Aynen canım boyunu bende merak ediyorum hatta kilosunu da en son 6 aylıkken ölçüldü. Ama bizim saglık ocagında korona çıktı aşı nasıl olcak bılmıyorum eşim ay sonunda bedelli askerlik yapacak bende annemde kalcam ordaki saglık ocağına götürsem yaparlar mı acaba
Yapıyorlar cnm her sağlık ocağında ben büyük kızda annemlerde ankaradaydım yaptırıyordumAynen canım boyunu bende merak ediyorum hatta kilosunu da en son 6 aylıkken ölçüldü. Ama bizim saglık ocagında korona çıktı aşı nasıl olcak bılmıyorum eşim ay sonunda bedelli askerlik yapacak bende annemde kalcam ordaki saglık ocağına götürsem yaparlar mı acaba
ben koronadan önce annemlerde gidince aşı filan yapıyorlardı ama en son gittigimde baska sehirden gittigim için doktor ilaç bile yazmıyordu bende çıkıştım biraz vebali gözüyle bakıyorlar disaridan gisenlere ama her sağlık ocağı bir degilAynen canım boyunu bende merak ediyorum hatta kilosunu da en son 6 aylıkken ölçüldü. Ama bizim saglık ocagında korona çıktı aşı nasıl olcak bılmıyorum eşim ay sonunda bedelli askerlik yapacak bende annemde kalcam ordaki saglık ocağına götürsem yaparlar mı acaba
Oy kuzum benim bizimki de öyle teyzesi koltuğa çıkıyor iniyor maşallah anneyi canı isterse diyor oda ağlarken filanKızlar selam..Koltuk kenarlarında gezmeye başladı mı sizin bebekler?Bizimki hiç durmuyor,bugün koltuğa çıktı tutunup,sonrada inmeye çalıştı ama yüzüstü inmeye ugrasinca korktu inmedi2 dakika durmuyor yerinde,her yerim ağrıyor.
Acayip ısırıyor ve yakaladığı anda ablasının da benim de saçımızı yoluyor.
Bide dün gece farkettim.Uykusunda konuşuyor aba,aba diye
Aba,baba,dede,gel,ver,mama diyor birtek anne demiyor yaa
Evet bende bugun gittim kan vermeye misafir hastayim annemlere geldim dedim.yok kan almiyoruz misafirlerden ilac ve muayene edebiliyoruz dedi.hala kan testi yaptiramadim benben koronadan önce annemlerde gidince aşı filan yapıyorlardı ama en son gittigimde baska sehirden gittigim için doktor ilaç bile yazmıyordu bende çıkıştım biraz vebali gözüyle bakıyorlar disaridan gisenlere ama her sağlık ocağı bir degil
Farklı şehirse misafir olarak gidebiliyorsun ama aynı şehirde kabul etmiyorlar diye biliyorum canım ben. Bana öyle demişlerdi taşınırken.
Yapıyorlar cnm her sağlık ocağında ben büyük kızda annemlerde ankaradaydım yaptırıyordum
Teşekkürler kızlar biz aynı şehirdeyiz yarım saatlik mesafe var ben anneme sordurayım olmazsa annemin yan binasında hemen saglık ocagı cok yakın ona göre bakarım artık bizimkine gitmek istemiyorum korona cıktı iki üç kişide Allahtan kayınbabamda cıkmadı anlatmıştmya size olayıben koronadan önce annemlerde gidince aşı filan yapıyorlardı ama en son gittigimde baska sehirden gittigim için doktor ilaç bile yazmıyordu bende çıkıştım biraz vebali gözüyle bakıyorlar disaridan gisenlere ama her sağlık ocağı bir degil
Ay çok tatlı ya maşallah :) anne demek baya zor galiba.Kızlar selam..Koltuk kenarlarında gezmeye başladı mı sizin bebekler?Bizimki hiç durmuyor,bugün koltuğa çıktı tutunup,sonrada inmeye çalıştı ama yüzüstü inmeye ugrasinca korktu inmedi2 dakika durmuyor yerinde,her yerim ağrıyor.
Acayip ısırıyor ve yakaladığı anda ablasının da benim de saçımızı yoluyor.
Bide dün gece farkettim.Uykusunda konuşuyor aba,aba diye
Aba,baba,dede,gel,ver,mama diyor birtek anne demiyor yaa
Evet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?Kızlar formül mamaları dışarı çıktığınızda nasıl hazırlıyorsunuz?
Termos sıcak su koyuyorum canım sonra saati gelirde hala dışarıdaysam yapıyorum hoş biyere gittiğimizde yok bu pandemi yüzündenKızlar formül mamaları dışarı çıktığınızda nasıl hazırlıyorsunuz?
Canım hazır mama bekletilmez ben bi termos aldım sıcak su yapıp koyuyorum icine gece su kaynatmadı zor oluyo ben suyu 10 dak. Kaynatiyorum cunku emiyorsa gece emzir derim mamayı yiyip uyumaya devam edince bizim çok gazimiz oluyorEvet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?
Haklısın canım tesekkur ederim..Canım hazır mama bekletilmez ben bi termos aldım sıcak su yapıp koyuyorum icine gece su kaynatmadı zor oluyo ben suyu 10 dak. Kaynatiyorum cunku emiyorsa gece emzir derim mamayı yiyip uyumaya devam edince bizim çok gazimiz oluyor
Biz otokoltuğu almıştık. Belli bir seviyeye kadar geri yatırılabiliyor. Genel olarak memnun kaldık. Pusetle daha zor olurdu sanırım. Bu arada bizimkinin dişlerden haber yok halaBizimkinin de 2 dişi var ve sürünmeye başladı aöa emeklemiyor. Her zaman da sürükşenmiyor ağlıyor. Hala yüzüstünden aırt üstü dönemiyor mızmızlanıyor.
biz önümüzdeki hafta 6 saatlik araba yolculuğuna çıkıcaz. Siz puset mi kullanıyorsunuz, oto koltuğu mu tavsiye edersiniz?
biz ilk zamanlar evolvia kullanmıştık memnunduk ama devam sütü nasıldır bilmiyorumKizlar herkese günaydın.Size bir sorum var.İpek uzun zamandir sağ gogsumu emmiyordu.Artik tamamen bıraktı.Diger göğsümde de sütünün azaldigini hissediyorum.Doymuyor.Gece sık uyanıyor .Devam sütüne başladım .Aptamil aldim ama tadını beğenmedi.Hipp aldım tadını çok beğendi ama aşırı gaz yaptı .Gaz yapmayan devam sütü markası öneriniz var mı?,Sizler ne kullanıyorsunuz??Biberonun da gaz yapma da payı var diye biliyorum.Biberon önerisi de alabilirim .Philips ve De.Browns a iyi diyorlar ..
Hayirli olsun cnm ❤Kızlar 2.yolda benim
Bizimki de 9 aylik oldu hala çıkarmadı ama üst dişler beyazlamış gibi çıkaracak sanirimKızlar benim kız gibi hala diş çıkarmayan var mı ya? Kızım 8 buçuk aylık hala tık yok hafif şişmiş duruyor öyşe fazla da şişmemiş yani. Hepsi biranda gelip çok zorlıycak diye acayip korkuyorum valla. Bari yavaş yavaş çıksaydı iyiydi de yok tık yok
inşallah iyidir canım kanıda ben şuan yaptırmayı düşünmüyorum gerekmedikçe sağlık ocağına gitmek bile istemiyorum çok artmış burda hastalik.Evet bende bugun gittim kan vermeye misafir hastayim annemlere geldim dedim.yok kan almiyoruz misafirlerden ilac ve muayene edebiliyoruz dedi.hala kan testi yaptiramadim ben