Giydirdiginizde terliyorsa kalon geliyordur,terlerse hasta oluyorlar bir de agiz mendilkerinden kullanin benimki emzirirken terliyor ya da gece kalktiginda bemen sirtina, gögsüne o kucuk bezlerden koyuyorum terimi çeksin deye , 10 mendil kadar duruyor yanimda kontrol ediyorum uyandignda ya da emzirirken hemen koyuyorum sırtina, göğsüne.4 5 cift degistiriyorum.Boylece teri sirtinda soğumamis oluyor ,onemli olan sırtınin goğsünun ıslak kalmaması..Gece de artik kapatiyorum pencereyi.Yine sadece çitcitli kisa kollu badi ile yatiyor altina incecik penye şort giydiriyorum,terliyor benim iki cocugum da hic sevmez sicagi.Buyuk ogluma hic yorgan kalin battaniye turu seyler ortmedim 6 yasini gecti.Kalin hic giyinmez.Canım valla süpersin iyi demişsin bundan sonra bende söylicem içimdekileri bide bunları söyleyenlerin kadın olması daha çok dokunuyo bana ve yakın arkadaşlarımız akrabalarımız. neden bu kadar acımasız oluyolar bu anne ben bu lafı edersem nasıl bi psikoloji bozukluğuyla yğraşır bilmiyolar mı. Büyük kızımda yaşadığım şeyleri yine yaşıyorum vallahi usandırdılar. Neyse bundan sonra tavrın tıpkı senin gibi olacak. Canım bu arada haklısın artık akşamları soğuk oluyo ben çorap ve pijama üstünede uzun kollu penye giydirmeye başladım tabi biraz geç kaldım çocuğu hasta ettim inşallah iyileşir yaa ciğerlerine inmeden
Son düzenleme: