2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen cnm bu sıcaklarda biz bile zor yiyoruz e bunlarda el kadar yiyolar ama maşallah hareketlilikte bni ikiye katlar eritiyor hemen

İnşallah cnm boyunu bende merak ediyorum yarın aşıya gidersem ölçtüreyim zaten gelişimde önemli olan boy

Canım öncelikle eğitimi çocuğa vermiyoruz kendimize veriyoruz. Çünkü çocuklar doğduğunda sallanmayı felan bilmiyor biz öğretiyoruz o yüzden yeniden çocuğun bunu unutmask için yardımcı olmak zorundayız asıl eğitim bize yani..Aslında başaramamış olman senin suçun değil belki de çok uğraşmamışsındır veya çocuğun için başka yöntem felan denemelisindir.. Çünkü bence çocuk kendi kendine uyuyunca kendisi de gün için de çok daha huzurlu mutlu uyuyor ve uyku süreleri uzuyor birçok etken var sağlığı açısından. Yemek yemesi bile etkileniyor güzel uyuyan çocjl güzel de yemem yiyor. Neyse herkesin tabiki kendi tercihi canım. Sende söyleyip söyleyip en son böyle kapatıyorsun ya konuyu ona istinaden.. :)

Cok iyi maşallah..Onu mu denesem bir de bilemedim ya kafam iyice karıştı Hipp o de çok sevdi .Bugün korkumdan az verdim.Baya ağladı..
canım bir ay dene bildigim kadariyla hippte gaz fazla yapmiyo baktinki kilosunda bi degisiklik yok degistirirsin.ne kadar istiyorsa içsin canim sonuçta içinde bir sürü bağışıklığını güçlendirecek şeyler var madem kilosuda fazla degil.

Canım dün çok gaz sancısı oldu.O yüzden korktum.Bugun fazla vermedim..Bebelac Gold denemek istiyorum bir de .Arkadaşlar güzel şeyler yazdı .İnternetteki yorumlar da çok güzel ..Bir bakayım hipp i de kahvaltilarina falan ekliyorum .Az az veriyorum ..

masallah prensese. Canim kiloyu hic sorun etme. Hic te kilosu dusuk bir bebege benzemiyor ve cok aktif bir bebek. Boyu uzun gibi duruyor.
Gecmis olsun canim. Insallah kapanmistir.
benim oglumda bir haftadir ayaga kalkip tutunarak yurumeye basladi.Dirsekleri ustunde de cok hizli surunuyordu zaten. Gunum sil supur beyefendinin pesinde geciyor.

anladım canım valla ben 7 aydir kullanıyorum çok memnunum sana tavsiyem mamayi karıştırmak için kaşık kullan köpürmezse daha az gaz oluşur.

teşekkürler canım inşallah.

anladım canım valla ben 7 aydir kullanıyorum çok memnunum sana tavsiyem mamayi karıştırmak için kaşık kullan köpürmezse daha az gaz oluşur.
Teşekkür ederim canım çok..Bunu da dikkate alacağım .Ben de calkalarken kopurunce acaba mi dedim.Bu köpük gaz yapabilir mi diye düşünmüştüm ..

Masallah guzellige ❤

benim kuzumun 4.dişide patlamış analar ya iki hafta içinde dördüncü diş uykusuzlugu bu yüzden demekki yavrumun.sabaha kadar sürekli dönüp durdu bu gece hep ağlamaklıydi

Offf o anki anlık bi cümle kelime nerelere geldi ya keşke bu kadar uzatmak yerine üslup dersi analık dersi vericinize biz neyiz anne degilmiyiz deyip bi gülücük koysaydınız belki o an Hata ise anlardım sizin gibi iğnelemezdim Sizinde mesajların içind e herşey var cımbızla almama gerek yok anayim ben ana aksini iddia eden varmi ne mutlu sana saglik ve gelisim acisindan cok buyuk bisey yapmissin Cocugun icin mutlulugunuz daim olsun biz uyku kalitesi beslenmesi bilmeyiz kendimi yetistiricem sagol canim Hala konu ve kitaplar aynimi bilmem cocuk gelisimi ve beslenmesi okudum anca bu kadar eğitim alabildim

Saol cnm boyunu merak ediyorum bende bence çok çok uzun değil fotolar da yanıltıyor olabilir ama böyle demene sevindim valla saolasın

benim kuzumun 4.dişide patlamış analar ya iki hafta içinde dördüncü diş uykusuzlugu bu yüzden demekki yavrumun.sabaha kadar sürekli dönüp durdu bu gece hep ağlamaklıydi
Bizim 2.geliyor ilk defa bu kadar uyandi ilkini çok rahat çıkartmıştık oysaki üstler en zor olani bakalim onlarda ne yasicaz

İnşallah cnm boyunu bende merak ediyorum yarın aşıya gidersem ölçtüreyim zaten gelişimde önemli olan boy
Aynen canım boyunu bende merak ediyorum hatta kilosunu da en son 6 aylıkken ölçüldü. Ama bizim saglık ocagında korona çıktı aşı nasıl olcak bılmıyorum eşim ay sonunda bedelli askerlik yapacak bende annemde kalcam ordaki saglık ocağına götürsem yaparlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…