2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ahh canım ya, aynı durumdayız. Bizim bebisler aynı gün doğumlu seninle, atak dönemleri fln aynı. inan bizde de durum öyle. Ben bu ay ocean mummy takviye hap aldım. Biraz iyi geldi. Almak şart, olacak gibi değil çünkü. Uyku düzeni, yemek düzeni hep gitti.

Kızlar bebişlerden yürüyen var mı acaba Alya bi haftayı geçkin ellerini bırakıyor o şekilde bi on saniye duruyo bazen de adım atıyo bi tane sonra pıt düşüyo

Bizimki dün ilk kez denedi ve düştü canım. Tahminim yaşına girmeden halledecek. Alya'dan böyle bir girişim bekliyordum zaten :)

Bence Alya 1 aya yürür canım 14 ayı beklemez. Ayla da erken yürür gibi yaşında yürür diye düşünüyorum aşırı hareketli 5 dk sabit durmuyo ya kıpır kıpır ben yoruluyorum o yorulmuyor

Kızlar bebişlerden yürüyen var mı acaba Alya bi haftayı geçkin ellerini bırakıyor o şekilde bi on saniye duruyo bazen de adım atıyo bi tane sonra pıt düşüyo
Umay 2 3 adım atıyor canım. Az kaldo gibi yürümesine kendisi uzun zamandır ellerini bırakıp duruyor zaten hatta bayağı fazla uzun duruyor sonra 1 2 adım atıp düşüyor. Korkuyor galiba ya yoksa dengesi felan çok iyi çok uzun süre duruyor ayakta hatta oynuyor alkış çalıyoruz o da ellerini bırakıp oynuyor felan

Bizimki dün ilk kez denedi ve düştü canım. Tahminim yaşına girmeden halledecek. Alya'dan böyle bir girişim bekliyordum zaten :)
Canım uzayda başlamış ama bence Alya nın yürümesine daha var gibi çünkü bu şekilde iki ay falan geçiyo diye hatırlıyorum tabi her bebek farklıdır kardeşlerde öyle

Bence Alya 1 aya yürür canım 14 ayı beklemez. Ayla da erken yürür gibi yaşında yürür diye düşünüyorum aşırı hareketli 5 dk sabit durmuyo ya kıpır kıpır ben yoruluyorum o yorulmuyor
Aynnen cnm hiç yorulmuyo hatta gündüz bi kere uyuyo çoğu zaman diyorum ben bu kadar gezsem dolansam canım çıkar o vücutla nasıl yorulmuyolar anlamıyorum işleri çoooksabah erkenden mesaileri başlıyo

Cnm zaten umay başından beri böyleydi hareketli bir çocuk hiç şaşırmadım adımlamasına Maşallah ona

Öyle canım düzen fln kalmadı dediğin gibi tavsiyen için çok teşekkür ederim eczenede mi satılıyor eşime aldırırım

Cnm zaten umay başından beri böyleydi hareketli bir çocuk hiç şaşırmadım adımlamasına Maşallah ona
Ayynen kuzum umay hareketliydi hep. Mesela daha 6 aylık yeni olmuştu hemen emekledi ben dedim 9 ayda felan yürğr herhalde. Aöa aylardır emekliyor ona rağmen yürümesi geç oldu ben daha erken bekliyordum da işte hiç ona bakmıyor demek gerçi emeklemeden yürüyen var yani. Aman emekleyince aşırı zorlanmıştım geç yürüsün valla kesin yürüyünce herşey daha zor olcak hele umiş hanımla ay düşünemiyorumm

Aynnen cnm hiç yorulmuyo hatta gündüz bi kere uyuyo çoğu zaman diyorum ben bu kadar gezsem dolansam canım çıkar o vücutla nasıl yorulmuyolar anlamıyorum işleri çoooksabah erkenden mesaileri başlıyo
Aynen valla bende öyle diyorum benim aksama pilim bitiyor yürümeye dermanım kalmıyor ama hanımefendi full şarjla dolanıyor Ayla bir aydır falan tek uyku uyuyo gündüz canım ama aksamlsrı eskiye göre erken uyuyo tabi

Size de gecmis olsun canim. Dedigin gibi gun icinde kendilerini bir yerlere devamli carpiyorlar. Allah dah kotusunden korusun.
Siz nasil oldunuz?

Geçmiş olsn canm olmaz bişey inşallah artık 1 yaşına girecekler bebeklikten çıkıyorlar benim kızımda düştü yataktan bişey olmadı korkma hiç

Merhaba arkadaşlar. Buara uyuma, uyanma ve beslenme düzeniniz nasıl acaba örnekler verebilir misiniz? Gün içinde neler yediriyprsunuz. Devam sütü kullananlar ne kadar veriyor mama acaba?
Bizim Uyanma sabah 6 da uyuma akşam 9.39-10 arası gece sık sık uyanıp emzirme gündüz kahvaltı öğlen meyve sebze yemeği yoğurt sadece birini veriyorum.Akşamda bazen tek bazen iki çeşit yemek veriyorum aralarda sürekli emiyor Kilo aldı buaralar beslenmesi yerinde ama uykularımıZ yok iki diş daha geldi üsstten alttan 2 dişle kaldık

Hadi yaa, peki gece nasıl uyuyor? Deliksiz mi?

Oglum da butun akintisi ve oksuruk vardi dr a goturdum cok sukur cigerlerinde bir sey yokmus soguk alginligi dedi. Aksamlari 10 dk nebulizor ver dedi.
12 kg boyu 78cm cikti dr gelisimi cok iyi istersen 2 ay sonra emzirmeyi birakabilirsin sana bagli dedi. Ama Ben sutum oldugu surece 2 yasa kadar emzirmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…