2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aceleden çok hatalı yazmışım canım kusura bakma U UzayDeniz .. Umay henüz bir üst bir alt diş çıkarttk ama asla uykusu bozulmadı maşallah bir kez gece uyanmadı bir tek mamaya kalkar içer uyurdu gece 2 defa mama içetdi onu da 1 e düşürdüm hatta uyuypr aslında kalkmıyor ama ben saat kurup mama veriyorum 1 kere. Yani diğer dişler nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik ne gexe ne gündüz uykusu etkilenmedi. Demem o ki uyku düzeni önemli gündüz 3 4 saat uyumalı toplamda. Uyku sinyali aldığın an götür uyut kuzu bekleme hiç. Mutlaka yapıyorsundur da ne bileyim ben uyku düzelince herşey düzeliyor diye düşünüyorum

Ne kusuru canım olur mu oyle şey, vakit ayırıp yazmışsın teşekkür ederim 🥰 dediğin çok doğru, gündüz uykusu bozulunca tüm düzen gidiyor. Bugün bi şekilde uyuttum iki posta, saat 21.00 gibi gece uykusuna yaptiricam, biraz ümitliyim umarım uyur. Bazen öyle inat ediyor ki uyutamıyorum gün içinde.

Ne kusuru canım olur mu oyle şey, vakit ayırıp yazmışsın teşekkür ederim 🥰 dediğin çok doğru, gündüz uykusu bozulunca tüm düzen gidiyor. Bugün bi şekilde uyuttum iki posta, saat 21.00 gibi gece uykusuna yaptiricam, biraz ümitliyim umarım uyur. Bazen öyle inat ediyor ki uyutamıyorum gün içinde.
Evet çok haklısın ama gündğz 3 3 buçyk saati geçirmemeye çalış canım uyut bie şekilde çok zorlamaz ve inatlaşmazsa. Bir düzen oturursa göreceksin yemesinden tut uykusuna herşey düzeliyor valla bizim öyle oldu. Gün içinde sürekli ağlayan çocuk gitti yemeyen çocuk gitri 4 buçuk aydan beri çok rahatladım. Ne zaman uyumasa gündğz direk biliyorum ya gece uyancak ya sabah çok erken uyancak yani. İnşallah uzaycığım da gündüzleri şöyle 1 buçuk 1 buçuk satten 2 uyku yapsa mis gibi olcak okadar fak edecek ki gece uykusu eminim.. İnşallah hayırlı uykular olsun kuzuma

Allah razı olsun canım benim sizlerinde inşallah 💗
Canım ben senin bi konunu okumuştum sıkıntılar vardı dimi hep aklımdasın o günden beri acaba ne yaptı nr oldu dıye düşünüp duruyorum. Nasılsın iyi misin durumlar nasıl 😏

Doğduğundan beri tek başıma yıkadığım çocuğu,bugün yıkarken canım çıktı.Kesinlikle 1 saniye durmuyor 😁Küvetteki suya saplak atıyor,sırılsıklam etti beni.Ayağa kalkıyor ikide bir.Yapma dedikçe inadına yapıyor,kahkaha atıyor bir de..Çok yaramaz oldu çok :olamaz:
Bizde öyleyiz artık cok zor tek basıma yıkamak. İki saniye sabit durmuyor ayaga kalkıyor ayakta yıkıyorum yada kucagıma alıp anca 😀

Canım ben senin bi konunu okumuştum sıkıntılar vardı dimi hep aklımdasın o günden beri acaba ne yaptı nr oldu dıye düşünüp duruyorum. Nasılsın iyi misin durumlar nasıl 😏
Boşanma sürecindeyim canım iyiyim daha da iyi olacağım inşallah

Anneler benim 30 yaşında 14 aylık bir bebeği olan arkadaşım bu sabah kanserden vefat etti.. Allak bullak durumdayım. Dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Allah geride kalanlara dayanma gucu versin. Olumun her turlusu kotu ama genc olumu beni daha cok uzer😢😢.

Anneler benim 30 yaşında 14 aylık bir bebeği olan arkadaşım bu sabah kanserden vefat etti.. Allak bullak durumdayım. Dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Allah rahmet eylesin.. Çok zor gerçekten çok gençmiş. Allah geride kalanlara sabır versin elden birşey gelmiyor ki işte Allahın takdiri.😢

Allah rahmet eylesin ..Allah geride biraktiklarina sabır versin .O bebeğin Allah yardımcısı olsun .Bebeğe çok üzüldüm .Yeryüzündeki meleğini kaybetti.Kimse annenin yerini tutamaz ..Çok çok üzüldüm ..😔😔😔

Allah rahmet eylesin çok genç üstelik minicik bebek çok zor allah yardımcısı o meleğin 😭

Off off genç ölüm en acısı..Allah rahmet eylesin.Bebeğe içim yandı.

Kızlar ya buarada hala gündüz 3 uyku yapan var mı bebeği? Ben uyku eğitimi verdiğimden beri çok dakik hiç kaçmaz maşallah çok güzel uykular ama buara sanki 2 uykuya düşmek istiyor gibi ama uyanık kalmaya da dayanmıyor ne yapsam bilemedim. Bu sabah 6 da kalktı dün 2 uyku yaptı son uykusundan 4 te uyandı öyle olunca akşam 7 buçuğu zor ettik çok uukusu geldi uyuttum tabi sabaj 6 da kalkto şimdi de çok uykusu geldi sabah 8 buçukta uyudu bugün 3 uylu yapar çünkü çok erkem kalkto ve eeken ilk uykuya geçti. Geçenlerde 8 e doğru felan kalkmıştj 7 buçuk felan o zaman mesela ilk uykusuna geç geçtiği için 2 uyku yaptırdım ama işte akşam üzeri uykusu olmadığı için gece uykusuna erken geçiyor budefa diğer gün sabahn6 da kalkıyor. Geçiş süreci zormuş yani keşke dayansa da 2 uyku yapsa ama sabah 7 7 buçukta kalksa ya 6 çok erken😪 7 buçyk 8 gibi kalkıyordu 3 uyku yapınca çok iyiydi ya. Çünkü akşam 8 buçuk 9 gibi yatıyordu sabah 7 buçukta kalkıyordu ama şimdi maalesef 8 e bekletemiyorım aşırı mızmızlanıyor ağlıyor. Bir süre daha 3 uyku mu gitsem diyorum ama normalde en geç 10.ayda 2 uykuya geçmesi lazım da bizimki bocalıyor bakalım napcaz
Cnm internetten bı araştırın biximki de iki uykuya düştü ama zor dayanıyor önce azar azar geç yatırmaya başla ilk uykuyu onda yapıyorsa 11 yap bir kaç gunsonra 12 yap öyle istediğin saate kadar git

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Allah geride kalanlara dayanma gucu versin. Olumun her turlusu kotu ama genc olumu beni daha cok uzer😢😢.
Allah rahmet eylesin.. Çok zor gerçekten çok gençmiş. Allah geride kalanlara sabır versin elden birşey gelmiyor ki işte Allahın takdiri.😢
Allah rahmet eylesin ..Allah geride biraktiklarina sabır versin .O bebeğin Allah yardımcısı olsun .Bebeğe çok üzüldüm .Yeryüzündeki meleğini kaybetti.Kimse annenin yerini tutamaz ..Çok çok üzüldüm ..😔😔😔
Allah rahmet eylesin çok genç üstelik minicik bebek çok zor allah yardımcısı o meleğin 😭
Off off genç ölüm en acısı..Allah rahmet eylesin.Bebeğe içim yandı.
Allah razı olsun hepinizden. Ah o kuzuya yanıyor benim içim de. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Geride kalanlara da sabır versin. Gencecikti daha. Kanser çok sinsi bir hastalık hiç belirti vermedi. Teşhis konulduktan sonra 2 ay içinde aldı götürdü..

Allah razı olsun hepinizden. Ah o kuzuya yanıyor benim içim de. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Geride kalanlara da sabır versin. Gencecikti daha. Kanser çok sinsi bir hastalık hiç belirti vermedi. Teşhis konulduktan sonra 2 ay içinde aldı götürdü..

Gerçekten çok üzüldüm, bebeği için özellikle. Annesiz büyümek çok zor.

Kanserin maalesef kime vuracağı artık hiç belli değil. Özellikle çocuklar arasında lösemi çok yaygın. 3 bebek tanıyorum lösemiyle mücadele eden/etmiş olan. Geçen yıl bu zamanlar babami akciğer kanseri yüzünden ameliyat edebilecek doktor arıyorduk. Düşmanıma bile uğramasını istemem bu illetin. Yiyip ictiklerimize, radyasyon yayan elektronik eşyalara çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle cep telefonları bebeklere 2 metreden daha yakın olmamalı. 2 yaşına kadar çok savunmasız vücutları.

Başınız sag olsun gerçektwn çok zor bir durum hele o minicik bebek için.Hayati boyunca maalesef anne yoksunluğunu üzerinden atamayacak 😔çok uzuldum .Allah o miniğe sabir dayanma gücü ve şans versin.4 yil once bem de arkadasimi kaybettim dogum sirasinda onun yavrusu dogar dogmaz annesiz kaldi yavrucak ayrica de 2 yasindaki ablasi da tabi😔

Başınız sag olsun gerçektwn çok zor bir durum hele o minicik bebek için.Hayati boyunca maalesef anne yoksunluğunu üzerinden atamayacak 😔çok uzuldum .Allah o miniğe sabir dayanma gücü ve şans versin.4 yil once bem de arkadasimi kaybettim dogum sirasinda onun yavrusu dogar dogmaz annesiz kaldi yavrucak ayrica de 2 yasindaki ablasi da tabi😔
Bu durumda çok kötü .Allah rahmet eylesin arkadaşına da canım .Kalan o çocuklari da korusun ..Mutlu olsunlar inşallah 😔

X