ben dışarı çıkarken yanima mama için su aliyorum vede mama kaplarim var içine ölçüyü sayıp koyuyorum 3 katlı kullanimk çok pratik biberona boşaltıyorum.gecede kizim içip yatiyo bende yatmadan yapiyorum 3-4saate kadar veriyorum 4 saati geçerse vermiyorum.2 tane biberonumuz var hala gece iki kere beslendigi için digerinede mama atıyorum ölçüsünde yapcam kadar su koyuyorum içeceği zaman.Evet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, minik abinin gözü aydınKızlar 2.yolda benim
Ben vereceğim miktarın yarısı kadar içine kaynamış soğutulmuş su koyuyorum bir de termosa kaynamoş su koyuyorum. Gittiğim yerde yarı soğuk yarı sıcak su koyup mamasını katığ veriyorum. Gece de bu lejilde yapıyorum. Mama da evolvia kullanıyorum. Hala daha çok tüketiyor benimki mama delisi gece 2 defa 150 veya 180 cc içiyor sabah ilk uyanınca da aynı şekilde. Mamaya para yetiştirmek zlr valla 3.ayından beri bıraktı emmeyi sürekli mama ve çok seviyor çok mama değiştirsim hangisini de verseö içti. Daha doğrusu biberom deliai belkide bilmiyorum ama yani karnı tok da olsa ne kafar versem mama içiyorKızlar formül mamaları dışarı çıktığınızda nasıl hazırlıyorsunuz?
Bence o kendi kan testi yaptircakti topigimizin en minik üyesi icininşallah iyidir canım kanıda ben şuan yaptırmayı düşünmüyorum gerekmedikçe sağlık ocağına gitmek bile istemiyorum çok artmış burda hastalik.
doğrudur canim 9.ay demire baktiriyorduya analar onu diyo sandımBence o kendi kan testi yaptircakti topigimizin en minik üyesi icin
Cnm ben büyük kızımda bi set almıştım bikaç setini İçeriği çok güzel çizimler etkinlikler çok iyi öneririmKızlar adım adım büyüyorum diye bi eğitim seri var duymuş muydunuz? Alan var mı önerir misiniz?
Ben sipariş verdim canım 9.ayi.Yolda.Bizim öğretmen arkadaşlar çok ovduler ..Cocuklarina her ay almışlar 3 yaşına kadar.Becerilerine çok katkı sagladigini söylediler .Birinci ağızdan duyunca güvendim aldım..Bakalım içeriği nasıl..Kızlar adım adım büyüyorum diye bi eğitim seri var duymuş muydunuz? Alan var mı önerir misiniz?
Ben bebelac kullaıyordum şimdi smaya geçtim 2 defa veriyorum gerisi ek gıda artık büyüdü kuru meyveli yulaftan veya hero baby meyveli mamalardan veriyorum sabah birazda kahvaltı yapıyor yumurta, pankrk filan sevmiyor benimki öğlende meyve püresi sonra bazen muhallebi bazen pilav ile yoğurt akşam yemektede oturuyor öyleBen vereceğim miktarın yarısı kadar içine kaynamış soğutulmuş su koyuyorum bir de termosa kaynamoş su koyuyorum. Gittiğim yerde yarı soğuk yarı sıcak su koyup mamasını katığ veriyorum. Gece de bu lejilde yapıyorum. Mama da evolvia kullanıyorum. Hala daha çok tüketiyor benimki mama delisi gece 2 defa 150 veya 180 cc içiyor sabah ilk uyanınca da aynı şekilde. Mamaya para yetiştirmek zlr valla 3.ayından beri bıraktı emmeyi sürekli mama ve çok seviyor çok mama değiştirsim hangisini de verseö içti. Daha doğrusu biberom deliai belkide bilmiyorum ama yani karnı tok da olsa ne kafar versem mama içiyor
Benimki de sabah kahvaltı yapıyor karışım veriyorum haftada 3 4 gün. Gerisinde yumurta yapıyorum sahanda veya krep felan. Öğlen uykusundan uyanınca meyve püresi yapıyorum bir çok meyveden karıştırıp ceviz fındık badem katıp veriyorum akşama doğru çorba yapıyorum akşam da bizimle biraz yiyo veya arı mama kaşık mamasını felan yapıyorum. Yatarken mama yine içiyor yeni yemesine rağmen mesela muhallebi yiyo yarım saat sonra uyuycak ama yine az birşey mama yapıyorum 90 cc felan içiyo yatıyo. Belki daha fazla da versem içer de vermiyorum yani okadar. Kavanoz mamayı da genelde mecbur kalırsam dışatı acil çıkacaksak felan kullanıyorum dışarıda veriyorum ama 1 2 kere anca vermişimdirBen bebelac kullaıyordum şimdi smaya geçtim 2 defa veriyorum gerisi ek gıda artık büyüdü kuru meyveli yulaftan veya hero baby meyveli mamalardan veriyorum sabah birazda kahvaltı yapıyor yumurta, pankrk filan sevmiyor benimki öğlende meyve püresi sonra bazen muhallebi bazen pilav ile yoğurt akşam yemektede oturuyor öyle
Bende ilk 3.ayında felan sma kullandım çok iyiysi aslında gaz hiç olmuyordu ağızdan özellikle hemen çıkarıyordu ama çok kusuyor du sonra golden goat aldım o da çok iyiydi ama pahalıydı gittikce mama tüketimi artınca biraz uygun almaya başladıö evolvia ya geçtim gerçi o da çok uygun değilde işte. Benim kız hiç seçmedi mama hangisini aldıysam içti başta çok kusuyprdu diye çok değiştirdim ama aslında. Bebelac gold kullandım ama o çok köpürürdu anlamadım onu aklıma yatmadı yani çok mama denemiştim ama bebelac gold karıştırınca aşırı köpük oluyordu. Aslında kusması da reflü dendi ama yine insan herşeyi deniyor gerçi golden goat kullandığımda hiç kusmamıştı gerçekten o çok iyiydi başta çok kullandım onu sonra 4 buçuk aydan sonra kusma kesilince evolvia ya geçtimBen de sma aldim ama kızım sevmedi.Bebelac Gold aldım.Bugun sabah kahvaltida yulaf,peynir,yumurta,cevizle karıştırıp verdim o şekilde tüketti ama sade tüketecek mi çok merak ediyorum ..Aptamili de sevmemisti .Bir tane de hipp var elimde bu gidişle bütün mamaları deneyeceğiz gibi..
Kizlar hipp mama kullanan var mı?İçeriği hakkında bilgisi olan var mı??Kızım tadını çok sevdi ama doktorlarin önerdiği bir marka olmasına rağmen yorumlar hep olumsuz..
Hipp hiç kullanmadım ama içeriğş temiz siye biliyorum bende.Ben de sma aldim ama kızım sevmedi.Bebelac Gold aldım.Bugun sabah kahvaltida yulaf,peynir,yumurta,cevizle karıştırıp verdim o şekilde tüketti ama sade tüketecek mi çok merak ediyorum ..Aptamili de sevmemisti .Bir tane de hipp var elimde bu gidişle bütün mamaları deneyeceğiz gibi..
Kizlar hipp mama kullanan var mı?İçeriği hakkında bilgisi olan var mı??Kızım tadını çok sevdi ama doktorlarin önerdiği bir marka olmasına rağmen yorumlar hep olumsuz..
Teşekkür ederim.Ben de veriyorum artık .Bunu sevdi çünkü.Zaten iştahsız ..Devam edeceğim ben de..İlk gün yatmadan önce verdiğim için gaz yapmıştı ..Onun dışında bir sorun yaşamadım .Hipp hiç kullanmadım ama içeriğş temiz siye biliyorum bende.
Çok ayrıntılı yazmışsın.Tesekkur ederim gerçekten çok yardımcı oldun..Hipp de çok kopuruyor ..Aynı şey sma da olmadı mesela.Golden goat i ben de merak ediyorum .Onu da denemek istiyorum ama sma ve aptamilde olan hafif balık gibi koku onda da var mı?Benim kızım o mamaları sevmedi hiç ..Bende ilk 3.ayında felan sma kullandım çok iyiysi aslında gaz hiç olmuyordu ağızdan özellikle hemen çıkarıyordu ama çok kusuyor du sonra golden goat aldım o da çok iyiydi ama pahalıydı gittikce mama tüketimi artınca biraz uygun almaya başladıö evolvia ya geçtim gerçi o da çok uygun değilde işte. Benim kız hiç seçmedi mama hangisini aldıysam içti başta çok kusuyprdu diye çok değiştirdim ama aslında. Bebelac gold kullandım ama o çok köpürürdu anlamadım onu aklıma yatmadı yani çok mama denemiştim ama bebelac gold karıştırınca aşırı köpük oluyordu. Aslında kusması da reflü dendi ama yine insan herşeyi deniyor gerçi golden goat kullandığımda hiç kusmamıştı gerçekten o çok iyiydi başta çok kullandım onu sonra 4 buçuk aydan sonra kusma kesilince evolvia ya geçtim
Benimki de yemiyor.Varsa yoksa devam sütü içiyorKızlar masallah sizin bebekler ek gıdayı iyi yiyormuş benimki pek yemiyo ya corba yapıyorym çöpe püre yapıyorum çöpe yumurta sarısı hiç yemez oldu bu ara beyazı veriyorum bölüp bölüp önüne koyuyorum Biraz kendi yiyo sebze yemeklerini de yemez oldu biraz eti seviyo kıymaya köfte yapıyorum ama az yiyo yani
bende ne yapsam çöpe gidiyo hiçbişey yemiyoKızlar masallah sizin bebekler ek gıdayı iyi yiyormuş benimki pek yemiyo ya corba yapıyorym çöpe püre yapıyorum çöpe yumurta sarısı hiç yemez oldu bu ara beyazı veriyorum bölüp bölüp önüne koyuyorum Biraz kendi yiyo sebze yemeklerini de yemez oldu biraz eti seviyo kıymaya köfte yapıyorum ama az yiyo yani
Sihhatler olsun yakisikliya, MasallahKızlar oğlanın saçını kestirdim
Masallah prensese cok tatliMerhaba teyzeler biz yarın 9 aylik oluyoruz bugünden pozumuzu verdik
10 gün kadar oluyor izinden döneli giderken güzeldi ama izinde kucağa alıştı sanırım hiç güzel geçmedi çok zordu benim için dönüşte hastalandim zaten. Oto koltuğuna oturdukça ağladı 10 dk sonra alıp emzirmek zorunda kaldım hep kucağımda tepindi durdu.
Şimdi şehir icinde de çok durmuyor oturtuyorum sonu kucakta bitiyor
Canim ilerleyen haftalarda belki daha cok hissedersin hareketlerini. Benim bildigim gun icinde 8-9 kez hareketlerini hissetmen gerekiyor ama Sen yine bir sonra ki kontrolde dr na sorarsin. Sagligi gelisimi normal ise hic sorun etme. Allah saglicakla evladini kucagina almayi nasip etsin.Merhaba 2019 kasım anneleri maşallah bebeklerinizi kucaginiza almak nasip olmuş inşallah bizlerde o günleri görürüz. Size sormak istediğim birşey var 27+2 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketsiz doktora sormayı hep unutuyorum en son bir hafta önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı. Bayram haftası da böyle sakindi en son cumartesi kıpır kıpır dışarıdan bile belli oluyordu o günden sonra sadece akşamları düz yatınca bi kaç tekmesini hissediyordum. Sürekli bu şekil tatlı yedim soda ıctim neler neler tepki vermiyor. Annem diyor ki sana çekmiştir senin 1 kere bile tekme attığını hissetmedim doğumca da sakin bir bebekmisim eşim de öyleymiş gerçekten böyle mıdır anne karnında sakin bebek oluyir mu dünyaya gelince de mi sakin yapıya sahip oluyorlar. Bu durumu gebelikte yaşayan varsa sevinirim