zaman mesela ilk uykusuna geç geçtiği için 2 uyku yaptırdım ama işte akşam üzeri uykusu olmadığı için gece uykusuna erken geçiyor budefa diğer gün sabahn6 da kalkıyor. Geçiş süreci zormuş yani keşke dayansa da 2 uyku yapsa ama sabah 7 7 buçukta kalksa ya 6 çok erken7 buçyk 8 gibi kalkıyordu 3 uyku yapınca çok iyiydi ya. Çünkü akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyordu sabah 7 buçukta kalkıyordu ama şimdi maalesef 8 e bekletemiyorım aşırı mızmızlanıyor ağlıyor. Bir süre daha 3 uyku mu gitsem diyorum ama normalde en geç 10.ayda 2 uykuya geçmesi lazım da bizimki bocalıyor bakalım napcaz
Nasılsınız kızlar?
Ben çok yorgunum.Bütün gün Mete'nin peşinde kosturuyorum.1 dakika sabit kalmıyor yerinde.Hâlâ her bulduğunu ağzına atmaya çalışıyor.
Gündüz uykusu yok denecek kadar az,neyseki gece güzel uyuyor.
Kahvaltı,öğlen çorba,akşam yemek şeklinde gidiyoruz.Aralarda devam sütü içiyor.Ayrı yemek yapmayı bırakalı epey oldu.Biz ne yiyorsak onu yiyor.Artık karışım yapmıyorum.Özellikle kahvaltı da herşeyi ayrı ayrı veriyorum,alıştı,yiyor.Günlük kaka sayısı 3 e düştü,biraz kilo aldı ama tartmadım henüz.
Basit komutları yapabiliyor.Ver,gel,al,at gibi..Sürekli dış kapının arkasında dikilip kapıya vuruyor.Dışarı çıkmaya bayılıyor.Atta gidelim deyince hemen ayakkabılarını getiriyor.Genelde tekini getiriyorDilinin,saçının,ve burnunun yerini biliyor.Sorunca gösteriyor.Çirkin ol deyince suratı acayip şekle bürünüyor görmeniz lazım.
Aktivite masasını kendine ilk adım arabası yaptı.İttire ittire ona tutunup turluyor oda da.Düşüyor hiç ellemiyorum,kendi kalkıp devam ediyor.
Öpmeyi öğrendi sözde,daha çok yalıyor suratımızı.
Bizde durumlar böyle.
Ya maşallah sizeAnalı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Teşekkür ederiz teyzesiYa maşallah sizebizimde saçlar bu kadar ama bandanayida tutmuyoruz ki kafamızda
Canım mesela uyku aralıklarını açsan biraz 2 uyku uyutsan? Hani sabah uykusu için mesela yarım saat 1 saat oyalasan daha geç yatırsan? Öğleden sonraki uykuyu da aynı şekilde? Böylece gece uykusuna geç yatmış olur. Ben öyle yapmıştım.Kızlar ya buarada hala gündüz 3 uyku yapan var mı bebeği? Ben uyku eğitimi verdiğimden beri çok dakik hiç kaçmaz maşallah çok güzel uykular ama buara sanki 2 uykuya düşmek istiyor gibi ama uyanık kalmaya da dayanmıyor ne yapsam bilemedim. Bu sabah 6 da kalktı dün 2 uyku yaptı son uykusundan 4 te uyandı öyle olunca akşam 7 buçuğu zor ettik çok uukusu geldi uyuttum tabi sabaj 6 da kalkto şimdi de çok uykusu geldi sabah 8 buçukta uyudu bugün 3 uylu yapar çünkü çok erkem kalkto ve eeken ilk uykuya geçti. Geçenlerde 8 e doğru felan kalkmıştj 7 buçuk felan o zaman mesela ilk uykusuna geç geçtiği için 2 uyku yaptırdım ama işte akşam üzeri uykusu olmadığı için gece uykusuna erken geçiyor budefa diğer gün sabahn6 da kalkıyor. Geçiş süreci zormuş yani keşke dayansa da 2 uyku yapsa ama sabah 7 7 buçukta kalksa ya 6 çok erken7 buçyk 8 gibi kalkıyordu 3 uyku yapınca çok iyiydi ya. Çünkü akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyordu sabah 7 buçukta kalkıyordu ama şimdi maalesef 8 e bekletemiyorım aşırı mızmızlanıyor ağlıyor. Bir süre daha 3 uyku mu gitsem diyorum ama normalde en geç 10.ayda 2 uykuya geçmesi lazım da bizimki bocalıyor bakalım napcaz
Aynılar canım valla Ayla da hiç durmuyor yerinde sürekli bi yaramazlık peşinde kıpır kıpır iki dakika sabit durmuyor. Çok yorucu gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyolar, gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor. Bizde iyiyiz çok şükür ben bir ay annemdeydim eşim askere gitmişti iki gündür evimize geldik evi özlemiş gibi her yeri didik didik ediyorSağ ol canım,her şey yolunda.Mete aşırı hareketli,annemin deyimiyle kurt kaynıyorSürekli peşindeyim.Bırak elime telefonu almayı,bazen tuvalete zor gidiyorum.Haliyle buraya da giremiyorum sık sık.Sen nasılsın?Senin ufaklık nasıl?
Ayy maşallah size çok şekersiniz ❤❤ Yerim o boncugu bennAnalı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Merhaba,benimki epeydir 2 uyku yapiyor maasallah duzenli benimkinin de uykulari.Sabah 7-8 arasi kalkar,sabah 10 -10.30da ilk uyjusuna başlar 1 saat uyur sonra da saat 15-15.30 arasi ikinci uykusunu yapar yine 1 saat uyur sonra da akşam 20 -20.30 arasi gece uykusuna dalar.Kızlar ya buarada hala gündüz 3 uyku yapan var mı bebeği? Ben uyku eğitimi verdiğimden beri çok dakik hiç kaçmaz maşallah çok güzel uykular ama buara sanki 2 uykuya düşmek istiyor gibi ama uyanık kalmaya da dayanmıyor ne yapsam bilemedim. Bu sabah 6 da kalktı dün 2 uyku yaptı son uykusundan 4 te uyandı öyle olunca akşam 7 buçuğu zor ettik çok uukusu geldi uyuttum tabi sabaj 6 da kalkto şimdi de çok uykusu geldi sabah 8 buçukta uyudu bugün 3 uylu yapar çünkü çok erkem kalkto ve eeken ilk uykuya geçti. Geçenlerde 8 e doğru felan kalkmıştj 7 buçuk felan o zaman mesela ilk uykusuna geç geçtiği için 2 uyku yaptırdım ama işte akşam üzeri uykusu olmadığı için gece uykusuna erken geçiyor budefa diğer gün sabahn6 da kalkıyor. Geçiş süreci zormuş yani keşke dayansa da 2 uyku yapsa ama sabah 7 7 buçukta kalksa ya 6 çok erken7 buçyk 8 gibi kalkıyordu 3 uyku yapınca çok iyiydi ya. Çünkü akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyordu sabah 7 buçukta kalkıyordu ama şimdi maalesef 8 e bekletemiyorım aşırı mızmızlanıyor ağlıyor. Bir süre daha 3 uyku mu gitsem diyorum ama normalde en geç 10.ayda 2 uykuya geçmesi lazım da bizimki bocalıyor bakalım napcaz
Allah yardımcın olsun canım biz daha düzen kuramadık 2. dişi çıkardı çok huysuz baba evdeydi oda işe başlayınca iyice huysuzlaştıValla bilmiyorum canım hiç dayanmıyor 2 buçuk saatte bir yatıyor durmuyor. 2 uykuya geçse iyi de bu süreç bayağı zor olcak bizim için. Çünkü düzeni çok iyiydş ve umay düzeni seviyor mutlaka uyku saatinde uyuyacak yani. Bende nerede olursam olayım aksatmıyorum. Şimdş bocalıyoruz işte bakalım ne olacak
Maşallah kuzuya Allah ım esirgesinAnalı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Aynen bizimde öyle kaçtane bandana kaybettik bebek arabasından atıyo bir bakıyom yokYa maşallah sizebizimde saçlar bu kadar ama bandanayida tutmuyoruz ki kafamızda
Yaa masallah çok tatlı Umay.Nazar değmesinAnalı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Gece uykusu nasıl ?Merhaba,benimki epeydir 2 uyku yapiyor maasallah duzenli benimkinin de uykulari.Sabah 7-8 arasi kalkar,sabah 10 -10.30da ilk uyjusuna başlar 1 saat uyur sonra da saat 15-15.30 arasi ikinci uykusunu yapar yine 1 saat uyur sonra da akşam 20 -20.30 arasi gece uykusuna dalar.
Ben artik 3 uyku uyuyacaklarini sanmam ama tabi her bebek farklıdır.
Maşallah ikiniz de çok pek güzelsiniz :)Analı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Masallah ikinizede. Cok tatlisiniz anali kizliAnalı kızlı bizselam teyzelerr biz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
gozun aydin canim, kavustun sonunda esineAynılar canım valla Ayla da hiç durmuyor yerinde sürekli bi yaramazlık peşinde kıpır kıpır iki dakika sabit durmuyor. Çok yorucu gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyolar, gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor. Bizde iyiyiz çok şükür ben bir ay annemdeydim eşim askere gitmişti iki gündür evimize geldik evi özlemiş gibi her yeri didik didik ediyor
Gece uykusu mu o da neGece uykusu nasıl ?
Maşallah çok tatlı yakışıklıKasim in son bebisi olan oglusum 10 aylik oldu teyzeleri.