2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.

Başhekim cebinden ödüyor sanki pislikler ya.
Neyse sen hiç üzülme .. bir daha görmeyeceksin hiç bir zaman onu zaten
Kuzun stres olmasın bi gerizekalı yüzünden

Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.
Izmirin neresindesin kuzuu :)

arkadaşlar kan uyuşmazlığı sorusu olmuştu.
akşam acilde dr kan uyuşmazlığı testi yaptı yarın çıkacak sonuç dediki 2 ayda bir bakıcaz (-) çıkması gerekiyor çıkmazsa konuşucaz dedi. ve 27-28 haftalarında iğne olacaksın dedi. ama ilkinde hiç bir işlem yapılmamıştı.
hayır olsun inş birşey çıkmaz ya. sizde bir sorun dr unuza takibi gerekiyormu 2. bebek diye bu kadar bakılacak sanırım 2 de önemliymiş. ama başka hiç bir dr bu kadar önemsememişti ya bu niye böyle dedi anlamadım.
Bende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagim

Bende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagim
yaaa oğlunda ne vuruldun ben vurulmadım kızım negatifmi bakılmadı bile karnımdayken
anam şansamı doğdu yavrum tövbe ya
bunda da hala vurulmadım allah korusun bak korktum şimdi 10 hafta oldu geç mi kaldım acaba bişey olsa belli olurmuydu şmdi kontrollerde.

azcık ıslanıyoru progestan kullanmıyorum normal diyor ama netde
yaaa oğlunda ne vuruldun ben vurulmadım kızım negatifmi bakılmadı bile karnımdayken
anam şansamı doğdu yavrum tövbe ya
bunda da hala vurulmadım allah korusun bak korktum şimdi 10 hafta oldu geç mi kaldım acaba bişey olsa belli olurmuydu şmdi kontrollerde.
canim negatifse sorun olmuyor gerek yok belki ondandir. Ama anne karninda bilimiyormu direk bebegin kan grubu onu da bilmiyorum. Benim ablamda hamile o da negatif doktor demis gerek olursa vururuz demis orda . Bilmiyorum anlamadim bende. Benim lekelenmem vardi belkide ondan acele etti doktor cünkü vücut bebegi atmak istedigi icin eger pozitifse bebek lekelenme kanama oluyormus. Bendede olmustu ondan hemen vurdu galiba

canim negatifse sorun olmuyor gerek yok belki ondandir. Ama anne karninda bilimiyormu direk bebegin kan grubu onu da bilmiyorum. Benim ablamda hamile o da negatif doktor demis gerek olursa vururuz demis orda . Bilmiyorum anlamadim bende. Benim lekelenmem vardi belkide ondan acele etti doktor cünkü vücut bebegi atmak istedigi icin eger pozitifse bebek lekelenme kanama oluyormus. Bendede olmustu ondan hemen vurdu galiba
bende hiç bir şey olmadı direk kaldım hızla yerleşti kalbi herşeyi tam değeri bile yüksek demişti 1600 lerdeydi 4. haftasında.iyi demişti yani. anlamadım ki arada da 2 tane kimyasal var benim. belki senin ondan yaptı. mantıklı.
benim önemseyen yok sorucam iyi bir dr a

Kızlar tam kan yani hemogram değerlerinizde her şey normal mi çıktı? Benim 3 degerim düşük 2 değerim yüksek çıkmış. Bakalım dr ne diyecek... merak ettim acaba gebelikten mi oluyor...

bende hiç bir şey olmadı direk kaldım hızla yerleşti kalbi herşeyi tam değeri bile yüksek demişti 1600 lerdeydi 4. haftasında.iyi demişti yani. anlamadım ki arada da 2 tane kimyasal var benim. belki senin ondan yaptı. mantıklı.
benim önemseyen yok sorucam iyi bir dr a
Doktora sor bi ne diyecek sonucta ilk hamileligin degil. Ilkinden sonra cok önemliymis

Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.

kızlar bebişim iyi şükür yanlız düşük tehlikem var hala inşallah birşey olmaz dua edin yarın 10 haftalik ılgaz çok büyümüş kuzum benim darisi basiniza
20190416_143926.webp
20190416_143926.webp
20190416_143926.webp

Back
X