Saol cnm bnm ipek kızım nasıl oda büyümüştürMaşallah Alya ya..Büyümüş çok tatlı olmuş
Canım koltuk kenarında gezme ve saç yolma bizdede varKızlar selam..Koltuk kenarlarında gezmeye başladı mı sizin bebekler?Bizimki hiç durmuyor,bugün koltuğa çıktı tutunup,sonrada inmeye çalıştı ama yüzüstü inmeye ugrasinca korktu inmedi2 dakika durmuyor yerinde,her yerim ağrıyor.
Acayip ısırıyor ve yakaladığı anda ablasının da benim de saçımızı yoluyor.
Bide dün gece farkettim.Uykusunda konuşuyor aba,aba diye
Aba,baba,dede,gel,ver,mama diyor birtek anne demiyor yaa
Canım siz beslenme rutini mi olusturamadiniz acabaSaol cnmmm❤Ya cnm bilmiyorum ki fotodan öyle gözüküyor olabilir aslında öyle bi deri bir kemik değil görenler zayıfta demiyor hatta bacaklarına falan bayılıyolar tombiksi ama tartıda az çıkıyo eti çok yumuşak tıpkı bnm gbi öyle işte teyzesi
Benim arkadaşım da yazdırmış ondan.Devam sutu araştırırken sorunca söyledi.Bir daha muayene mi ettirsem ben ilgili bir doktor da bulamadım daha ..Yüzeysel ilgileniyor hepsi ..Ben illa tombiş olsun demiyorum ama kilosu düşük.Daha nasıl besledigimi sormadan bu şekilde beslemeye devam et diyen doktorlara denk geliyorumCnm alya da 7800çıkıyo evde aşıyA gidince Kaç çıkacak bakalım. Yiğitmirza nın dediği mamalardan bnm arkadşıma yazdı doktor bebeği zayıftı çok kilo aldı bizdemi yazdırsak ondan her isteyene veriyorlarmı acaba raporlu mama
Yok hayır bi rutinimiz var şuan. Ki zaten aşırı iştahsız bir bebek diyemem çok şükür sadece fazla hareketli ondan sanırım kilo alımı azCanım siz beslenme rutini mi olusturamadiniz acaba
Evet canım iyi çok şükür .Sürünmeye başladı baya hızlı .Emeklemiyor daha .Bu aralar biraz huzursuz .Asi olacaktık yumurta alerjisi çıktı o yüzden sağlık ocaginda yapamayız dediler .Araştırmada allerji bolumunde olacak teyzesi ..Perşembe goturucez inşallah ..Teyzesine bir foto koyalım o zamanSaol cnm bnm ipek kızım nasıl oda büyümüştür
Bende henüz içime sinen bi dr bulamadım zaten yaşadığım şehirde başka seçeneğim yok Rıfat beyle düşünce yönünden uyuşmadık zaten onun yüzünden doktor kontrollerimi aksattım neyse ...Benim arkadaşım da yazdırmış ondan.Devam sutu araştırırken sorunca söyledi.Bir daha muayene mi ettirsem ben ilgili bir doktor da bulamadım daha ..Yüzeysel ilgileniyor hepsi ..Ben illa tombiş olsun demiyorum ama kilosu düşük.Daha nasıl besledigimi sormadan bu şekilde beslemeye devam et diyen doktorlara denk geliyorum
Ya benimki de öyle gerçekten.Aslinda fena sayılmaz yiyor ama sanki yapısı böyle ..Yok hayır bi rutinimiz var şuan. Ki zaten aşırı iştahsız bir bebek diyemem çok şükür sadece fazla hareketli ondan sanırım kilo alımı az
Ayy Allahım yaa güzellik maşallahEvet canım iyi çok şükür .Sürünmeye başladı baya hızlı .Emeklemiyor daha .Bu aralar biraz huzursuz .Asi olacaktık yumurta alerjisi çıktı o yüzden sağlık ocaginda yapamayız dediler .Araştırmada allerji bolumunde olacak teyzesi ..Perşembe goturucez inşallah ..Teyzesine bir foto koyalım o zaman
Ben bir de bayan doktor denemeyi düşünüyorum.Bir tane buldum.Cok memnun olan var ama inşallah doktorumuz olur..Bende henüz içime sinen bi dr bulamadım zaten yaşadığım şehirde başka seçeneğim yok Rıfat beyle düşünce yönünden uyuşmadık zaten onun yüzünden doktor kontrollerimi aksattım neyse ...
Aynen kabullenelim artık bizim kızlar çıtı pıtı olacaklar iyi yönü şu ki çok iyi fizikleri olur büyüdklerindeYa benimki de öyle gerçekten.Aslinda fena sayılmaz yiyor ama sanki yapısı böyle ..
Bende mi bayana gitsem yaaa var bikaç tane ay ne biliyim rıfattan da vazgeçmesemmi diyorumBen bir de bayan doktor denemeyi düşünüyorum.Bir tane buldum.Cok memnun olan var ama inşallah doktorumuz olur..
Evet canım iyi çok şükür .Sürünmeye başladı baya hızlı .Emeklemiyor daha .Bu aralar biraz huzursuz .Asi olacaktık yumurta alerjisi çıktı o yüzden sağlık ocaginda yapamayız dediler .Araştırmada allerji bolumunde olacak teyzesi ..Perşembe goturucez inşallah ..Teyzesine bir foto koyalım o zaman
Aylaya da herkes bu ara zayıflamış diyor boyu uzuyor aslında büyükçe eskisi gibi tombik olmaz ki kilo alımı yavaşlıyor hareketi artıyor anlamıyorlar aman saglıklı olsunlar yeter bi sıkıntıları olmasın gerisi gelir insallah canımSaol cnmmmYa cnm bilmiyorum ki fotodan öyle gözüküyor olabilir aslında öyle bi deri bir kemik değil görenler zayıfta demiyor hatta bacaklarına falan bayılıyolar tombiksi ama tartıda az çıkıyo eti çok yumuşak tıpkı bnm gbi öyle işte teyzesi
Teşekkür ederiz teyzesiAyy Allahım yaa güzellik maşallahöp yerime annesi
Sağol canım hepimizinkini Allah bağışlasın inşallahBayıldım ❤ dünyalar güzeli maşallah
Anladım canım olabilir ek gida süreci dış derken tabi bide sıcak havalar derken hepsi birden bebeklerde iştahsızlık sebebide olabiliyor ama iştahsız değil diyosun bünyesi yakıyodur bu kadar harekete bizim çok hareket olmamasına rağmen kilo alımı durdu gibi bisey bende fenaligina yoruyorumYok hayır bi rutinimiz var şuan. Ki zaten aşırı iştahsız bir bebek diyemem çok şükür sadece fazla hareketli ondan sanırım kilo alımı az
Kızlarımızda maşallah alımlimi AlimliEvet canım iyi çok şükür .Sürünmeye başladı baya hızlı .Emeklemiyor daha .Bu aralar biraz huzursuz .Asi olacaktık yumurta alerjisi çıktı o yüzden sağlık ocaginda yapamayız dediler .Araştırmada allerji bolumunde olacak teyzesi ..Perşembe goturucez inşallah ..Teyzesine bir foto koyalım o zaman
Kesinlikle öyle canım.Hepsi öyle vallaKızlarımızda maşallah alımlimi Alimli
Kesinlikle öyle canım.Hepsi öyle valla