- 1 Kasım 2013
- 3.002
- 2.482
- 333
Görmeden söyleyeyim erkek dostumBenim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmeden söyleyeyim erkek dostumBenim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misin![]()
Şu kız tutan günler varmış ya ondan deneyin .Eşim diyor olsun bi dahakini kız yaparız diyoray yoo yoo sana guvenip yiyemem artık o naneyi dedim
![]()
Benim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misin![]()
Benide tahmin etGörmeden söyleyeyim erkek dostum![]()
bendede doktor 10+5 de gördü aslında ama şimdi 3/5 kişi kız diyor çoğu erkek bakalım ya bence sende erkek bu sene erkek senesi
aman sağlıklı olsunlarda haftaya nipt test vericem şimdiden bur tık gerildim
İnşallah çok dua ettim nolur nasip olsun diye. Geçen sene dedem vefat etti onun adını koycaktım erkekse babam içinGörmeden söyleyeyim erkek dostum![]()
Şuanlik yeter diyorum. Yillar sonra bebek istersek Dr tarih hesapliyormus o aylarda kız erkek oluyor diyeŞu kız tutan günler varmış ya ondan deneyin .
Caniko daha seninki belli değil mi cinsiyeti
Maşallah sağlıkla gelsin canımKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
![]()
Büyük ihtimalle kız demişti canımCaniko daha seninki belli değil mi cinsiyeti
Dur bakalım 4 kişi oldunuz kız diyen
Aaa bir oglun vardı şimdi de kız geliyor deseneBüyük ihtimalle kız demişti canımyine de belli gibi düşünme dedi. Ama oğlumu da çok erken bildi güveniyorum ona kız diye kabul ettim gitti
![]()
Hahahahs canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla gelsinHani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma oldukendi içimde. Evet bide dilini ćikarmiş gibi çıkmış
![]()
Hahahahs canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla gelsinben de daha hamile kalmadan önce benim oğlum olacak diyordum hala da ısrarla oğlan bu diyorum o kadar kesin diyorum ki milleti de oğlana endeksledim
bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama kız çıkmayacağına o kadar eminim ki eğer kız derlerse büyük şok etkisi
(erkek istediğimden değil bu arada sadece bir his)
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla kucakla oglusunuevet o his olunca insan gerçekten biliyormuş. Ben artık şey diyecem Galina hani şu Huremin yine yine erkek olacak sonra yine Erkek olacak diyor ya
3. Bebekte erkek ben artık kız olmyacagina emin oldum
![]()
İnşallah canım sağlıkla gelsin de. Kendi kendine erşyecek dedi dr ama hala 9 haftalık boyuttaydıAaa bir oglun vardı şimdi de kız geliyor desenene güzel Rabbim bahitlarini güzel eylesin
Canım senin ikizlerin biri nolmuş kanamayla çıktımi yoksa dogumda mi çıkacak.
Anladım canım senin tüp bebek oldumu.İnşallah canım sağlıkla gelsin de. Kendi kendine erşyecek dedi dr ama hala 9 haftalık boyuttaydı![]()