2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebisleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu hala?
Adım adım büyüyorumun 9. ayını aldım ama oynaması mümkün değil. Kitap yapmışlar çok güzel, hareketli kitap gibi. Çocuğunuza bunu söyleyin şunu gösterin fln yazıyor ama ne mümkün, direkt ağzına götürüyor kitabı. Burda yazan şeyleri yapması çok zor. Bizde mi sıkıntı var acaba

benimkide hala herşeyi ağzına götürüyor daha bişeyleri keşfetmeye başladığını düşünmüyorum canım her bebek bir değil ama

Ya İpek bu konuda uzman gerçekten.Surekli parmakları ile yerde bir şeyler arayıp ağzına atıyor .Sürekli gözüm üstünde,yerde..Sürekli supuruyorum yerleri .Çok korkuyorum bir sey yutar diye .Bir şey bulamazsa kartları yırtıp ağzına alıyor .Onları da kaldırıyorum vermiyorum eline .

O seti ben de aldım canım.O ilk sayfalari çok sevdi .Kaldırınca altından bir şeyler çıkan kısımları varya.Onlari yapıyor .Biraz seviyesi 9. Aya uygun gibi gelmedi bana çoğu etkinliğin..

Bence de pek uygun değil gibi, karton küp çok ince mesela çok kolay yiyebilirler onu. Toplar güzel ama.
Kitapta köpegin kulaklarıyla yapışkan çorbayı sevdi. Bir de en sondaki çiçeği çıkarıp ısırıyor sürekli.

Yerdeki şeyleri yeme durumu bize de bela oldu canım hiç sorma. Özellikle terlik kemirmek istiyor kıldan çok iğreniyor ama, kaçıyor denk gelince.

M Meva59 mesajını alıntılayamadim canım bi şeyler olmuş anlamadım.

Ne zaman biter acaba ağzına götürme işi ya. Kızınca anlıyor dudağını büzüyor hemen. 5 dk sonra unutup yine ağzına götürüyor. Saklayincada unutmuyor artık, arayıp buluyor cücük elleriyle. Başımız belada resmen

Klavyem kayboluyor canım 0_12 ay vücudun en duyarlı bölgesi agzidir canım hayırı anlayabilirler ama nedenini kavrayamiyolar iste aslında oyuncak seçiminin doğru olması gerekiyor Yasaklamak yerine ama mümkün olmuyor istehayır kelimesine bizde ağlıyoruz eşim geçen gün dışardan bişey lazımmı dedi hayır dedim elindeki sulugu atıp ağlamaya başladı nasıl anlat cam babasına dedigimiçocuğun kafası karıştı bende düğüm oluyorum bazenallah kolaylık versin hepimize bide bu dönemde çocuğun en çok sevdiği oyuncağı annesidir

Evet canım herşeyi ağzına götürüyor.Yemek hariç

bebeklerde içgüdüsel olduğunu okumuştum bi yerde sanirim oyuncağın vb.seylerin ne işe yaradığını farkedene kadar ağzına alcaklar birde sert mi yumuşakmı dokunmak gibi bi his veriyor onlara
Evet dokusu, kokusu nasıl gibilerinden, ağızlarıyla tanıyorlar. Oral dönemdeler şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…