2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende 5 6 yasından önce düşünmüyorum baya yordu beni kızım kendime zor gelirim diye düşünüyorum 😀 Bide rahatlayıp tekrar basa sarmak var oda zor annemde peş peşe büyüyünce daha kolay olur diyo ama kendimde o gücü göremiyorum.
Ya benim annem de sürekli aklıma girmeye çalışıyor yorulmuşken yap çıksın aradan diyo rahata alışınca çok zorlanırsın felan ama yok yanç şuan yapamam ya 😪

Biz cuma gunu 1 gunluk kacamak yapalim dedik kendimizi Niagara Falls da bulduk. 4 gun sonunda eve gelebildik. Oglumla Ilk tatilimizi yapmis olduk. Hem bana hem ogluma bu tatil cok iyi geldi. Herkese gulucukler sacti pasam. Degisik yerler degisik kisiler gormeyi cok sevdi.

Ya benim annem de sürekli aklıma girmeye çalışıyor yorulmuşken yap çıksın aradan diyo rahata alışınca çok zorlanırsın felan ama yok yanç şuan yapamam ya 😪
Aynen canım anneme komşusu öyle dermiş ablam varken peş peşe doğur sonra zorlanırson dermiş annem sinir olurdum ama sonra hak verdim diyo bizde şimdş sinir oluyoz ama aslında haklılar sıkıntıyı çekmişken ikiside aradan çıksa iyi olur büyüyecekler rahata alışcaz snra yine başa sar. Sana diyorum ama hic cesaretim yok ikinciye yapmam galiba baya uzun bi süre 😀

Aynen canım anneme komşusu öyle dermiş ablam varken peş peşe doğur sonra zorlanırson dermiş annem sinir olurdum ama sonra hak verdim diyo bizde şimdş sinir oluyoz ama aslında haklılar sıkıntıyı çekmişken ikiside aradan çıksa iyi olur büyüyecekler rahata alışcaz snra yine başa sar. Sana diyorum ama hic cesaretim yok ikinciye yapmam galiba baya uzun bi süre 😀
Valla ben bir tek akşam uyutunca biraz dinlenince bir deli cesareti geliyor yapayım birlikte büyüsün diyorum sonra sabah yine huysuz bir ağlama ile güne başlayınca yok anacım diyoeum benim neyime 2.😂

Ya kızlar buarada 3 4 gündür kızımın kakası hep mukuslu ya artık yarın da devam ederse diğee gün doktora götürcem bi kaka örneği vereyim ya çok kafama takıldı

Öyle canım haklısın emzirmek çok güzel birsey ama sen isteyerek bırakmıyosunki elinden geleni yapıyosun. Cimcime emmiyo mama içmiyor ek gıdayı mu iyi yiyo nasıl doyuyor
Cnm mama içiriyorum günde üç yada iki kez kez Bi kere yatmadan kaşık maması veriyorum aralarda da çorba yopurt falan ama işte hep zorla. Aslında kötü diyemem yemesine ama dediğim gibi hemen eritiyor birde diş de mafetti çocuğu

Kuru uzum,kuru inciŕ,hurma, özellikle her türlü YEŞILLIK yeseniz bir hafta bol bol yiyin ama bir deneyin ne olacak.Ben yeşillik(dere otu,maydonoz,ispanak,lahana...)yedigimde ve ozellikle KURU ÜZIM ve KURU INCİR yedigimde coşuyor.Bir de bol bol emzirmek ozellikle gece verin agzina sık sık.Bir haftalik kampa alin kendinizi bakalim ne olacak.Bir de emerken konuşun sevin öpun ya ben buna çok inaniyorum onunla tensel temas kurduğumda da cok artıyor gerci ben dokunsal biriyim surekli öyleyiz dayanamayıp saldiriyorum bebegme🙈deneyin derim bir hafta bakalim ne olacak?Olmasa bile 8 ay cok guzel bir sure aldi alacağını annesi bu kadar üzülmeyin elinizden geleni yaptıniz.Stres yaparsaniz gelmiyor diye endişe içinde olduğunuzda hiç gelmiyor gerçekten.Ya soyelmeyi unuttum hoşaf da bana cok yariyor haal icerim ali. Kaynatin meuvekeri icin,kuru uzum kuru incir bunlari da kaynatip icebilirsiniz.
Ben tensel temas yapınca emeceği varsa da emmiyo ki🤣hemen şımarıyo çoook sessiz bi ortamda çıt bile duymayacak ben de konuşmicam işte ozaman emer🤣dediğiniz içecek ve yiyecekleri denemeye çalıcağım inşallah işe yarar çok teşekkür ederim olmasa da dediğiniz gibi napalım bnm çocuklar böyle memeye düşkün değiller ben elimden geleni yapıyorum

Diclecim makineyle 20cc geliyorsa çocuk en az 40-60cc emiyordur merak etme. Sen vaz geçme dene. Olursa olur olmazsa üzülecek bir şey yok zaten 8 aylik oldular artık. Dengeli bi menüyle çözersin sen.
SağolFilizcim valla moral oluyorsunuz bana sizinle konuşunca psikolojim düzeliyor iyi ki varsınız❤️

Kızlar,dün sağlık ocağından hemsiremiz aradı,bugün için getirin demir değerine ve gelişimine bakicam dedi.Götürdük.
Kilosu 8.750 ,boyu 71 cm ,baş çevresi 44,5 cm.Gelişimi gayet iyi dedi.Parmak ucundan kan alıp demir değerine baktı.130 ng/ml çıktı.Ben yaklaşık 20 gündür demir damlası vermiyordum.Ona rağmen iyi çıktı.9.aydaki aşı da,pandemi nedeniyle 1 yaşa atılmış.
Maşallah Metoma❤️Gelişimi çok güzel Rabbim nazarlardan korusun kan değerimizi bende merak ediyorum keşke baksa bizim ebede. Çok aksattım damlayı bende

Cnm mama içiriyorum günde üç yada iki kez kez Bi kere yatmadan kaşık maması veriyorum aralarda da çorba yopurt falan ama işte hep zorla. Aslında kötü diyemem yemesine ama dediğim gibi hemen eritiyor birde diş de mafetti çocuğu
Anladım canım baya hareketli maşallah enerji patlaması yaşıyor😂Bu ara Ayla da pek yemiyor Hem ağzı mantar oldu bugub daha iyi şükür ilaç etkisini gösterdi galiba, hemde üst dişleri çıkacak bi türlü çıkmadı kabarık baya. Yumurta hiç yemez oldu elimi ittiriyor yada tükürüyor. Bugun gündüz hiç uyumadı bi cıksaydı üst dişleri

Anladım canım baya hareketli maşallah enerji patlaması yaşıyor😂Bu ara Ayla da pek yemiyor Hem ağzı mantar oldu bugub daha iyi şükür ilaç etkisini gösterdi galiba, hemde üst dişleri çıkacak bi türlü çıkmadı kabarık baya. Yumurta hiç yemez oldu elimi ittiriyor yada tükürüyor. Bugun gündüz hiç uyumadı bi cıksaydı üst dişleri
Gecmis olsun neden olmuş doktora gittiniz mi?

Masaallah bebeginize,sadece demir degerine mi bakti?Bizimki de cuma günu.

Ben tüm yeşilliklerin süte iyi geldigini biliyorum ama oyle diyorsaniz bilemedim şi.di,ben hele ilk aylarda cok yerdim,olumsuzluk yaşamadim ama belki bünyeden bünyeye degisiyor olabilir.
Evet,sadece demire baktı.Sağ ol canım.

Maşallah Metoma❤Gelişimi çok güzel Rabbim nazarlardan korusun kan değerimizi bende merak ediyorum keşke baksa bizim ebede. Çok aksattım damlayı bende
Sağ ol teyzesi❤
1 saniyelik işlem.Şeker ölçen aletler gibi bi aletle baktı hemen.Detaylı kan testi 1 yaşında dedi.

Geçti mi cnm Aylanın ağzı nasıl şuan

Gecmis olsun neden olmuş doktora gittiniz mi?
Doktora gitmedim canım eczaneden ilaç aldık kullanıyoruz dün daha iyiydi pamukcuk gibi birsey zaten pamukcukta bi çeşit mantar enfeksiyonuymuş neden oldu bilmiyorum hiç pamukcuk olmamıştı dogdugundan beri. Diş döneminde olabilir diyor internette eğer geçmezse doktora gidecektim dün baya düzelmişti o.yüzden götürmedim bu dönemde doktors gitmek istemiyorum ebemize foto attım ilacı sordun kullan dedi

X