- 10 Temmuz 2019
- 116
- 87
- 36
Allah rahmet etsin inşallah çok üzüldüm annesiz çok küçük yaa bahtı güzel olsun inşallahAnneler benim 30 yaşında 14 aylık bir bebeği olan arkadaşım bu sabah kanserden vefat etti.. Allak bullak durumdayım. Dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Allah onlari bizlere esirgesin. Cok sukur bu gunleri gorduk. Bebeksiz, cocuksuz bir hayati onu senelerce, aylarca beklemeyi yasamayan anlayamaz. Allah im butun isteyenlere nasip eder insallah.Canım maşaAllah Allah ım esirgesin çok tatlı kuzum
Bizde 8 sene sonra kavuştuk yavrumuza
Amin canım inşaAllahAllah onlari bizlere esirgesin. Cok sukur bu gunleri gorduk. Bebeksiz, cocuksuz bir hayati onu senelerce, aylarca beklemeyi yasamayan anlayamaz. Allah im butun isteyenlere nasip eder insallah.
Gerçekten çok üzüldüm, bebeği için özellikle. Annesiz büyümek çok zor.
Kanserin maalesef kime vuracağı artık hiç belli değil. Özellikle çocuklar arasında lösemi çok yaygın. 3 bebek tanıyorum lösemiyle mücadele eden/etmiş olan. Geçen yıl bu zamanlar babami akciğer kanseri yüzünden ameliyat edebilecek doktor arıyorduk. Düşmanıma bile uğramasını istemem bu illetin. Yiyip ictiklerimize, radyasyon yayan elektronik eşyalara çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle cep telefonları bebeklere 2 metreden daha yakın olmamalı. 2 yaşına kadar çok savunmasız vücutları.
Başınız sag olsun gerçektwn çok zor bir durum hele o minicik bebek için.Hayati boyunca maalesef anne yoksunluğunu üzerinden atamayacakçok uzuldum .Allah o miniğe sabir dayanma gücü ve şans versin.4 yil once bem de arkadasimi kaybettim dogum sirasinda onun yavrusu dogar dogmaz annesiz kaldi yavrucak ayrica de 2 yasindaki ablasi da tabi
Hepinizden Allah razı olsun. Çok Çok üzücü bir durum keşke elden bir şey gelse. Genç ölümü daha da üzüyor insanı. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Annesi melek oldu meleğini öyle koruyacak artıkAllah rahmet etsin inşallah çok üzüldüm annesiz çok küçük yaa bahtı güzel olsun inşallah
Merhaba canım biz 2 haftadır aynı durumdayız uykuya direnme gece ağlayarak uyanma inan bende çok yorgun hissediyorum kendimi aşırı zorlanıyorum büyüklerden yardım alıyim dedim ama Malesef kimse zabtedemiyor bu pandemi çok kötü etkiledi çocukları sadece anneye bağımlı yetişiyorlarMerhaba herkese,kasim bebeleri nasil bu aralar?Bizimki gece çıldırdı artik saat başından 20 dakikaya düstuk.Surekli uyanıyor. Atak sanırim ama cok yoruldum gunduz pamuk gibi beni hic zorlamaz uysaldir,sakindir ama gece ozellikle 1 haftadir mahvolduk,diş desem ortada bir şey yok sanirim atak.Zaten ataktan hiç çikamiyoruz.Sanirim 1 senenin yorgunluğunu üzerimde iyice hissediyorum.
Dogum gunun kutlu olsun canim. Sevdiklerin ile prenseslerin ile birlikte nice mutlu senelereAn itibariyle 31 yaşıma girdim yada 31 bitti 32.yaşım başladı bu hep karmaşıktır bende
Benim ki de gunduz beni cok yoruyor devamli hareket halindeyiz. Cok sukur gece sorunum yok. Beraber yattigimiz icin 3-4 defa meme ariyor ama uyanmiyor. Bazen geceMerhaba herkese,kasim bebeleri nasil bu aralar?Bizimki gece çıldırdı artik saat başından 20 dakikaya düstuk.Surekli uyanıyor. Atak sanırim ama cok yoruldum gunduz pamuk gibi beni hic zorlamaz uysaldir,sakindir ama gece ozellikle 1 haftadir mahvolduk,diş desem ortada bir şey yok sanirim atak.Zaten ataktan hiç çikamiyoruz.Sanirim 1 senenin yorgunluğunu üzerimde iyice hissediyorum.
An itibariyle 31 yaşıma girdim yada 31 bitti 32.yaşım başladı bu hep karmaşıktır bende
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı yaşların olsunAn itibariyle 31 yaşıma girdim yada 31 bitti 32.yaşım başladı bu hep karmaşıktır bende
Doğum günün kutlu olsun canım ..Kizlarinla ,eşinle birlikte nice mutlu,sağlıklı yaşlara.An itibariyle 31 yaşıma girdim yada 31 bitti 32.yaşım başladı bu hep karmaşıktır bende
Çok teşekkür ederim HarikacımDoğum günün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı yaşların olsun
Çok sağol cnmm hepimiz inşallahDoğum günün kutlu olsun canım ..Kizlarinla ,eşinle birlikte nice mutlu,sağlıklı yaşlara.
Çok teşekkür ederim canım benim amin hepimiz inşallahDogum gunun kutlu olsun canim. Sevdiklerin ile prenseslerin ile birlikte nice mutlu senelere.
Çok saol güzel arkadaşımNice mutlu senelere Diclecim, iyi ki doğmuşsun ❤
Doğum günün kutlu olsun canımAn itibariyle 31 yaşıma girdim yada 31 bitti 32.yaşım başladı bu hep karmaşıktır bende
Benim oglumun 8 disi cikti. Hala salyasi cok fazla. Yavrucaklar butun disleri tamamlasalarda rahat etseler. Kolay degil onlar icin de.Benim oğlanın huysuzluğu diştenmiş. Alttaki 2 tavşan dişimize komşu geliyor. Çıkmış uçları alt yanların. Yalnız üst damak azı dişi tarafları şiş gibi beyaz beyaz duruyor. Ne zamana çıkar kimbilirİnşallah hepimiz kolayca atlatırız bu süreçleri