Canım daha kac haftalıksın ki?Benim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha kac haftalıksın ki?Benim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
Canım ben progestan kullanıyorum ama hic akıntım yok. Çok mu geldi?Kızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
Benim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
Canım biraz beklesen mi acaba. Daha cok erken değil mi? Benim kızımda da 8. haftada vaginal ultrasonda duymuştk sadeceBenim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
8 haftalık canım.Kesenin içinde bebek var ancak kalp atışı yok kalp atışı çizgileri bile oluşmadı.Şekil bozukluğuda var dedi doktorum.Ama yine de haftaya perşembe dinleyelim yoksa kürtajla alırız dedi.Rabbim büyük.Canım daha kac haftalıksın ki?
Vajinal ultrasonla da baktı.ne ses ne de kalp atış belirtisi yoktu.Canım biraz beklesen mi acaba. Daha cok erken değil mi? Benim kızımda da 8. haftada vaginal ultrasonda duymuştk sadece
Aynen okulda resmen çamaşır ıslak olmuş şok oldum. Enfeksiyon var demekkiCanım ben progestan kullanıyorum ama hic akıntım yok. Çok mu geldi?
azcık ıslanıyoru progestan kullanmıyorum normal diyor ama netdeKızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
Tam böyle bir hikaye biliyorum ve arkadasın kızı şu an 8 yaşında. İnşallah iyi haber alırız. 10. Haftada duyulanlar var. İyi düşün lütfen8 haftalık canım.Kesenin içinde bebek var ancak kalp atışı yok kalp atışı çizgileri bile oluşmadı.Şekil bozukluğuda var dedi doktorum.Ama yine de haftaya perşembe dinleyelim yoksa kürtajla alırız dedi.Rabbim büyük.
Kokulu diilse hic endişe etme.Aynen okulda resmen çamaşır ıslak olmuş şok oldum. Enfeksiyon var demekki
allah en kısa zamanda bir evlat versin sana canım benim.Benim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
Yok koku canım. SağolasınKokulu diilse hic endişe etme.
ya canım sen nasıl laf demedin kim oluyorsunuz hakkımı yargılıyorsunuz gibi sinir oldum ya insan yerine koyulmuyoruz bende gittim geçenlerde hiç sevmiyorum ama mecbur.Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.
Çok üzüldüm canım Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsinVajinal ultrasonla da baktı.ne ses ne de kalp atış belirtisi yoktu.
Ben sabah akşam progestan kullanıyorum akintim da oluyor sık sık çamaşır degistiriyorum enfeksiyon olmaması içinKızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.ya canım sen nasıl laf demedin kim oluyorsunuz hakkımı yargılıyorsunuz gibi sinir oldum ya insan yerine koyulmuyoruz bende gittim geçenlerde hiç sevmiyorum ama mecbur.
hatta 2 hafta sonra tekrar 2 li için gitcem. sinir oluyorum ya
Aynen okulda resmen çamaşır ıslak olmuş şok oldum. Enfeksiyon var demekki
kendilerini birşey olmuş sanıyorlar bende diyemezdim kitlenirdim belkide.Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.