2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm Alya ya çok marka denedim bebelac goldu biraz daha sevdi ki zaten alya mamadan da nefret ediyo ben ağzına sıkarak içiriyorum İpek in kilosu nasıl oldu arttı mı biraz Alya halen geride memeyi de bıraktı çok zorlanıyorum
Canım bizde dış dönemindeyiz geçen mama icmedi sonra tabağına boşalttim kaşıkla yedi sanki o farklı bişeymis gibi bazen gun icinde yapiyorum memeyi biraktin sira biberonami geldi dedim

Canım bizde dış dönemindeyiz geçen mama icmedi sonra tabağına boşalttim kaşıkla yedi sanki o farklı bişeymis gibi bazen gun icinde yapiyorum memeyi biraktin sira biberonami geldi dedim
Cnm kaşıkla da denedim kafasını çeviriyo biberonla su vereyim içer ama mama olunca ağzında çiğniyo sevmiyo büyük kızımda hiç sevmezdi.kilo alımı zaten çok çok az ne yapıcam böyle bilmiyorum

9 aylık olduk teyzoşlar beş gün önce.Diş yönünden çok fenayız diş etleri kıpkırmızı alttan bir diş üstten bir diş var diğerlerinin de ucu görünüyo sanki hepsi aynı anda çıkacak gibi uçları görünüyo beyaz beyaz memeyi bıraktı ek gıda zor yiyo ama enerji tavan Ayaktayken ellerini bırakıp oyuncağını tutabiliyo sonra pat diye düşüyo ama bikaç sn kalıyo öyle. Her yeri gezebiliyo koltuklara duvarlarA tutanarak ve inanın hiç oturmuyo azıcık yediği varsa oda eriyip gidiyo uykular zaten haram oldu gençliğimde talan oldu😂

Eklentiler

• A83AFF5B-E31B-486E-9E20-D34DDEB3F51C.jpeg
    A83AFF5B-E31B-486E-9E20-D34DDEB3F51C.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 52
9 aylık olduk teyzoşlar beş gün önce.Diş yönünden çok fenayız diş etleri kıpkırmızı alttan bir diş üstten bir diş var diğerlerinin de ucu görünüyo sanki hepsi aynı anda çıkacak gibi uçları görünüyo beyaz beyaz memeyi bıraktı ek gıda zor yiyo ama enerji tavan Ayaktayken ellerini bırakıp oyuncağını tutabiliyo sonra pat diye düşüyo ama bikaç sn kalıyo öyle. Her yeri gezebiliyo koltuklara duvarlarA tutanarak ve inanın hiç oturmuyo azıcık yediği varsa oda eriyip gidiyo uykular zaten haram oldu gençliğimde talan oldu😂
Maşallah ona 🧿yetiyor demekki canım yedigi ona sağlıklı olsunda kilo alinip verilir🥰

Alınmışın canım her insan bir değil kimi uykusuzluğa tahammül edemez kimi eder kimi sabırsızdır kimi sabırlı dayanamıyorum bende insanım denildiği zaman karşı taraf insanlıktan çıkmış olmuyor bu konuda onun gibi yatak mevzusu geçtiği icin demistim 9 ay 18 gunluguz yatakta oynayacak ayları geçtik yatakta bi tek uyurken yatıyor kendi kendine yatmaz ben beceremedim diyelim benim anneliğim boyle iste bebeklerde ne yaparsam yapayım benim dediğim olmayacak kendimide parcalasam deyip çaresizlik içinde kabulleniyor mutlu değil kabullenmiş bir bebek oluyor bana gore tabi yinede kırdıysam özür dilerim
Özür dileme gerek yok peki şimdi neden ağzına kaşık sokup yemesini bekliyoruz yarın emzirmeyi birsktiracagiz sonra yürümesini öğreteceğiz vs o zaman tüm öğrendikleri şeyleri caresizlikten mi öğreniyorlar anneme bile ağlıyor geçen gittik ağladı baya da kıyameti kopariyor aglasin anne dedim alışmak zorunda alışacak bir süre sonra alıştı çaresizlikten mi yoksa kendini güvende hissedip bunun normal birşey oldugunumu öğretmiş oldum eğer ağladı diye alsaydım uzun süre öyle devam edecekti dediğin gibi tercih meselesi herkesin anneliği kendine asla elestirmiyorum en iyisi olsun diye uğraşıyoruz ben sadece 8 aylık da olsa imi yaşında da olsa ağlamasın diye susturmuyorum öğretiyorum

Yaaa masallah sana zipzip böcüğüm😍benim oğlanda öyle durdurgu yerde 2sn durmaz kucakta bile ucacak neredeyse.istah bizdede yok ya binbir oyunla yediriyoruz az da olsa.ama cok şükür sagliklilar ya🤲uykular bizde nezamandir yok habire meme agzinda olsa buda beni epey zorluyor

maşallah canim kuzuna.dis yuzundenmi uyumuyo senin bebiste bizimde duzenimiz bozuldu ama duzelecekler en kisa zamanda inşallah

Özür dileme gerek yok peki şimdi neden ağzına kaşık sokup yemesini bekliyoruz yarın emzirmeyi birsktiracagiz sonra yürümesini öğreteceğiz vs o zaman tüm öğrendikleri şeyleri caresizlikten mi öğreniyorlar anneme bile ağlıyor geçen gittik ağladı baya da kıyameti kopariyor aglasin anne dedim alışmak zorunda alışacak bir süre sonra alıştı çaresizlikten mi yoksa kendini güvende hissedip bunun normal birşey oldugunumu öğretmiş oldum eğer ağladı diye alsaydım uzun süre öyle devam edecekti dediğin gibi tercih meselesi herkesin anneliği kendine asla elestirmiyorum en iyisi olsun diye uğraşıyoruz ben sadece 8 aylık da olsa imi yaşında da olsa ağlamasın diye susturmuyorum öğretiyorum
Yazmisiniz iste ya demekki vakti zamani gelince herseyi ogreniyolar 😊asama asama kimisi 8 aylik kimisi 2 yas bu kadar bebekten cok beklentim yok kaliba sokamam ben canim ister 2 olsun ister 3 yas elbet onuda ogrenir ben zorlanirim o ayri egitimi baska konularda veririz ne kadar alirsa artik onunda çocukluğuna zekasına kalmış ne diyeyim herkes istediği gibi büyütsün biz böyle mutluyuz 🥰

Maşallah ona 🧿yetiyor demekki canım yedigi ona sağlıklı olsunda kilo alinip verilir🥰
Öyle de cnm persentilde %10-25lerde olunca moralim bozuluyo sonra diyorum insanlar ne olumsuzluklara göğüs geriyo Allah sağlık sıhhat versin önce. Kızıyorum da kendime kiloya taktığım için annelik işte her şeyin çok iyi olmasını bekliyoruz

Yaaa masallah sana zipzip böcüğüm😍benim oğlanda öyle durdurgu yerde 2sn durmaz kucakta bile ucacak neredeyse.istah bizdede yok ya binbir oyunla yediriyoruz az da olsa.ama cok şükür sagliklilar ya🤲uykular bizde nezamandir yok habire meme agzinda olsa buda beni epey zorluyor
Cnm maşallah yiğide emiyor ya o ona yeter Alya emsin isterse bi kaşık yemesin anne sütü gibisi varmı bir damlası altın yaa🧿ben yiğidin kardeşini çok merak ediyorum yaaa❤️

Öyle de cnm persentilde %10-25lerde olunca moralim bozuluyo sonra diyorum insanlar ne olumsuzluklara göğüs geriyo Allah sağlık sıhhat versin önce. Kızıyorum da kendime kiloya taktığım için annelik işte her şeyin çok iyi olmasını bekliyoruz
haklısın canım ama gerçekten saglik daha önemli benim kizim doğduğunda 2 kiloydu erken dogdugu için ve suanda kalbinde bi delik var insallah kapanmıştır yada küçülmüştür kilosu iyi ama benim aklima takılan sağlığı iyi olsunda canım mama almiuormu

maşallah canim kuzuna.dis yuzundenmi uyumuyo senin bebiste bizimde duzenimiz bozuldu ama duzelecekler en kisa zamanda inşallah
Saol teyzesi 🙏🏻Diş yüzünden galiba cnm çünkü diş etleri kıpkırmızı çenesini gererek bİ gülüyo Diş etker sanki kanamış o derece bide büyük kıza göre çok erken çıkardı büyüğü yaşında çıkarmıştı ve hiç huzursuzluk yaşamamıştı

haklısın canım ama gerçekten saglik daha önemli benim kizim doğduğunda 2 kiloydu erken dogdugu için ve suanda kalbinde bi delik var insallah kapanmıştır yada küçülmüştür kilosu iyi ama benim aklima takılan sağlığı iyi olsunda canım mama almiuormu
Kapanmıştır cnm merak etme çoğu bebek öyle doğuyor sonra kapanıyor inşallah kapanmıştır rabbim hepsine sağlık versin önce🙏🏻🧿

Saol teyzesi 🙏🏻Diş yüzünden galiba cnm çünkü diş etleri kıpkırmızı çenesini gererek bİ gülüyo Diş etker sanki kanamış o derece bide büyük kıza göre çok erken çıkardı büyüğü yaşında çıkarmıştı ve hiç huzursuzluk yaşamamıştı
insallah kolayliklarla çıkarır canim benimde büyük kolay çıkarmıştı hiç anlmmistik ama kızımda zor çıkarıyor küçükler fenalar sanki😁

Cnm maşallah yiğide emiyor ya o ona yeter Alya emsin isterse bi kaşık yemesin anne sütü gibisi varmı bir damlası altın yaa🧿ben yiğidin kardeşini çok merak ediyorum yaaa❤️
Yok kiz emmiyor uyuyacagi zaman emzik niyetine kullaniyor memeyi,cekmiyor yani once tabiki cekiyor doyuyor sonra hep agizda olsa meme😂😂 meme tiryakisi benim kuş😂😂aynen bende merak ediyorum ufaklığı,bakalim nasil oynatcaklar beni🙃

Nasıl bir şeymiş o 360derece dönenler? Ne tarafa doğru dönüyor?
ah benim bebe emmiyor artık biliyo musunuz?
Ayağım nasıl oldu? Daha iyi mi?
Bir de almanya’ya taşınma durumunuz ne oldu?
bir sürü soru sordum :)

Her tarafa dönüyor canım, çocuğu kendine çevirebiliyorsun çok iyi oluyor. Biz wei traffic diye bir koltuk aldık, memnunum ben. Uyanıkken kendime doğru çevirip oyun oynatabildim, 1400km yol gittik.

Kimi bebek 6 aydan sonra bırakabiliyor üzme kendini hiç, yesin de bir şekilde büyüyorlar zaten.

Ayağım daha iyi canım teşekkür ederim, üstüne basabiliyorum ama ayakkabıya cesaret edemiyorum, tirnaklardan biri gitti 😬

Bizim 1 yılı bulacak gelmemiz ama ben dil çalışmaya başladım şimdiden. Uzay uyurken çalışıyorum hep. Ielts çalışıyorum belki Almanca olmadan iş bulabilirim umuduyla. Bir de oradaki kreşlerde dil ogretiyorlarmis çocuklara çok sevindim duyunca. 3-4 ayda iyi dereceye geliyormuş çocuklar. 3 yaşında verebiliyormuşuz. Biraz korkuyorum sanırım 😇

Sağlık olsun diyelim kimi az kiloya kimi çok kiloya takıyor canım anneler takicak bişey muhakkak bulur inş.disler çıkınca düzelir istahida🥰

X