Canım bugün öyle denedim bakalım ama çok zor tuttum bu sabah 7de kalktı şimdi saat 10 uyuttum inşallah bari 11 buçupa kadar yatsa birde 3 te felan uyutsam 4 buçukta kalksa bilmiyorum ya işte 4 tw de kalksa 4 buçukta da kalksa akşam 8 i bekleyemiyor umarım alışır zamanla.Canım mesela uyku aralıklarını açsan biraz 2 uyku uyutsan? Hani sabah uykusu için mesela yarım saat 1 saat oyalasan daha geç yatırsan? Öğleden sonraki uykuyu da aynı şekilde? Böylece gece uykusuna geç yatmış olur. Ben öyle yapmıştım.
Ya çok teşekkür ederim çok sağolAyy maşallah size çok şekersiniz ❤❤ Yerim o boncugu bennGamzenize de bittim bu arada söylemeden geçemedim
Aynen bugün 7 de kalktı zar zor oyaladım şimfi saat 10 yattı bakalım öğlen de 3 te yatırırım ama işte 4 te kalkımca akşam 8 e dayanır mı bilmiyorum da alışması lazım mecbur oyalıycam bir zaman sonra alışır herhalde ya ç gerçi birkaç video izledim diyo ilk geçiş zamank zorlamayın dayanamazlar 7 7 buçukta akşam yatırın zamanla 8 e geçer felan aöa bilmiyorum bakalımMerhaba,benimki epeydir 2 uyku yapiyor maasallah duzenli benimkinin de uykulari.Sabah 7-8 arasi kalkar,sabah 10 -10.30da ilk uyjusuna başlar 1 saat uyur sonra da saat 15-15.30 arasi ikinci uykusunu yapar yine 1 saat uyur sonra da akşam 20 -20.30 arasi gece uykusuna dalar.
Ben artik 3 uyku uyuyacaklarini sanmam ama tabi her bebek farklıdır.
Aminn canım Allah razı olsunYaa masallah çok tatlı Umay.Nazar değmesin
Canım çok teşekkür ederiz çok sağol siz güzel bakıyorsunuzMaşallah ikiniz de çok pek güzelsiniz :)
Maşallah tosbik yaa allahım nazarlardan korusun hepsiniKasim in son bebisi olan oglusum 10 aylik oldu teyzeleri.
Evet 1 hafta 15 dakika öteleyin sonra 15 dakika daha ötelersiniz yavaş yavaş zorlanmadan geçiş yapar ayrica 19.30 veya 20.00 fark etmiyor çok benimki bazen dışarda olduğumuzda uykusu şaşarsa 19.30'da yatiyor yorulduğu zamanlar yine sabah saatinde degisiklik olmuyor.Aynen bugün 7 de kalktı zar zor oyaladım şimfi saat 10 yattı bakalım öğlen de 3 te yatırırım ama işte 4 te kalkımca akşam 8 e dayanır mı bilmiyorum da alışması lazım mecbur oyalıycam bir zaman sonra alışır herhalde ya ç gerçi birkaç video izledim diyo ilk geçiş zamank zorlamayın dayanamazlar 7 7 buçukta akşam yatırın zamanla 8 e geçer felan aöa bilmiyorum bakalım
Maşallah çok tatlı yakışıklı
Tesekkur ederiz teyzeleriMaşallah tosbik yaa allahım nazarlardan korusun hepsini
Sen ne yakışıklı tatlı birşeysin öyle maşallahKasim in son bebisi olan oglusum 10 aylik oldu teyzeleri.
Ben böyle muhabbetlere pek girmemde bugün burnumu sokasim geldiCanım bugün öyle denedim bakalım ama çok zor tuttum bu sabah 7de kalktı şimdi saat 10 uyuttum inşallah bari 11 buçupa kadar yatsa birde 3 te felan uyutsam 4 buçukta kalksa bilmiyorum ya işte 4 tw de kalksa 4 buçukta da kalksa akşam 8 i bekleyemiyor umarım alışır zamanla.
Ya bilmiyorum canım ama normalde 2 uykuya geçmeleri lazım da tabi her çocul farklı. Aslında zorlamak da değil geçenlerde sabah ilk uykusuna geçmek istemedi bende dediö herhalde artık 2 uykuya düşcek. İşte buara böyle sabah ilk uykusuna biraz geç geçiriyorum ama ortada kalıyoruz. Ama mesela bugün sabah 7 de kalktı 10 da yattı 12 buçukta uyandı 2 buçuk saat yattı bir de şimdi saat 16.da yatırdım 1 saat uyusa yeter zaten bir se akşam 8 de uyur. Zaten bugün ilkkez sabah uykusunu uzun uyudu diye şyan iyi gidiyoruz. Ama kısa uyursa mutlaka 3.uylu gerekiyor yoksa dayanamıyor yada akşam 7 de yatacak sabah 6 da kalkcak öyle olcak. Gün gün değişiyoruz geçiş sürecindeyiz diye ama zamanla oturcak inşallah. 3 uyku düzenimiz 6 aydan beri harika gidiyorduk yani dakikasj şaşmazdıBen böyle muhabbetlere pek girmemde bugün burnumu sokasim geldicanim zorlamasan mi acaba onlar kendi duzenlerini olusturuyolar zamanla az daha sabret her bebek farkli tabi bizde 7de yatıyoruz 6.30 7.00 gibi kalkıyoruz kimisi uyur kimisi uyumaz biz uyuyan grubuz 11 ay 3 günlük 3 uyku yapıyoruz onun ihtiyaci var demekki çoktan 1 uykuya inenler var neyse der kacarim arkadas
Tesekkur ederiz teyzesi. 17 yil sonra gelince baldan tatli bir oglus geldi cok sukurSen ne yakışıklı tatlı birşeysin öyle maşallah❣
Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur cuk oturmuş bu güzelliğeTesekkur ederiz teyzesi. 17 yil sonra gelince baldan tatli bir oglus geldi cok sukur.
2.5 saat ne yaaaYa bilmiyorum canım ama normalde 2 uykuya geçmeleri lazım da tabi her çocul farklı. Aslında zorlamak da değil geçenlerde sabah ilk uykusuna geçmek istemedi bende dediö herhalde artık 2 uykuya düşcek. İşte buara böyle sabah ilk uykusuna biraz geç geçiriyorum ama ortada kalıyoruz. Ama mesela bugün sabah 7 de kalktı 10 da yattı 12 buçukta uyandı 2 buçuk saat yattı bir de şimdi saat 16.da yatırdım 1 saat uyusa yeter zaten bir se akşam 8 de uyur. Zaten bugün ilkkez sabah uykusunu uzun uyudu diye şyan iyi gidiyoruz. Ama kısa uyursa mutlaka 3.uylu gerekiyor yoksa dayanamıyor yada akşam 7 de yatacak sabah 6 da kalkcak öyle olcak. Gün gün değişiyoruz geçiş sürecindeyiz diye ama zamanla oturcak inşallah. 3 uyku düzenimiz 6 aydan beri harika gidiyorduk yani dakikasj şaşmazdı
Tesekkürler canım evet kavuştuk çok şükürMasallah ikinizede. Cok tatlisiniz anali kizli ❤❤.
gozun aydin canim, kavustun sonunda esine ❤❤.
Masallah yakışıklıya yerim onuu dişlere bakkKasim in son bebisi olan oglusum 10 aylik oldu teyzeleri.
Evet onda yok ama masallah çok tatlı cimcime ❤ Rica ederim canımYa çok teşekkür ederim çok sağolkeşke kızımda da gamze olsaydı ama olmadı
Gözünaydın canım ❣Tesekkürler canım evet kavuştuk çok şükür