2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben normalde daha aktifim ama yazlığa geldik geleli nefes alacak vaktim yok çok hareketlendi benim tosun 😃 sanırım S Selimm Paylaşmıştı tarifleri. Ama bu sitede de aynı tarifler var canım.
Teşekkürler Filizcim👍

Merhaba herkese,ben bugun ilk defa makarna verdim gunlerdir ek gida ile aramiz yokti bir kasikta birakirdi makarbayi cejtirme usulüyle pisirdim yogurtla verdim çok yedi,şaşirdim.İştahsiz bebisler vardi,denemediyseniz fikir olsun deneyin anneleri 🙂sebzeli kiymali da yapabilirsiniz,ben ilk denedigim icin sade yaptim yogurtla verdim ama bir dahaki sefere kiymali deneyecegim,kiymali yogurtlu makarna manti gibi ben cok severim bebeklwr de bayılır bence😋😁

Merhaba herkese,ben bugun ilk defa makarna verdim gunlerdir ek gida ile aramiz yokti bir kasikta birakirdi makarbayi cejtirme usulüyle pisirdim yogurtla verdim çok yedi,şaşirdim.İştahsiz bebisler vardi,denemediyseniz fikir olsun deneyin anneleri 🙂sebzeli kiymali da yapabilirsiniz,ben ilk denedigim icin sade yaptim yogurtla verdim ama bir dahaki sefere kiymali deneyecegim,kiymali yogurtlu makarna manti gibi ben cok severim bebeklwr de bayılır bence😋😁
Ah bu bebekler benimkide bayılıyor makarnaya 😂 normal makarna verdin dimi canim ? Acaba su renkli sebzeli olanlar var ya onlardan versek nasil olur ki ?

Ah bu bebekler benimkide bayılıyor makarnaya 😂 normal makarna verdin dimi canim ? Acaba su renkli sebzeli olanlar var ya onlardan versek nasil olur ki ?
Afiyet olsun kuzucuga😘Ay ben gözümü kararttim verdim normal makarnayı,ıçeriği okumaya çalıştım ama pek bir şey yazmiyor bakalim ne olacak tepki vermezse devam😀ama erişte yapmayi düsunuyorum kendim deneyecevim küçuk hamurdan bakalim nasil olacak bu ara internetten bakiyorum erişte yapimina😁denersem ve de başarirsam paylaşirim😊o renkli cocuk makarnalarina da bakayim ne var ne yok diye ona göre veririm

Nasıl veriyorsun canım makarnayı yoğurtlu falan mı bende bir iki kere haşlayınca öyle yağsız sossuz bikaç tane verdim de

Ben de bugün ekmek verdim eline oyalansın diye . O kadar mama yapıyorum da yemeyen kızım ekmeğe bayıldı😂😂 ekmeği evde yapıyorum bu arada içinde herhangi bir katkı yok.

Valla yakınlar ne kdar yardım etse de yine en zoru anneye kalıyo öyle çokta yardım eden yok bazen çok isim olursa görümcemi ya da ablamı cagırıhorum bir iki saatliğine o kadar onun dısında sevip gidiyorlar genelde 😊 Eşimde pek yardımcı olmuyo ev işi hiç anlamaz cocugu da işte en fazla oyalasa yarım saat oda çok zor yani ben her işe koşuşturuyorum zaten düşünmüyorum ikinciyi insallah 5 6 yasına gelince de ikinci olursa yeter iki cocuk
Kesinlikle haklısın bir tane de bile insan anneliği ve babalığı yaşıyor şükür yaşınız da genç se beklemek en güzeli benim yaş 35 annelik cidden çok zor ilk cocugu olanlar tadını çıkarın ne kadar zor olsa da bir şekilde bakılıyor

X