Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun, analı babalı huzurla büyüt bebelerini inşallahSelam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi
Maşallah ❤❤Selam teyzeler.ben yiğit mirzanın kardeşi
Cok teşekkürler aminSağlıcakla kucağına almak nasip olsun, analı babalı huzurla büyüt bebelerini inşallah
Sert gelmiştir belki canım zarar vermiştir diş etlerinekizlar biraz once bebegime elma verdim dişleriyle kazıyordu yumusak olanlardan diş etleri kanamaya başladı acaba neden olabilirki normaldede dişlik filan kemiriyo ilk defa oldu
galiba öyle oldu canım bida vermem uzunca bi süreSert gelmiştir belki canım zarar vermiştir diş etlerine
Aynen canım kaşındıgı için bilemiyolar hızlı hızlı kemirmiştir kanatmıştır cimcimegaliba öyle oldu canım bida vermem uzunca bi süre
bende ne olduğunu anlamadim korktum canim sagolAynen canım kaşındıgı için bilemiyolar hızlı hızlı kemirmiştir kanatmıştır cimcime
Canım ipeğin de bazen bakıyorum dili kaniyor.Once korktum ama sonra baktım ağzına her şeyi aldığı için bilmeden kanatıyor ..Onu fark ettim.İki defa falan olmustu..bende ne olduğunu anlamadim korktum canim sagol
bende ilk defa gördüm insanın aklına herşey geliyo bi daha dikkat edicem sagolun.Canım ipeğin de bazen bakıyorum dili kaniyor.Once korktum ama sonra baktım ağzına her şeyi aldığı için bilmeden kanatıyor ..Onu fark ettim.İki defa falan olmustu..
Ayy ne güzel ❤❤ Bende uğraşıyorum ama demiyo baba dıyoAnne dedi
Aaaeenneeaaaa diye diye geziniyor cücük kafa oğlum ❤ ben güldükçe daha çok söylüyor❤
Ayy ne güzel ❤❤ Bende uğraşıyorum ama demiyo baba dıyo
Ayy uzaaay yicem seni bigünnnAnne dedi
Aaaeenneeaaaa diye diye geziniyor cücük kafa oğlum ❤ ben güldükçe daha çok söylüyor❤
Yerim seni alya kuşAyy uzaaay yicem seni bigünnnAlya da diyor cnm ınnee ınnee gibi bişey ama bana seslenerek diyo bence anne diyo bananee
Ayy uzaaay yicem seni bigünnn❤ Alya da diyor cnm ınnee ınnee gibi bişey ama bana seslenerek diyo bence anne diyo bananee
Bende yiğidi yerim kiiii abi yiğitYerim seni alya kuşaynen benimkide ınnee diyo hemde bayadır ♥
Evet cnm ikinci kez de olsa ilk kez duyuyormuş gibi oluyormuş insanEn güzel anmış meğer bu ❤sen ikinciye yaşıyorsun ne kdr güzel ❤ A'yı yutmuş Alya, nneee diyor net
Ya bende onu yicemAy kızlar benim kız sanırım kelebek yedi ay güler misin ağlar mısım yaa tövbe yarabbim. Koltuğun arkasında ölmüştğ kelebek gördüm ama alırım sonra dedim kızım girmiş oraya baktım sesi yok gittim ki ağzında birşey çeviriyor elimi soktum yetişemedim kelebek yok ortada yani sanırım yedibirşey olur mu acaba ya of