2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Birkaç seferdir mesajlarıma hiç cevap alamıyorum kızlar. Hangi arkadaşımız paylaşmıştı hatırlayamadım ama mümkünse müsaitsen lütfen paylaşabilir misin o kitaptan +8 ay tariflerini

Ben normalde daha aktifim ama yazlığa geldik geleli nefes alacak vaktim yok çok hareketlendi benim tosun sanırım S Selimm Paylaşmıştı tarifleri. Ama bu sitede de aynı tarifler var canım.

Anlarsin doyup doğmadığını canım, ağlar zaten. Ben artik çocuk ne kadar istiyorsa o kadar ek gıda veriyorum. Belli ediyor çocuk. Istemediginde başını çeviriyor. İstiyorsa ağzını şaplatiyor. Bu sabah kuzeni yoğurt yiyordu, baktım ağzını saplatiyor benimki, verdim yedi o da. Bence yeterli senin de öğün sayın.

Geçmiş olsun burnu akmasi cok iyi akmasa ateş ve bogaz agrisi yapar ,sicak banyo yaptırın,terletin teriyle atsin.Ihlamur ve emzirmekten başka bir sey yok dediginiz gibi.
Tesekkur ederim cevap verdigin icin canim dün ihlamuruna elma suyu da ekledim ama gece 4e kadar kivrandi yavrum gaz yapti sanirim bi daha vermem elma suyu falan

Evet ben paylaşmıştım lucina06 Musait oldugum an ozel mesajla atayim sana canim

Ablasının kaykayı var ev tipi bizim kız onun merdivenlerine tutunup kalkıyo turmqnmaya çalışıyo Park yatağin kenarlarına tutunup içinde geziyo koktuklara tutunuyo ama tam olarak sıralıyor diyemem. bebekler cidden evini arıyormuş bunu anladım annemlerde çok yoruyordu beni uyumuyordu yemiyordu evimize geldik çocuğa bişeyler oldu düzeldi

Maşallah prensesime nazar değmesin bayılıyorum hareketli çocuklara ❤
Bizimki tam tersi inanır mısın çok seviyor değişikliği, yolda yürüyemiyoruz herkese laf atıyor, farklı yüzleri çok seviyor. Klasik yay burcu.

Merhaba kızlar bu aralar bizim gündüz uykularımız yine hiç oldu. 2 kez ancak yarımşar saat uyutabiliyorum iştahı da azaldı pek yemek istemiyor. Uyku problemi yaşayan var mı bizim gibi?

Merhaba kızlar bu aralar bizim gündüz uykularımız yine hiç oldu. 2 kez ancak yarımşar saat uyutabiliyorum iştahı da azaldı pek yemek istemiyor. Uyku problemi yaşayan var mı bizim gibi?
bennn varim 3 gunden fazla gece sabahliyoruz gündüz çok huysuz surekli uyaniyo istahida azaldi hiçbişey yemiyo mamayida zorla iciyo ek gıdayı birakirsa napcam bilmiuorum

Bizimki de klasik akrep cnm tam bir cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…