Yok canım ya .Covid testim pozitif çıktı malesef karantinadayim.
benimkide hala herşeyi ağzına götürüyor daha bişeyleri keşfetmeye başladığını düşünmüyorum canım her bebek bir değil amaKızlar bebisleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu hala?
Adım adım büyüyorumun 9. ayını aldım ama oynaması mümkün değil. Kitap yapmışlar çok güzel, hareketli kitap gibi. Çocuğunuza bunu söyleyin şunu gösterin fln yazıyor ama ne mümkün, direkt ağzına götürüyor kitabı. Burda yazan şeyleri yapması çok zor. Bizde mi sıkıntı var acaba
Ya İpek bu konuda uzman gerçekten.Surekli parmakları ile yerde bir şeyler arayıp ağzına atıyor .Sürekli gözüm üstünde,yerde..Sürekli supuruyorum yerleri .Çok korkuyorum bir sey yutar diye .Bir şey bulamazsa kartları yırtıp ağzına alıyor .Onları da kaldırıyorum vermiyorum eline .Kızlar bebisleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu hala?
Adım adım büyüyorumun 9. ayını aldım ama oynaması mümkün değil. Kitap yapmışlar çok güzel, hareketli kitap gibi. Çocuğunuza bunu söyleyin şunu gösterin fln yazıyor ama ne mümkün, direkt ağzına götürüyor kitabı. Burda yazan şeyleri yapması çok zor. Bizde mi sıkıntı var acaba
Kızlar bebisleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu hala?
[/QUOTE
Yok canım oyun martlarımız var hayvanli resimli onları sadece sokup ağzına götürüyor takamıyor ben takıyorum o sokuyor bultak cekicli ben şekilleri koyuyorum o alıp agzina sokuyor ince motor güzel çalışıyor o 2 parmak yokmu kıl tüy topluyor birtekdaha zamanları var bence her cocuk bir değil tabi biz kemirmeyi seviyoruz bizim aktivitemiz bu
Oy oyy saglikla gel kuzucukSelam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi
Ya İpek bu konuda uzman gerçekten.Surekli parmakları ile yerde bir şeyler arayıp ağzına atıyor .Sürekli gözüm üstünde,yerde..Sürekli supuruyorum yerleri .Çok korkuyorum bir sey yutar diye .Bir şey bulamazsa kartları yırtıp ağzına alıyor .Onları da kaldırıyorum vermiyorum eline .
O seti ben de aldım canım.O ilk sayfalari çok sevdi .Kaldırınca altından bir şeyler çıkan kısımları varya.Onlari yapıyor .Biraz seviyesi 9. Aya uygun gibi gelmedi bana çoğu etkinliğin..
benimkide hala herşeyi ağzına götürüyor daha bişeyleri keşfetmeye başladığını düşünmüyorum canım her bebek bir değil ama
bebeklerde içgüdüsel olduğunu okumuştum bi yerde sanirim oyuncağın vb.seylerin ne işe yaradığını farkedene kadar ağzına alcaklar birde sert mi yumuşakmı dokunmak gibi bi his veriyor onlaraAğıza götürme olayı bitse de bi rahatlasak ne zormuş
Klavyem kayboluyor canım 0_12 ay vücudun en duyarlı bölgesi agzidir canım hayırı anlayabilirler ama nedenini kavrayamiyolar iste aslında oyuncak seçiminin doğru olması gerekiyor Yasaklamak yerine ama mümkün olmuyor iste
Evet canım herşeyi ağzına götürüyor.Yemek hariçKızlar bebisleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu hala?
Sağlıkla gelsin kuzucuk masallahSelam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi
Maşallah..Sağlıkla gelsin minik..Selam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi
Sağol canm benim Allah razi olsunMaşallah..Sağlıkla gelsin minik..
Sağol bitanemSaglikl
Sağlıkla gelsin kuzucuk masallah
Teşekkür ederim atlattım çok şükür ..Gecmis olsun cnm çabuk atlatırsın ins
Aynen, benimki minik karton kağıt parçası yedi ya resmen yuttu bi de... yutmaz dedim yuttu.Ağıza götürme olayı bitse de bi rahatlasak ne zormuş
Evet dokusu, kokusu nasıl gibilerinden, ağızlarıyla tanıyorlar. Oral dönemdeler şuan.bebeklerde içgüdüsel olduğunu okumuştum bi yerde sanirim oyuncağın vb.seylerin ne işe yaradığını farkedene kadar ağzına alcaklar birde sert mi yumuşakmı dokunmak gibi bi his veriyor onlara