2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben bazen 3 uyku yapiyorum o günki isteğine göre yoksa sabaha kadar uyumuyor huysuz oluyor cok yorgun olunca

Aktivite masasından dış kapiya, saçından ayakkabıya her şeyimiz aynı şu an okudukça ben mi yazdım diye şüphe ettim. Öpüyorum yakışıklımı maşallah ona

Analı kızlı bizselam teyzelerrbiz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor

Eklentiler

• IMG-20200930-WA0045.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20200930-WA0065.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20200928-WA0043.jpg
    268,8 KB · Görüntüleme: 70
Bir de çok suratsız hiç gülmez hele fotoğraf çekilirken anlıyor sanki daha bir mutsuzlaşıyor. Oysa ki anası çok sever fotoğraf çekilmeyi ahh hiç bana benzemedi ki zaten cadı

Ya maşallah size bizimde saçlar bu kadar ama bandanayida tutmuyoruz ki kafamızda
Teşekkür ederiz teyzesiBizimki de önceden hiç ellemezdi buara çıkartıp atıyor. Dikkatini dağıtmaya çalışıyorum o anlar ama genelde başarısız oluyorum artık bandana taktırmak çok zor

Canım mesela uyku aralıklarını açsan biraz 2 uyku uyutsan? Hani sabah uykusu için mesela yarım saat 1 saat oyalasan daha geç yatırsan? Öğleden sonraki uykuyu da aynı şekilde? Böylece gece uykusuna geç yatmış olur. Ben öyle yapmıştım.

Aynılar canım valla Ayla da hiç durmuyor yerinde sürekli bi yaramazlık peşinde kıpır kıpır iki dakika sabit durmuyor. Çok yorucu gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyolar, gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor. Bizde iyiyiz çok şükür ben bir ay annemdeydim eşim askere gitmişti iki gündür evimize geldik evi özlemiş gibi her yeri didik didik ediyor

Analı kızlı bizselam teyzelerrbiz keltoşuz hala saçlarımız bir türlü uzamıyor. Annem bandana ile kız olduğumu ispat etmeye çalışıyor
Ayy maşallah size çok şekersiniz ❤❤ Yerim o boncugu benn Gamzenize de bittim bu arada söylemeden geçemedim

Merhaba,benimki epeydir 2 uyku yapiyor maasallah duzenli benimkinin de uykulari.Sabah 7-8 arasi kalkar,sabah 10 -10.30da ilk uyjusuna başlar 1 saat uyur sonra da saat 15-15.30 arasi ikinci uykusunu yapar yine 1 saat uyur sonra da akşam 20 -20.30 arasi gece uykusuna dalar.
Ben artik 3 uyku uyuyacaklarini sanmam ama tabi her bebek farklıdır.

Allah yardımcın olsun canım biz daha düzen kuramadık 2. dişi çıkardı çok huysuz baba evdeydi oda işe başlayınca iyice huysuzlaştı

Gece uykusu nasıl ?

Masallah ikinizede. Cok tatlisiniz anali kizli .
gozun aydin canim, kavustun sonunda esine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…