2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Farklı şehirse misafir olarak gidebiliyorsun ama aynı şehirde kabul etmiyorlar diye biliyorum canım ben. Bana öyle demişlerdi taşınırken.

Yapıyorlar cnm her sağlık ocağında ben büyük kızda annemlerde ankaradaydım yaptırıyordum

ben koronadan önce annemlerde gidince aşı filan yapıyorlardı ama en son gittigimde baska sehirden gittigim için doktor ilaç bile yazmıyordu bende çıkıştım biraz vebali gözüyle bakıyorlar disaridan gisenlere ama her sağlık ocağı bir degil

Oy kuzum benim bizimki de öyle teyzesi koltuğa çıkıyor iniyor maşallah anneyi canı isterse diyor oda ağlarken filan dede, baba,mama,gel,ver diyor bir kerede nene dedi ama bir daha demedi

Evet bende bugun gittim kan vermeye misafir hastayim annemlere geldim dedim.yok kan almiyoruz misafirlerden ilac ve muayene edebiliyoruz dedi.hala kan testi yaptiramadim ben

Farklı şehirse misafir olarak gidebiliyorsun ama aynı şehirde kabul etmiyorlar diye biliyorum canım ben. Bana öyle demişlerdi taşınırken.
Yapıyorlar cnm her sağlık ocağında ben büyük kızda annemlerde ankaradaydım yaptırıyordum
Teşekkürler kızlar biz aynı şehirdeyiz yarım saatlik mesafe var ben anneme sordurayım olmazsa annemin yan binasında hemen saglık ocagı cok yakın ona göre bakarım artık bizimkine gitmek istemiyorum korona cıktı iki üç kişide Allahtan kayınbabamda cıkmadı anlatmıştmya size olayı

Ay çok tatlı ya maşallah :) anne demek baya zor galiba.
bizi mi daha tutunma aşamasına geçmedi ama bugün bana tırmanırken ayağa kalktı. Heyecanlanıyor. Dede, mama, baba, ada, hade diyor. Evet saç çekme ve ısırma huyu da var :)
“Nennennene” diye ağlıyor?? Bunu anlamıyorum, sanırım sıkıldığında ya da bir şey istediğinde ya da uykusu mu geldiğinde emin değilim tam
“mama” diye ağladığında acıkmış oluyor tabii
Maşallah gel ver demesi çok iyi

Evet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?
Canım hazır mama bekletilmez ben bi termos aldım sıcak su yapıp koyuyorum icine gece su kaynatmadı zor oluyo ben suyu 10 dak. Kaynatiyorum cunku emiyorsa gece emzir derim mamayı yiyip uyumaya devam edince bizim çok gazimiz oluyor

Haklısın canım tesekkur ederim..

Biz otokoltuğu almıştık. Belli bir seviyeye kadar geri yatırılabiliyor. Genel olarak memnun kaldık. Pusetle daha zor olurdu sanırım. Bu arada bizimkinin dişlerden haber yok hala emeklemeye de gönlü yok pek

biz ilk zamanlar evolvia kullanmıştık memnunduk ama devam sütü nasıldır bilmiyorum

Merhaba teyzeler biz yarın 9 aylik oluyoruz bugünden pozumuzu verdik

10 gün kadar oluyor izinden döneli giderken güzeldi ama izinde kucağa alıştı sanırım hiç güzel geçmedi çok zordu benim için dönüşte hastalandim zaten. Oto koltuğuna oturdukça ağladı 10 dk sonra alıp emzirmek zorunda kaldım hep kucağımda tepindi durdu.
Şimdi şehir icinde de çok durmuyor oturtuyorum sonu kucakta bitiyor

Eklentiler

• IMG_20200817_204328_420.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bizimki de 9 aylik oldu hala çıkarmadı ama üst dişler beyazlamış gibi çıkaracak sanirim

Evet bende bugun gittim kan vermeye misafir hastayim annemlere geldim dedim.yok kan almiyoruz misafirlerden ilac ve muayene edebiliyoruz dedi.hala kan testi yaptiramadim ben
inşallah iyidir canım kanıda ben şuan yaptırmayı düşünmüyorum gerekmedikçe sağlık ocağına gitmek bile istemiyorum çok artmış burda hastalik.

Kızlar adım adım büyüyorum diye bi eğitim seri var duymuş muydunuz? Alan var mı önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…