2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım koltuk kenarında gezme ve saç yolma bizdede varama konuşma kısmı var diyemicem kendince heceler çıkarıyo ama anlamlı ve bilinçli değil ablası ilk anne kelimesini bilinçli şekilde 13aylıkken demişti sonra iki kelimeliler ve cümleler geldi bakalım bu kızımda nasıl olacak maşallah meteye

Canım siz beslenme rutini mi olusturamadiniz acaba

Benim arkadaşım da yazdırmış ondan.Devam sutu araştırırken sorunca söyledi.Bir daha muayene mi ettirsem ben ilgili bir doktor da bulamadım daha ..Yüzeysel ilgileniyor hepsi ..Ben illa tombiş olsun demiyorum ama kilosu düşük.Daha nasıl besledigimi sormadan bu şekilde beslemeye devam et diyen doktorlara denk geliyorum

Saol cnm bnm ipek kızım nasıl oda büyümüştür
Evet canım iyi çok şükür .Sürünmeye başladı baya hızlı .Emeklemiyor daha .Bu aralar biraz huzursuz .Asi olacaktık yumurta alerjisi çıktı o yüzden sağlık ocaginda yapamayız dediler .Araştırmada allerji bolumunde olacak teyzesi ..Perşembe goturucez inşallah ..Teyzesine bir foto koyalım o zaman

Eklentiler

• IMG_20200809_011032.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 46
Bende henüz içime sinen bi dr bulamadım zaten yaşadığım şehirde başka seçeneğim yok Rıfat beyle düşünce yönünden uyuşmadık zaten onun yüzünden doktor kontrollerimi aksattım neyse ...

Ayy Allahım yaa güzellik maşallah öp yerime annesi

Bende henüz içime sinen bi dr bulamadım zaten yaşadığım şehirde başka seçeneğim yok Rıfat beyle düşünce yönünden uyuşmadık zaten onun yüzünden doktor kontrollerimi aksattım neyse ...
Ben bir de bayan doktor denemeyi düşünüyorum.Bir tane buldum.Cok memnun olan var ama inşallah doktorumuz olur..

Bayıldım ❤ dünyalar güzeli maşallah

Aylaya da herkes bu ara zayıflamış diyor boyu uzuyor aslında büyükçe eskisi gibi tombik olmaz ki kilo alımı yavaşlıyor hareketi artıyor anlamıyorlar aman saglıklı olsunlar yeter bi sıkıntıları olmasın gerisi gelir insallah canım

Yok hayır bi rutinimiz var şuan. Ki zaten aşırı iştahsız bir bebek diyemem çok şükür sadece fazla hareketli ondan sanırım kilo alımı az
Anladım canım olabilir ek gida süreci dış derken tabi bide sıcak havalar derken hepsi birden bebeklerde iştahsızlık sebebide olabiliyor ama iştahsız değil diyosun bünyesi yakıyodur bu kadar harekete bizim çok hareket olmamasına rağmen kilo alımı durdu gibi bisey bende fenaligina yoruyorum

Kızlarımızda maşallah alımlimi Alimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…