2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Off eğer öyleyse 5 tane var daha bizim gerçi çok aşırı zorlanıyoruz diyemem ama inan uykuya hasret kalmış yavrum 3 gecedir mışıl mışıl uyuyor belki 3 tede ara verir bellimi olur umut dünyası iste
Yani her bebek farklidir belki sizinki erken ara verir

Kızlar oğlum resmen uyumakta zorluk cekiyor bu gece gene 40kez kalkti dalmakta zorluk çekiyor resmen ayagini yataga vura vura uyudu yavrum.ya ben bide şuna kanaat getirdim ben cay ve kahve iciyordum acaba onlar sütten gecip uykusuzlukmu yapıyor valla herseyi düşünür oldum yok ya uyku sıfır

Bendw annemlerdeyim valla ALLAH bin kez razi olsun onlar olmasalar napcakmisiz bilmem.hic gidesim yok benimde.tadini cikar bol bol
Aynen canım valla öyle sağolsunlar. Sen hamilesin bide gitme boşver Nasıl geçiyo hamilelik mide bulantın falan var mı

Aynen canım valla öyle sağolsunlar. Sen hamilesin bide gitme boşver Nasıl geçiyo hamilelik mide bulantın falan var mı
Evet valla hic gidesimde yok.kovsalar bile gitmicem daha zaten onlar yigitsiz edemez artik iyice alistilar.hamilelik iyi gidiyor cok şükür.hamilemiyim bazen onu bile unutuyorum.bulantim yok simdilik masallah diyim

Ohhh ne güzel .Sefan olsun valla.Tadini çıkar .Ben de ayın 5 inde gideceğim annemlere.20 gün ben ee rahatım.En azindan ev işi olmayacak.Sadece İpek ile ilgilenirim ..Bir yandan sabırsızlanıyorum .Bir yandan tedirginim ilk uçak yolculuğumuz olacak bir de aktarmalı ..Tek başımayım .Umarim iyi geçer

Ben de bugün yazacaktım canım.Bir haftadır İpek 1 ve 1 den sonra uyumaya başladı .Dün 2 de zorla uyuttum ..Uyutacagimi anladığı an bağırmaya başlıyor .Hiç susmadan ağlıyor ..Odadan çıkarınca gülmeye başlıyor ve dalarsa rahatça uyuyor.Sikinti Dalana kadar.Bir ağrısı olsa,rahatsızlığı olsa uykusundan da uyanır diye düşünüyorum .Öğle uykusuna dalarken de sıkıntı yok .Anlamış değilim neden oluyor .Uyumak istemiyor ..Ben de çay kahve içiyorum ondan mı oluyor acaba?Valla uyku saati yaklaştıkça beni sitres basıyor .Ağlama krizine giriyor ..Ne yapacağımı şaşırıyorum ..

Neden boyle bu bidiklar ya kimileri diyor benim cocugum su kadar saat uyur araliksiz uyanmaz diye valla cok özeniyorum.benim cay kahve geldi valla aklima kestim kahvaltida bile icmedim bakalim.yoksa dedigin gibi Allaha şükür saglik sorunlari yok olsa hic durmazlar.bilemedimki canim herseyi deniyorum işte

Canım bu konuyu osman gönülal açıklıyordu, sanirim9. ay videosuydu. Uyuyunca senin yan odada olacaginin farkında gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum, bi bak istersen ona. Eğer doğduğundan beri böyle değilse geçiciymiş.

Ben hamileliğim dahil yıllardır günde 1 demlik filtre kahve içerim, hatta sabah ilk isim kahvedir ama 11 saat uyuyor oğlum. Gerçi değişken bir durum olabilir bilmiyorum ama bizi hiç etkilemedi ya da alıştı çocuk :)

bende hic vermedim ama bu gidişle yemek yemeyi ogrenemicek diye korkuyorum 5 dişi var cogmemeyi bile bilmiyo

bende hic vermedim ama bu gidişle yemek yemeyi ogrenemicek diye korkuyorum 5 dişi var cogmemeyi bile bilmiyo
Hiç vermedim canım ek gıdayla aramız iyi bizde çiğnemeyi bilmiyoruz bi kaçkere küçük salatalik gibi sert seyler verdim direk yuttu bidahada vermedim suanda hersey pure tarzi yada ezilmiş veriyorum lop yutuyor karşısına geçip çiğnemeyi dene istersen taklit eder belki öğrenir canım kim öğrenmemiski bizimkiler ogrenmicek

ağzını açmıyorki canım ne uzatsam sağa sola burnunu büküyor dudağını büzerekbende böyle hazır gıdalar vermek istemiyorum kendim evden yapiyordum hep ama yemeyince hevesim hiç kalmadı çöpe gidiyor diye yapmak içimden gelmiyo.

Cimcimeye bak sen Kasik mamasi denedinmi canım kasigami agzini acmiyor verdigin mamayi kasikla vermeyi denesen alismis lop lop cekmeye ohhh misss

Cimcimeye bak sen Kasik mamasi denedinmi canım kasigami agzini acmiyor verdigin mamayi kasikla vermeyi denesen alismis lop lop cekmeye ohhh misss
kaşık mamasida denedim canım aslinda 2.3 ay oncesine kadar yiyordu muhallebi çorba kaşık mamasi meyve bıraktı işte.kasiga agzini aciyo tadina bakiyo ikinciyi almiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…