2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar kızım otururken kendini arkaya atmis ben yastık getirmeye gitmiştim acaba bişey olurmuki çok ağladı ama şimdi iyi napsamki
Canim gecmis olsun. 2 saat gozlemle uyutma. Benim oglum da ayaga kalmaya tutanarak yurumeye cok merakli oldugu icin cok dusuyor kafasini vurdugu da oluyor.

Günaydın teyzeler❤
Bizim oğlan 1haftadır babacı oldu, babasını görünce gözü başkasını görmüyor.Bana bile gelmiyor babasının kucağından.Hâlâ anne demiyor,evdeki çoğu eşyayı tanıyor,saat,çiçek, ayna,telefon vs.nerde diye sorunca tek tek bakıyor sordugumuz eşyaya.İş "annen nerde"ye gelince sağa sola bakıyor Ama ablayı,babayı,babaanneyi bile biliyor Hep ablasının ingilizce aşkına bana mom demesinden oldu
Çok acayip hareketli.1 dakika aynı pozisyon da durmuyor.Ve sürekli kaka yapıyor.Önceki gün 8 defa kakalı bez değiştirdim.Yediği durmuyor midesinde,bağırsakları felaket çalışıyor.
Hep yürüme peşinde.Yalnız bırakmaya gelmiyor hemen bi yerlere tutunup kalkıyor,bide artist ellerini bırakıyor hemen,sanki yürüyor
Gündüz uykusu yok denecek kadar az.Hava sıcak olmazsa gece güzel uyuyor.maalesef burda hava çok sıcak bu ara..

Maşallah kuzucuğa benimki de öyle tanıyor herşeyi o nerede bu nerede diyince bakıyor o cisme doğru. Anne, baba, dede, gel, dur, mama bunları söylüyor. Zaten benimki 6.ayda beti tutunup geziyor artık ömrümğ yedş biran öncr yürüse bari diyorum. Biz pat küt düşme zamanlarını atlattık artık kalkıp kanepe kenarlatına tutunup geziyor sonra yavaşca oturuyor felan. Benimki dr aşırı hareketli mahvediyor beni yaa 1 saniye durmaz öı bir çocuk. Birtek mama sandalyesinde 10 15 dakika durdururdum çok işim olunca. Maslesef artık onda da durmuyor çünkü ayaklarını toplayıp ayağa kalkıyot sandalyede ya geçen gün görmesem düşecekti mutfakta iş yapıyordum bir döndüm ki ayakta yaa şok oldum allah korudu valla. Bunu da keşfettiğinden beri asla mama sandalyesinde de durmuypr hemen ayağa kalkıyorbitmiş durumdayım valla ya bir iş yapamıyorum hiç 1 saniye durmuyor. Yürüse acaba rahatlar mıyım diyorum ams hiç sanmıyorum yine gelip peşimde herşeye gircekkçekmecelerim felan hiçbirşey kalmıyor ya hepsini döküyor sürekli arkasında toplayıp geziyorum. Çekemce kilidi alcam yaa ben başta engel olmayayım dedim keşfeysin çocuk merak ediyor dedim aöa başa çıkamıyorum artık valla mecburum

Maşallah meteye nazar değmesin kuzuma

Günaydın canım. Maşallah Mete'ye, gelişimi çok güzel. Babaya düşkün olması harika bir şey bence ❤ biz babamızdan uzağız, çok özledim eşimi burnumda tütüyor yarim
Hareketli çocuk çok zor, uzay biraz tombis olduğu için hantal olur sanıyordum ama nerde. Benim de canım çıkıyor, girip çıkmadığı yer kalmadı.
Kaka biraz çokmuş ama yanlış hatırlamıyorsam hep öyleydi sizin. Normali bu sanırım Metenin. Anne demesini ben de 4 gözle bekliyorum. Ekmek bile dedi hâlâ anne yok.

Allah kavuştursun canım yarinle ❤
Evet ya,kaka olayı bizde hep tam gaz.Uzaya da maşallah.

Kolaylık diliyorum canım sana da.Ama yürüyünce işler daha fena bi hâl alıyor

Benim ki de sabah baba kiyafetini giyer giymez aglamaya basliyor. Onun gidecegini anliyor. Bana gelmek istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…