Benim de öyle ,seni cok iyi anlıyorum evet uyku egitimi şart ama işte bu donem hizli büyüyorlar,zihinsel bedensel degişim oluyor,bunyeleri zor ayak uyduruyor gibi geliyor hem diş de oluyor.Sanki meme bir destek onlara hem dis sancisinda emmek rahatlatirmis.Emme refleksleri hâlâ çok güclu sasece beslenme degil streslerini de atiyorlar gibi.Ne bileyim kiyamiyorum işte her istediginde veriyorum hem daha 1 yaşinda bile degiller.Dogrusu gece beslenmesini kesmek ellbette tabi ama duygusal ihtiyaçlari var belki,ayrılik kkorkulari devam ediyor olabilir gece temas istiyor ne bileyim yanliş yapiyor olabilirim
.Aslinda saglikli olmadiginin farkindayim.galiba ipleri onun eline verdim.1 Yaşini bir bulsun onu da dusunecegim,sanki hala cok kücuk gibi geliyor,ben de her şeyi 1 yasina erteliyorum
Ben de zaman zaman sinirleniyorum bile derin uyuyamiyorum. Aksamüstu uykusunda ben de yatiyorum o 1 2 saat ilac gibi geliyor
Gececek 1 yasina gelsin simdi yürume evresi ya kesmek istemiyorum artik geç mi kalirim basima daha da dert mi açarim bilmem
Bu arada gece emzirmemeyi denedim ortaligi yikti ama nasil ciglik çığlığa dersin çocuga evde bir şeyyapiyorlar o aglamasi beni daha da sinirlendiriyor cok inatci akrep burcu ne olacak