Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Benim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misin😂
🤣 bendede doktor 10+5 de gördü aslında ama şimdi 3/5 kişi kız diyor çoğu erkek bakalım ya bence sende erkek bu sene erkek senesi 🤣 aman sağlıklı olsunlarda haftaya nipt test vericem şimdiden bur tık gerildim

🤣 bendede doktor 10+5 de gördü aslında ama şimdi 3/5 kişi kız diyor çoğu erkek bakalım ya bence sende erkek bu sene erkek senesi 🤣 aman sağlıklı olsunlarda haftaya nipt test vericem şimdiden bur tık gerildim
Görmeden söyleyeyim erkek dostum 😅🥰
İnşallah çok dua ettim nolur nasip olsun diye. Geçen sene dedem vefat etti onun adını koycaktım erkekse babam için
Babam duygularını belli etmesede çok hoşuna gitti gözleri gülüyordu
Kızda olsa benim yavrum Allahın gücüne gitmesin ama erkek çok içten istiyorum ya🥹

Büyük ihtimalle kız demişti canım☺️ yine de belli gibi düşünme dedi. Ama oğlumu da çok erken bildi güveniyorum ona kız diye kabul ettim gitti 😅❤️
Aaa bir oglun vardı şimdi de kız geliyor desene 🥰 ne güzel Rabbim bahitlarini güzel eylesin
Canım senin ikizlerin biri nolmuş kanamayla çıktımi yoksa dogumda mi çıkacak.

Hani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma oldu 🤣 kendi içimde. Evet bide dilini ćikarmiş gibi çıkmış 🤣
Hahahahs canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla gelsin 🩵 ben de daha hamile kalmadan önce benim oğlum olacak diyordum hala da ısrarla oğlan bu diyorum o kadar kesin diyorum ki milleti de oğlana endeksledim 😅 bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız çıkmayacağına o kadar eminim ki eğer kız derlerse büyük şok etkisi 😅🤣 (erkek istediğimden değil bu arada sadece bir his)

Hahahahs canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla gelsin 🩵 ben de daha hamile kalmadan önce benim oğlum olacak diyordum hala da ısrarla oğlan bu diyorum o kadar kesin diyorum ki milleti de oğlana endeksledim 😅 bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız çıkmayacağına o kadar eminim ki eğer kız derlerse büyük şok etkisi 😅🤣 (erkek istediğimden değil bu arada sadece bir his)
😅 evet o his olunca insan gerçekten biliyormuş. Ben artık şey diyecem Galina hani şu Huremin yine yine erkek olacak sonra yine Erkek olacak diyor ya 🤣 3. Bebekte erkek ben artık kız olmyacagina emin oldum 🤣

😅 evet o his olunca insan gerçekten biliyormuş. Ben artık şey diyecem Galina hani şu Huremin yine yine erkek olacak sonra yine Erkek olacak diyor ya 🤣 3. Bebekte erkek ben artık kız olmyacagina emin oldum 🤣
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla kucakla oglusunu ❤️

Aaa bir oglun vardı şimdi de kız geliyor desene 🥰 ne güzel Rabbim bahitlarini güzel eylesin
Canım senin ikizlerin biri nolmuş kanamayla çıktımi yoksa dogumda mi çıkacak.
İnşallah canım sağlıkla gelsin de. Kendi kendine erşyecek dedi dr ama hala 9 haftalık boyuttaydı 😕

Selam kızlar. Benim de fetal dna testim az da olsa çıktı :D tekrar kan alıcaklar bebeğin dna yeterince oluşmadığı için ama en azından down sendromu gibi çok riskli bir kaç hastalık ihtimalinin negatif olduğu görülmüş çok şükür,alt kırılımlara tekrar bakıcaklar. Diğer konuya gelirsek,listemize bir erkek bebek daha eklensin 🧿🧿🧿

Herkese selamlar bayramınız mübarek olsun efenim yorgunluktan ve yoğunluktan gelemedim buraya. Cinsiyetler bir bir öğreniliyor ne güzel 🥰🥰 bizim 2 2.5 haftaya belli olacak nasipse

Benimkini iki doktor kıza bemzetmisti hatta kız diyelim demişti son gittiğimde erkekte olabilir deyince ikileme düştük bayram sonrası gidicem tekrar 😅

Back
X