2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar Selimin burnu akıyor ve hapşırıyor bol emziriyorum ve ihlamur verdim baska yapabilecegim bisey var mi ilerlemeden gecmesi icin ates oksuruk falan yok sadece hapsirik ve burun akıntısı burnunu da serumla temizliyorum surekli 😟

kızlar doğum kontrol hapı kullanan varmı kıllanma yaptimi hangisini önerirsiniz
Merhaba mesajınıza denk geldim ben hamile kalmadan önce kullandım 2 sene . Yasmin kullandım çok memnundum . Emzirmeyi bırakınca yine başlayacağım lakin başka çocuk büyütemeyeceğimi anladım 😅

Aynen canım anneme komşusu öyle dermiş ablam varken peş peşe doğur sonra zorlanırson dermiş annem sinir olurdum ama sonra hak verdim diyo bizde şimdş sinir oluyoz ama aslında haklılar sıkıntıyı çekmişken ikiside aradan çıksa iyi olur büyüyecekler rahata alışcaz snra yine başa sar. Sana diyorum ama hic cesaretim yok ikinciye yapmam galiba baya uzun bi süre 😀
Valla kızlar iki yaş oğlum yedi aylık kızım var eşim yardım ediyor sağolsun ama yoğun çalışıyor o da eğer eşiniz yardım etmiyorsa bı yakininz yardıma gelemezse sakın hemen çocuk yapmayın inanilmaz zorrr büyüsün laf dinleyecek yaşa gelsin bı çocuğunuzun tadını çıkartın şükür ben mutluyum ücretsiz izin döneminde buyutecem ins ikisini ama sonra hayırlısıyla kreş olacak ev hanımı iseniz daha zor

Merhaba mesajınıza denk geldim ben hamile kalmadan önce kullandım 2 sene . Yasmin kullandım çok memnundum . Emzirmeyi bırakınca yine başlayacağım lakin başka çocuk büyütemeyeceğimi anladım 😅
benimde 2 tane 3.den korkuyorum rabbim isteyene nasip etsin bundan sonra ne zaman başlamam lazim acaba şuan adetliyim

Valla kızlar iki yaş oğlum yedi aylık kızım var eşim yardım ediyor sağolsun ama yoğun çalışıyor o da eğer eşiniz yardım etmiyorsa bı yakininz yardıma gelemezse sakın hemen çocuk yapmayın inanilmaz zorrr büyüsün laf dinleyecek yaşa gelsin bı çocuğunuzun tadını çıkartın şükür ben mutluyum ücretsiz izin döneminde buyutecem ins ikisini ama sonra hayırlısıyla kreş olacak ev hanımı iseniz daha zor
Valla yakınlar ne kdar yardım etse de yine en zoru anneye kalıyo öyle çokta yardım eden yok bazen çok isim olursa görümcemi ya da ablamı cagırıhorum bir iki saatliğine o kadar onun dısında sevip gidiyorlar genelde 😊 Eşimde pek yardımcı olmuyo ev işi hiç anlamaz cocugu da işte en fazla oyalasa yarım saat oda çok zor yani ben her işe koşuşturuyorum zaten düşünmüyorum ikinciyi insallah 5 6 yasına gelince de ikinci olursa yeter iki cocuk

Evet katiliyorum size büyuk oğlum 5,5 yaşindaydi ikinci oglum dogdugunda,simdi ise 6'yı gecti, iyi ki de öyle olmuş,en azindan gerektiginde mutfaga girip bir seyler alip yiyebiliyor kendi oyalanabiliyor,kardesi uyuduğunda gurultu yapmaması gerektiğini anliyor bana yardim ediyor.

Kızlar Selimin burnu akıyor ve hapşırıyor bol emziriyorum ve ihlamur verdim baska yapabilecegim bisey var mi ilerlemeden gecmesi icin ates oksuruk falan yok sadece hapsirik ve burun akıntısı burnunu da serumla temizliyorum surekli 😟
Geçmiş olsun burnu akmasi cok iyi akmasa ateş ve bogaz agrisi yapar ,sicak banyo yaptırın,terletin teriyle atsin.Ihlamur ve emzirmekten başka bir sey yok dediginiz gibi.

SağolFilizcim valla moral oluyorsunuz bana sizinle konuşunca psikolojim düzeliyor iyi ki varsınız❤
Benim de sütüm çok azaldı. Ben 2 haftayı geçmiştir formül mama veriyorum. 2 öğün ek gıda 3 öğün formül mama veriyorum. Ama bilyorum yani ne kadar ne verilmesi doğru ben doğru mu yapıyorum, çok mu? Püre veriyorum onunla bazen doymuyor gibi.

Kızlar bu çocuk aç kitabından fotoğraflar paylaşmistiniz ya biriniz. +8 ay olanları da paylaşabilir misiniz acaba?
Birkaç seferdir mesajlarıma hiç cevap alamıyorum kızlar. Hangi arkadaşımız paylaşmıştı hatırlayamadım ama mümkünse müsaitsen lütfen paylaşabilir misin o kitaptan +8 ay tariflerini 🙏

Benim de sütüm çok azaldı. Ben 2 haftayı geçmiştir formül mama veriyorum. 2 öğün ek gıda 3 öğün formül mama veriyorum. Ama bilyorum yani ne kadar ne verilmesi doğru ben doğru mu yapıyorum, çok mu? Püre veriyorum onunla bazen doymuyor gibi.
Cnm bende aynı senin gibi üç öğün formül süt iki yada üç öğün ek gıda veriyorum ama az mı bilmiyorum formül sütü kaç cc veriyorsun

Birkaç seferdir mesajlarıma hiç cevap alamıyorum kızlar. Hangi arkadaşımız paylaşmıştı hatırlayamadım ama mümkünse müsaitsen lütfen paylaşabilir misin o kitaptan +8 ay tariflerini 🙏
Flowers arkadasimizdi galiba yanlış hatırlamıyorsam bide ben gurme tarifleri indirdim orada cok guzel tarifler var istersen orayada bakabilirsin canm

Selamlar.
yine uzun bir aradan sonra geldim..
ben artık bizim yemeklerimizi tuzsuz ve domatessiz pişirip ona ayırıp geri kalanını tuzluyorum. İkinci çocuklar biraz daha rahat büyüyormuş 😅 geçen ablasının şekersiz ama tam yumurta içeren kekinden yedi. Bir iki kez daha vereyim yine sıkıntı olmazsa 9. ay bitiminde başlarım yumurta beyazına sanırım.

X