Masallah Uzaya❤ Ayla daha tutunup kalkamıyor böyle kendi kendine de duramıyor çokmu tembeliz biz bi Ayla kaldı galibaEki Görüntüle 2666447
Emeklemeden yürümeye karar verdi sanırım benim tospikmümkün değil durmuyor yerinde, bütün gün geziyoruz böyle böyle
Buradan paylasamiyorum canim banlanabilirimBuradan paylaşırsan daha iyi olur canım bizde alırız
Actım canımBuradan paylasamiyorum canim banlanabilirimsenin ozel mesajin kapali acarsan sanada gondereyim
Tamam canım çok teşekkür ederim.Flowers arkadasimizdi galiba yanlış hatırlamıyorsam bide ben gurme tarifleri indirdim orada cok guzel tarifler var istersen orayada bakabilirsin canm
Teşekkürler FilizcimBen normalde daha aktifim ama yazlığa geldik geleli nefes alacak vaktim yok çok hareketlendi benim tosunsanırım S Selimm Paylaşmıştı tarifleri. Ama bu sitede de aynı tarifler var canım.
Bebek Gıda | Ana Sayfa
Bebek Gıda'ya Hoş Geldiniz. Bebeğiniz ile ilgili gelişimi bizimle birliktetakip edin!www.bebekgida.com
Çok teşekkür ederim canım. Kusura bakma hatırlayamadım ama çok işime yaramıştı paylaştıkların. Tekrar teşekkür ederimEvet ben paylaşmıştımlucina06 Musait oldugum an ozel mesajla atayim sana canim
Masallah Uzaya❤ Ayla daha tutunup kalkamıyor böyle kendi kendine de duramıyor çokmu tembeliz biz bi Ayla kaldı galiba
yok canim benim kizda duramiyo kalkamiyo tembel benimkide ama yanliz degilsin merak etmeMasallah Uzaya❤ Ayla daha tutunup kalkamıyor böyle kendi kendine de duramıyor çokmu tembeliz biz bi Ayla kaldı galiba
Ekledim seni ozel mesajlasmaya canim insallah görünüyordurActım canım
Estagfurullah kusur olur mu hic umarim bunlarda isine yarar canimÇok teşekkür ederim canım. Kusura bakma hatırlayamadım ama çok işime yaramıştı paylaştıkların. Tekrar teşekkür ederim
Ah bu bebekler benimkide bayılıyor makarnayaMerhaba herkese,ben bugun ilk defa makarna verdim gunlerdir ek gida ile aramiz yokti bir kasikta birakirdi makarbayi cejtirme usulüyle pisirdim yogurtla verdim çok yedi,şaşirdim.İştahsiz bebisler vardi,denemediyseniz fikir olsun deneyin annelerisebzeli kiymali da yapabilirsiniz,ben ilk denedigim icin sade yaptim yogurtla verdim ama bir dahaki sefere kiymali deneyecegim,kiymali yogurtlu makarna manti gibi ben cok severim bebeklwr de bayılır bence
Afiyet olsun kuzucugaAh bu bebekler benimkide bayılıyor makarnayanormal makarna verdin dimi canim ? Acaba su renkli sebzeli olanlar var ya onlardan versek nasil olur ki ?
Biz ekim doğumluyuz birak tutunup kalkmayi emeklemiyo bileMasallah Uzaya❤ Ayla daha tutunup kalkamıyor böyle kendi kendine de duramıyor çokmu tembeliz biz bi Ayla kaldı galiba
İyi bari bende diyorum herkes ayaga kalkıyo sürünüyor diyo benim kız 4 aydır dönüyo baska birsey yokyok canim benim kizda duramiyo kalkamiyo tembel benimkide ama yanliz degilsin merak etme
O zaman tek tembel biz değilizBiz ekim doğumluyuz birak tutunup kalkmayi emeklemiyo bile
Görünüyor canım çok teşekkür ederimEkledim seni ozel mesajlasmaya canim insallah görünüyordur
Nasıl veriyorsun canım makarnayı yoğurtlu falan mı bende bir iki kere haşlayınca öyle yağsız sossuz bikaç tane verdim deAh bu bebekler benimkide bayılıyor makarnayanormal makarna verdin dimi canim ? Acaba su renkli sebzeli olanlar var ya onlardan versek nasil olur ki ?
Kesinlikle haklısın bir tane de bile insan anneliği ve babalığı yaşıyor şükür yaşınız da genç se beklemek en güzeli benim yaş 35 annelik cidden çok zor ilk cocugu olanlar tadını çıkarın ne kadar zor olsa da bir şekilde bakılıyorValla yakınlar ne kdar yardım etse de yine en zoru anneye kalıyo öyle çokta yardım eden yok bazen çok isim olursa görümcemi ya da ablamı cagırıhorum bir iki saatliğine o kadar onun dısında sevip gidiyorlar geneldeEşimde pek yardımcı olmuyo ev işi hiç anlamaz cocugu da işte en fazla oyalasa yarım saat oda çok zor yani ben her işe koşuşturuyorum zaten düşünmüyorum ikinciyi insallah 5 6 yasına gelince de ikinci olursa yeter iki cocuk