2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
8 haftalık canım.Kesenin içinde bebek var ancak kalp atışı yok kalp atışı çizgileri bile oluşmadı.Şekil bozukluğuda var dedi doktorum.Ama yine de haftaya perşembe dinleyelim yoksa kürtajla alırız dedi.Rabbim büyük.
Tam böyle bir hikaye biliyorum ve arkadasın kızı şu an 8 yaşında. İnşallah iyi haber alırız. 10. Haftada duyulanlar var. İyi düşün lütfen 💕

Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.
ya canım sen nasıl laf demedin kim oluyorsunuz hakkımı yargılıyorsunuz gibi sinir oldum ya insan yerine koyulmuyoruz bende gittim geçenlerde hiç sevmiyorum ama mecbur.
hatta 2 hafta sonra tekrar 2 li için gitcem. sinir oluyorum ya

ya canım sen nasıl laf demedin kim oluyorsunuz hakkımı yargılıyorsunuz gibi sinir oldum ya insan yerine koyulmuyoruz bende gittim geçenlerde hiç sevmiyorum ama mecbur.
hatta 2 hafta sonra tekrar 2 li için gitcem. sinir oluyorum ya
Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.

Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.
kendilerini birşey olmuş sanıyorlar bende diyemezdim kitlenirdim belkide.
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi.

Back
X