2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya bizimde son kontrolde üfürüm duydum dedi her cocuk doğuştan kalbi delik doğar 4 yasina kadar kapanmasını bekleriz dedi pandemiden gidip baktıramadık bi sonraki kontrole gore hareket ederiz dedi doktorumuz inş.bizimde onemli degildir ins.kapanir canım sizinde geçmiş olsun

Çocuk için dil açısından endişen olmasın canım. Almanca bilmeyen çocuklara öğretiliyor ve çocuklar çok kolay bir şekilde öğreniyorlar dili. Eğer Berlin’e gelecekseniz burada semtine göre ama çoğunlukla karışık her ülkeden çocuklar var kreşlerde. Bizim görüştüğümüz kreşte japon, ispanyol, italyan, arap, türk, alman karışık mesela. Ortak dil Almanca ama mesela her dilde kitap okunabiliyor. Ya da her dilde Günaydın diyormuş çocuklar.

ah, bravo sana... ne güzel uyurken çalışabilmen. Ben deniz uyurken elim ayağıma dolaşıyor ne yapsam diye. Artık iki uyku uyuyor. Yemek, duş, temizlik, çamaşır yıkama, katlama, kişisel bakım, kitap okuma v.s.
Bu sabah ben de uyudum mesela. hiç birini yapmadım.
taşınırsanız bana haber ver. Bebeklerimiz arkadaş olur :)

sagol canim bizimkisinin 1 yaşında kontrolu var erken doğduğu için kapanmamıştı insallah kapanmıştır yoksa bilmiyorum napariz.eger ateşli filansa o zamnda üfürüm olabiliyo canim

Ben şu an annemin yanındayım canım, diğer işleri o yapıyor, yoksa mümkün değil benim de.
Haber vermez olur muyum hiç hemen yazicam sana :) tonla soru sorucam daha o dönem geldiğinde
Denizlerimizin de arkadaş olmasına çok sevinirim

Masallah ya yerimmm ❤❤ Fotoğraftan galiba annesi masallah kilosu falan hiç az gibi durmuyor gelişimide bence Güzel baksana ne güzel durmus arabanın üstünde

Canım İpek 7 kilo 500 gram.9 ay 4 günlük oldu.Geride yani hâlâ.Ek gıdayı da bir gün yiyor bir hun yemiyor .Ben de aptamilin ve hero baby nin mamalarini deniyorum .İlk verdiğimde yiyor .Sonra ağzına bile sürmüyor .Kilitliyor ağzını ..Ben de devam sütü başlayayım dedim..Hipp aldım sevdi.Bir biberonu bitirdi ama gaz yaptı çok ..Alya nasıl kaç kilo oldu kuzucuk?

benim kızımda aptamil cok gaz yaptı bide kusmaya başlamıştı canim oglumda aptamil kullankistim bi sorun olmamıştı her bebek bir olmuyor tabi.
Haklısın smilac çok iyiymiş ama Türkiye de satilani iyi değil diyorlar.Yurt dışında satilanlar daha pahalıymış ama çok iyiymiş ..Onu da bulma sansim yok..

Haklısın smilac çok iyiymiş ama Türkiye de satilani iyi değil diyorlar.Yurt dışında satilanlar daha pahalıymış ama çok iyiymiş ..Onu da bulma sansim yok..
doğru canım hippte kilo aldirmiyo diye biliyorum ben bebelac goldu bulmakta biraz zor büyük marketlerden yada internetten aliyorum kızım 10kilo 100 gr şuanda ayda enaz 700 gr aliyo ve bu mama ile dışkılama hiç kabız olmuyo o yüzden gazida az.

Kızlar selam..Koltuk kenarlarında gezmeye başladı mı sizin bebekler?Bizimki hiç durmuyor,bugün koltuğa çıktı tutunup,sonrada inmeye çalıştı ama yüzüstü inmeye ugrasinca korktu inmedi 2 dakika durmuyor yerinde,her yerim ağrıyor.
Acayip ısırıyor ve yakaladığı anda ablasının da benim de saçımızı yoluyor.
Bide dün gece farkettim.Uykusunda konuşuyor aba,aba diye
Aba,baba,dede,gel,ver,mama diyor birtek anne demiyor yaa

Yerim onu ben ❤ inmeye de baslar 1 haftaya kadar. Ben bu haliyle yoruluyorum bir de Mete gibi ayaklansa halim harap. bizimki henüz gezmeye başlamadı ama sürüne yuvarlana gidiyor istediği yere. Bu aralar buzdolabi ve mutfak dolaplarini acmaya calisiyor. Uykuda mırıldanıyor ama daha çok gülüyor aslında. Hatta kahkaha atıyor bazen anne demedi daha, zaten dese davul zurna eşliğinde duyururum sanırım.

Cok iyi maşallah..Onu mu denesem bir de bilemedim ya kafam iyice karıştı Hipp o de çok sevdi .Bugün korkumdan az verdim.Baya ağladı..

Maşallah Alya ya..Büyümüş çok tatlı olmuş

Oooh tadını çıkart canım ne güzel. Sevindim..

Maşallah baya hareketlenmisUykusunda konuşma bölümüne cok güldüm

Canım günde kaç öğün veriyorsun?Ben de ipek biraz kilo alsın istiyorum ..

Cok iyi maşallah..Onu mu denesem bir de bilemedim ya kafam iyice karıştı Hipp o de çok sevdi .Bugün korkumdan az verdim.Baya ağladı..
Canim bebeklere kilo aldirici mamayi devlet yaziyor doktora gittiğinde,benim eltimin kizida kilo alamiyordu devletin yazdigi mamalardan yedi hep simdi tombik tombik masallah.bir arastir istersen

Maasallah onaBenimki de 1 aydır tutunarak yürüyor,evi turluyordu ancak emeklemiyordu 1 haftadir emeklemeye başladı şimdi her yerde.Duvar bitince karşıya gitmek istiyor hemen eğilip emekleyerek devam ediyor.Yerdeki her şey ilgisini çekiyor minicik seyleri bile görüp parmağıyla almak istiyor o yuzden hep emekliyor evi süpürmekten bir hâl oldumYerinde durmuyor.Oyuncaklar ilgisini çekmiyor.Kumanda,kağıt,kitap(bende de cok kitap var kocaman kitapligin alt raflarindan kitap çekiştirmye çalışıyor)naylon,pet şişe türü nesnelere bayıliyor.Bugun duş aldırdim ,şampuanini kakdirmayi unutmuşum emeklemis almiş bir de nasil oldu bilmiyorim kapagi acilmiş baktim icindeki uzun plastik ağzında zehirlenecek diye aklim çıktı 2 saat uyanik kakdi normaldi inş. bir şey olmazYani nerede tehlikeli ,zararli bir şey varsa ona gidiyor. "Anne ,meme,mama"diyor 1 hafta öncesine kadar sık sık soylerdi ,3 4 gündür söylemiyor unuttu galibaIşaret parmağıyla 2 gündür bir şeyleri gösterip mırıldanıyor.Ellerini açip kapatiyor ve bu hareketi yaparken ellerini uzun uzun izliyor.Ben elleriyle "gel" yapmayı ve işaret parmagiyla bir şeyleri göstermeyi öğretmeye çalışıyorum sürekli tekrarliyorum sanırim yavaş yavaş yapmaya başladi ama her zaman yapmiyor canı isteyince bazen israr edip yap diyorum yapmıyorEk gıdayı biraz saldım,emzirmek kolayıma geliyorUykularimiz hep aynı sık uyanıyor.Bu arada bugun tam 9 aylık oldukHaftaya aşımız var bakalim boy ve kilo nasıl gelişmiş.Kendim tarttim 200 gr almış görünüyor artik kilo alımı iyice azaldı.Aslinda kilosunu degil ama boyunu merak ediyorum

Masallah ya yerimmm ❤❤ Fotoğraftan galiba annesi masallah kilosu falan hiç az gibi durmuyor gelişimide bence Güzel baksana ne güzel durmus arabanın üstünde
Saol cnmmmYa cnm bilmiyorum ki fotodan öyle gözüküyor olabilir aslında öyle bi deri bir kemik değil görenler zayıfta demiyor hatta bacaklarına falan bayılıyolar tombiksi ama tartıda az çıkıyo eti çok yumuşak tıpkı bnm gbi öyle işte teyzesi

Cnm alya da 7800çıkıyo evde aşıyA gidince Kaç çıkacak bakalım. Yiğitmirza nın dediği mamalardan bnm arkadşıma yazdı doktor bebeği zayıftı çok kilo aldı bizdemi yazdırsak ondan her isteyene veriyorlarmı acaba raporlu mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…