2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Büyüyecek zaten hergun bir önceki günden büyük oluyolar tadını çıkaralım bu gunlerine donemeyecekler istesekte

Kizlar herkese günaydın.Size bir sorum var.İpek uzun zamandir sağ gogsumu emmiyordu.Artik tamamen bıraktı.Diger göğsümde de sütünün azaldigini hissediyorum.Doymuyor.Gece sık uyanıyor .Devam sütüne başladım .Aptamil aldim ama tadını beğenmedi.Hipp aldım tadını çok beğendi ama aşırı gaz yaptı .Gaz yapmayan devam sütü markası öneriniz var mı?,Sizler ne kullanıyorsunuz??Biberonun da gaz yapma da payı var diye biliyorum.Biberon önerisi de alabilirim .Philips ve De.Browns a iyi diyorlar ..

Ben philips avent kullanıyorum ama dr.browns çok iyi diyolar bizim mamamız reflu mamasi canım tedavi amaclı ama bence bir çok mama gaz yapıyor bebekten bebegede değişir tabi

Önceki üslubun hoş değildi okuduğum kadarıyla. Bir tek anne sen değilsin canım. Tabiki her anne çocuğu için en iyisini bilir ve yapar. Ben uyku eğitimi verdim hiç de boşa değil. Yaptığım en doğru şey oldu hayatımda. Evet diş dönemi veya hastalık dçnemi birşeyler bozuluyor gibi oluyor ama yine de uyku kalitesi çok çok yüksek. Mutlaka 1 2 gün sorna düzelip toparlıyor hiçbirşey en baştan başlamıyor kaldığı yersem devam ediyor canım...

Kesinlikle çok fazla emek ve sabır gerekiyor ben 4.ayda verdim.kızım sallanarak uyuyordu daha doğrusu uyumuyor du resmen savaşıyordu uyusa bile yarım saatti uykusu. Ve çok ağlıyordu sallarken. Artık olmaz böyle dediö ve eğitime başladım. Eğitimde de ağladı ama kesinlikle sallarkem ağladığı ve direndiği kadar değil. Ben kendime hep diyorum yaptığım en mantıklı şey oldu uyku eğitimi. Ve asla çok ağlamadı. Ağlamask şiddetlenince alıp sakinleştirip öpüp yatağına koyuyorsun yine ağlıyordu yine aynısını yapıyordum en son sakinleşip bıraktığımda bakıyordum emziğini çekip uyuyor. Yani eğitim kötü birşey değil hepimiz anneyiz hepimiz dayanamayız çocuğumuzu ağlatamayız. Ama benim kızım artık ne kucakta ne ayakta her türlü aşırı ağlayarak ve direnerek uyuyordu çok zor durumdaydım. İyiki eğitimi yapmışım çok şükür.

yapabilirsiniz ne mutlu size ben zaten saygi duyarım demistim kimsenin çocuğuna karışma gibi bi durum yok normal hayatimdada asla karışmam her bebegi cocugu en iyi annesi tanır.

avent kullaniyorum canim doğduğundan beri aşırı gaz sorunu yaşadık.natural olani var çok yumuşak damak ve diş yapisinida bozmuyo mama olarakta bebelac gold kullamiyorum gaz neredeyse hiç olmuyo arada yani.gelisimide gayet iyi boy kilo olarak mamadan ilk basta korkmustumda aptamil daha iyi dusuncesiyle.

Tabiki ben değilim onu kendi duygum adına yazmıştım o an içim el vermiyor diye yanlışta anlaşılmış olabilir ne mutlu size ama her bebek bir değil canım benim bebeğim böyle mutlu bizim uyku kalitemiz iyi zaten sorun yok dönem dönem bozuluyor her bebek gibi

Evet üslubunuz hoş değildi ben orada uyku eğitiminden bahsetmedim gündüz de kendi kendine oynamasını dan bahsettim nedense herkes bebek ağlamasın diye kendini zorlayıcı durumlar yapıyor bebek bu tabiki ağlayacak başka birşey bilmiyor ki biz ona her konuda yol göstereceğiz yatakta yerde oynamasını ogretecegiz hemen ağlıyor sussun diye uğraşmak yerine bu benim tercihim himm emin olun istisnalar vardır tabi ama öyle iki yaşına gelse bile kendi kendine alismiyorlar yine ağlıyorlar istediklerini elde etmek için oğlum iki yaşında her istediğini yapmam ağlar ya başka bir şeyle oyalarım ya da ağlar kendi başına oynar bir yere gidince hiç bizi aramaz uyum sağlar kuzeni aynı yaşta annesi ağlamasın diye herşeyi yapar bebeklikten itibaren annesinin yanından ayrılmaz diğer çocuklarla oynarken bile annesinin elini bırakmaz bize gelince bile hemen annesini arar herkesin kendi kararı bana öğrenilmiş çaresizlik gibi geliyor bu şekilde davranmak bebeklere yol göstermek gerektiğine inanıyorum onları susturmak yerine ağaç yaşken eğilir

Teşekkür ederim canım.Bir araştırayım bunları .Aşırı gaz yaptı ya .Yeni doğan dönemindeki gibi.Sabaha kadar ağladı.Ben de sevinmiştim .Tadını sevdi.Bir biberon içti diye

Ben philips avent kullanıyorum ama dr.browns çok iyi diyolar bizim mamamız reflu mamasi canım tedavi amaclı ama bence bir çok mama gaz yapıyor bebekten bebegede değişir tabi
Teşekkür ederim canim cevap verdiğin için..Senin kullandığın mama hangisi peki?Sabah araştırırken birkaç tane rastladım ama çok pahalı ve bulunması zor diyordu ondan mı??

Teşekkür ederim canım.Bir araştırayım bunları .Aşırı gaz yaptı ya .Yeni doğan dönemindeki gibi.Sabaha kadar ağladı.Ben de sevinmiştim .Tadını sevdi.Bir biberon içti diye
benim kızımda aptamil cok gaz yaptı bide kusmaya başlamıştı canim oglumda aptamil kullankistim bi sorun olmamıştı her bebek bir olmuyor tabi.

Cnm Alya ya çok marka denedim bebelac goldu biraz daha sevdi ki zaten alya mamadan da nefret ediyo ben ağzına sıkarak içiriyorum İpek in kilosu nasıl oldu arttı mı biraz Alya halen geride memeyi de bıraktı çok zorlanıyorum

Alınmışın canım her insan bir değil kimi uykusuzluğa tahammül edemez kimi eder kimi sabırsızdır kimi sabırlı dayanamıyorum bende insanım denildiği zaman karşı taraf insanlıktan çıkmış olmuyor bu konuda onun gibi yatak mevzusu geçtiği icin demistim 9 ay 18 gunluguz yatakta oynayacak ayları geçtik yatakta bi tek uyurken yatıyor kendi kendine yatmaz ben beceremedim diyelim benim anneliğim boyle iste bebeklerde ne yaparsam yapayım benim dediğim olmayacak kendimide parcalasam deyip çaresizlik içinde kabulleniyor mutlu değil kabullenmiş bir bebek oluyor bana gore tabi yinede kırdıysam özür dilerim

Cnm ben bu grupta yükü eğitiminden bahsetmiyorum artık bebekler öyle güzel varlıklar ki herşey canımız feda zaten biz olaya farklı açıdan bakıyoruz farklı düşünüyoruz biz kalıplaşmış şeyleri değiştirmek hiç kolay değil ne güzel sanw iki çocuk olunca daha iyi anlarsın yaptığın şeyin güzelliğini 26 aylık ve 8 aylık iki tane var bende eğitim sayesinde uyuyoruz küçüğe abisinden dolayı çok öğretemedim ama ikisinin aynı anda uyutmak abisinin gürültüsü varken uyumasigercekten zor şükür diyorum bende beş on dakika zor ayırıyorum uyumasına abisi yalnız bırakmıyor odası a bırakıp cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…