Birkaç seferdir mesajlarıma hiç cevap alamıyorum kızlar. Hangi arkadaşımız paylaşmıştı hatırlayamadım ama mümkünse müsaitsen lütfen paylaşabilir misin o kitaptan +8 ay tariflerini
Benim de sütüm çok azaldı. Ben 2 haftayı geçmiştir formül mama veriyorum. 2 öğün ek gıda 3 öğün formül mama veriyorum. Ama bilyorum yani ne kadar ne verilmesi doğru ben doğru mu yapıyorum, çok mu? Püre veriyorum onunla bazen doymuyor gibi.
Tesekkur ederim cevap verdigin icin canim dün ihlamuruna elma suyu da ekledim ama gece 4e kadar kivrandi yavrum gaz yapti sanirim bi daha vermem elma suyu falanGeçmiş olsun burnu akmasi cok iyi akmasa ateş ve bogaz agrisi yapar ,sicak banyo yaptırın,terletin teriyle atsin.Ihlamur ve emzirmekten başka bir sey yok dediginiz gibi.
Evet ben paylaşmıştımBen normalde daha aktifim ama yazlığa geldik geleli nefes alacak vaktim yok çok hareketlendi benim tosunsanırım S Selimm Paylaşmıştı tarifleri. Ama bu sitede de aynı tarifler var canım.
Bebek Gıda | Ana Sayfa
Bebek Gıda'ya Hoş Geldiniz. Bebeğiniz ile ilgili gelişimi bizimle birliktetakip edin!www.bebekgida.com
Offf bacaklara bak adeta kaymaklı dondurmaaaaEki Görüntüle 2666447
Emeklemeden yürümeye karar verdi sanırım benim tospikmümkün değil durmuyor yerinde, bütün gün geziyoruz böyle böyle
Offf bacaklara bak adeta kaymaklı dondurmaaaamaşallah uzayyyyyy demiştim direk yürüyecek diye
Ablasının kaykayı var ev tipi bizim kız onun merdivenlerine tutunup kalkıyo turmqnmaya çalışıyo Park yatağin kenarlarına tutunup içinde geziyo koktuklara tutunuyo ama tam olarak sıralıyor diyemem. bebekler cidden evini arıyormuş bunu anladım annemlerde çok yoruyordu beni uyumuyordu yemiyordu evimize geldik çocuğa bişeyler oldu düzeldi
Önümüzdeki ay ilk gün başlayacaksın mis gibibu ay napcam
Canım bana da atabilir misin zahmet olmazsaEvet ben paylaşmıştımlucina06 Musait oldugum an ozel mesajla atayim sana canim
tövbe de kız Allah olmayana versin aminHamile kalcan
canım 5.günüde baslanabilir ama ilk 7gun basladiktan sonra baska sekildede korunun dedi eczacıÖnümüzdeki ay ilk gün başlayacaksın mis gibibende emzirmeyi bırakınca başlayacağım
bennn varim 3 gunden fazla gece sabahliyoruz gündüz çok huysuz surekli uyaniyo istahida azaldi hiçbişey yemiyo mamayida zorla iciyo ek gıdayı birakirsa napcam bilmiuorumMerhaba kızlar bu aralar bizim gündüz uykularımız yine hiç oldu. 2 kez ancak yarımşar saat uyutabiliyorum iştahı da azaldı pek yemek istemiyor. Uyku problemi yaşayan var mı bizim gibi?
Bizimki de klasik akrep cnm tam bir cadıMaşallah prensesime nazar değmesinbayılıyorum hareketli çocuklara ❤
Bizimki tam tersi inanır mısınçok seviyor değişikliği, yolda yürüyemiyoruz herkese laf atıyor, farklı yüzleri çok seviyor. Klasik yay burcu.
Ben daha hiç vermedim cnm ama bişey olmaz bnce ver gitsin azıcıkKızlar kuzu ciğer veren var mı bebeğine? 8. Ay diyor ama bazı doktorlar sakatata çok karşı
Buradan paylaşırsan daha iyi olur canım bizde alırızEvet ben paylaşmıştımlucina06 Musait oldugum an ozel mesajla atayim sana canim