2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
9. Ay aşısı yaptıranlara birşey sormak istiyorum hemşiremiz bize 9.ay aşısı artık tek değil kızamık kızamıkçık kabakulak bir arada olacak 1 yaşında yaptığımız aşı dedi sizde öle mi yaptırdınız

Bize de 1 yaşında yapicaz aşıyı dedi hemşire ama,sebep olarak pandemiyi gösterdi.

Canım benim kızım da hiçbir şey yemiyordu.Ben de hevesle hep doğal olsun diye hazırladım her şeyi çöpe gitti ...Kaşık mamaları denedim ben ..Devam sütü denedim içmedi .En son Arı mama var onu aldım ve onu çok sevdim.Onu yapıyorum birkaç kaşık içine formül mamadan karıştırıyorum toz halinde anlamıyor ve tüketmeye başladı.İcine de peynir,yumurta,ceviz,fındık karıştırıyorum .Arı mamada şeker var diyorlar ama çok cezbedici bir kokusu var .Kızım doymaya ve kilo almaya başladı .Ben ne yerse onu veriyorum artık.Cunku kilosu çok çok düşük ipeğin ..

Canım çok teşekkür ederim.Videoyu izledim ve çok beğendim.Cok faydaliydi ..

Ben yolculuğa çıktığımızda vermistim.Corba olanı yemedi ama meyve püresini sevmişti .
bende denemeye karar verdim canım en azindan yemeye başlarsa farklı şeylerde yer belki.benimkinin kilosu iyi mamadan dolayı tabi ben sadece ek gidaya alismakta geç kaldığını düşünüyorum.arı mama pirinçli olanimi kullaniyorsun.ben onunla muhallebi yapıp içine muz armut rendeleyip veriyordum kizim seviyordu bende beğenmiştim tadını.

Sütlü muzlu var onu çok sevdi ..Benimki mama da yemiyor ek gıda da .Benim için kurtarıcı oldu .Keçi sütlü pirinç ununu aldım.Onu da yedi.Bir de ballı irmikli var onu da sevdi..

Sütlü muzlu var onu çok sevdi ..Benimki mama da yemiyor ek gıda da .Benim için kurtarıcı oldu .Keçi sütlü pirinç ununu aldım.Onu da yedi.Bir de ballı irmikli var onu da sevdi..
ballı irmikliyle sadesini denedim keçi sutluyu nerden buldunuz acaba bende alayim belki benimkide sever.keske herseyi yese cok zor böyle

ballı irmikliyle sadesini denedim keçi sutluyu nerden buldunuz acaba bende alayim belki benimkide sever.keske herseyi yese cok zor böyle
Canım büyük marketlerde bulabilirsin..Ben bulunduğum ilde yerel bir büyük market var ordan aldım ..Baya çeşidi vardı.Sebzelisi ,tarhana çorbası falan..

kızlar kızım otururken kendini arkaya atmis ben yastık getirmeye gitmiştim acaba bişey olurmuki çok ağladı ama şimdi iyi napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…