2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anneler benim 30 yaşında 14 aylık bir bebeği olan arkadaşım bu sabah kanserden vefat etti.. Allak bullak durumdayım. Dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Allah rahmet etsin inşallah çok üzüldüm annesiz çok küçük yaa bahtı güzel olsun inşallah

Canım maşaAllah Allah ım esirgesin çok tatlı kuzum
Bizde 8 sene sonra kavuştuk yavrumuza
Allah onlari bizlere esirgesin. Cok sukur bu gunleri gorduk. Bebeksiz, cocuksuz bir hayati onu senelerce, aylarca beklemeyi yasamayan anlayamaz. Allah im butun isteyenlere nasip eder insallah.

Allah onlari bizlere esirgesin. Cok sukur bu gunleri gorduk. Bebeksiz, cocuksuz bir hayati onu senelerce, aylarca beklemeyi yasamayan anlayamaz. Allah im butun isteyenlere nasip eder insallah.
Amin canım inşaAllah
Aynen öyle bin şükür Rabbim layık olmayı nasib etsin canım

Merhaba herkese,kasim bebeleri nasil bu aralar?Bizimki gece çıldırdı artik saat başından 20 dakikaya düstuk.Surekli uyanıyor. Atak sanırim ama cok yoruldum gunduz pamuk gibi beni hic zorlamaz uysaldir,sakindir ama gece ozellikle 1 haftadir mahvolduk,diş desem ortada bir şey yok sanirim atak.Zaten ataktan hiç çikamiyoruz.Sanirim 1 senenin yorgunluğunu üzerimde iyice hissediyorum.

Allah rahmet etsin inşallah çok üzüldüm annesiz çok küçük yaa bahtı güzel olsun inşallah
Hepinizden Allah razı olsun. Çok Çok üzücü bir durum keşke elden bir şey gelse. Genç ölümü daha da üzüyor insanı. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Annesi melek oldu meleğini öyle koruyacak artık

Merhaba canım biz 2 haftadır aynı durumdayız uykuya direnme gece ağlayarak uyanma inan bende çok yorgun hissediyorum kendimi aşırı zorlanıyorum büyüklerden yardım alıyim dedim ama Malesef kimse zabtedemiyor bu pandemi çok kötü etkiledi çocukları sadece anneye bağımlı yetişiyorlar

Benim ki de gunduz beni cok yoruyor devamli hareket halindeyiz. Cok sukur gece sorunum yok. Beraber yattigimiz icin 3-4 defa meme ariyor ama uyanmiyor. Bazen gece gittigimde uyanip agliyor ben gelince tekrar uykuya devam.

Benim oğlanın huysuzluğu diştenmiş. Alttaki 2 tavşan dişimize komşu geliyor. Çıkmış uçları alt yanların. Yalnız üst damak azı dişi tarafları şiş gibi beyaz beyaz duruyor. Ne zamana çıkar kimbilir İnşallah hepimiz kolayca atlatırız bu süreçleri

Benim oglumun 8 disi cikti. Hala salyasi cok fazla. Yavrucaklar butun disleri tamamlasalarda rahat etseler. Kolay degil onlar icin de.

Kızlar bebişleriniz ıhlamur veya nane limon içiyor mu ya benimki içmiyor nasıl içirebilirim acaba? Mevsim geçişi hasta olmasım hergün biraz vereyim diyorum. Bende hastayım grip gibiyim inşallah korona değildir de her sene olduğum grip gibi hissediyorum ama korkuyor insan ya of. Halsizlik var biraz bide boğazım ağrıyor kulaklarım dolu gibi olur ya hani yutkunurken ses çıkıyor öyle. Birkaç gün bakayım durumuma olmadı giderin doktora. Evde vitamin ve ilaç felan içiyorum bal zencefil yiyorum nane ıhlamur içiyorum da bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…