Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Ben size diyom bunlarin kız kromzomu yok diye 🤣 inanmiyonuz. Kaynanaminda 9 oglu olmuş ama ilk 7 si vefat etmiş. 2 si hayatta. Benimde bu 3 de Erkek 🤣🤣

Kızlarrr şişkinliği gaz sancısı çok olan var mı? Özellikle akşamları beni aşırı rahatsız ediyo ya ;(

Kizlar benden de bir erko geliyor guruba 😅 kız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur 😅🤰🏻
Yaaaaaa tahmin tutmadı kız 😂 sağlıkla gelsin minnak oğluş sağlıklı olsunlar yeter. Ama hakikaten erkek senesi bence grubun çoğunluğu hep erkek

Aslında 3. Diğer ikiside erkek 😁
Ama ilki melek oldu 😍
Olsun sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet hiç fark etmez🤲🥰🤗
Ya ben de aynı düşünüyorum sağlıklı olsun da 🙏 doktorum bana da 11. Haftada yüzde yetmiş erkek olabilir dedi. Ama henüz erken değişir mi bilmiyorum. Değişse de değişmese de ben ne çıkarsa çıksın çok mutlu olurum💕 yeter ki sağlıkla gelsin 🧿

Ya ben de aynı düşünüyorum sağlıklı olsun da 🙏 doktorum bana da 11. Haftada yüzde yetmiş erkek olabilir dedi. Ama henüz erken değişir mi bilmiyorum. Değişse de değişmese de ben ne çıkarsa çıksın çok mutlu olurum💕 yeter ki sağlıkla gelsin 🧿
Senin çocugun varmi senindemi oglun var 😄 evet bahitlari güzel olsun sağlıklı olsunlarda bizde bol bol kaynana oluruz artikin 🤣

Ultrasonda da kız güzeli gibi durmuş yanılttı bizi güzelliği maşallah hahah 😂😂🧿👼🏼
Hani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma oldu 🤣 kendi içimde. Evet bide dilini ćikarmiş gibi çıkmış 🤣

Sat 20 aralık 14+5 şuan
En son gittiğimde doktor bebebeğe baktığında sata uyumlu olduğunu 2 gün biraz geri olduğunu söyledi bir ara
14+3 de olabilirşm ama ben 5 diyorum çabuk zaman geçsin diye 2 gün 2 gündür 😂
Sat 20 aralıksa doğrudur tabi🥰 benim 26 Aralık doğum tarihim 2 elim görünüyor sen de 3 Ekim görünüyor ondan demiştim ☺️
Kizlar benden de bir erko geliyor guruba 😅 kız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur 😅🤰🏻
Hayırlı olsun patron. Ay bi tahmin sayfası falan mı açsam ne nub ne ramzi, ama şak diye tutturuyorum 😁 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏

Yok benim ilk çocuğum kısmetse🙏 hep kız hissediyordum tutturamadım galiba😄 Of kaynanalıgım nasıl olur düşünemiyorum 😄
Olsun ilk bebişse ikinci kız olma şansı var. Ben artık o şansa guvenip çocuk yapamam 🤣🤣🤣🤣 yoksa futbol takimi kurucam

Hani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma oldu 🤣 kendi içimde. Evet bide dilini ćikarmiş gibi çıkmış 🤣
Hahahah evet yanılttı bizi minik bey 😂 ben de en başından bu yana kızım diye seviyorum öyle hissiyatım var bakalım haftaya ne çıkacak cinsiyet 😂😂

Sat 20 aralıksa doğrudur tabi🥰 benim 26 Aralık doğum tarihim 2 elim görünüyor sen de 3 Ekim görünüyor ondan demiştim ☺️

Hayırlı olsun patron. Ay bi tahmin sayfası falan mı açsam ne nub ne ramzi, ama şak diye tutturuyorum 😁 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
Aç aç bildin sen
🤣🤣 ben bu erkek tayfasiyla kafayı siyrarim artık 🤣

Hahahah evet yanılttı bizi minik bey 😂 ben de en başından bu yana kızım diye seviyorum öyle hissiyatım var bakalım haftaya ne çıkacak cinsiyet 😂😂
Heyecanla bekliyoruz 🤗 🥰

Ay çok şükür cinsiyet öğrenme zamanına geldik sag Salim. Sıra doguma inşallah 🤲

Eşim diyor olsun bi dahakini kız yaparız diyor 🤣 ay yoo yoo sana guvenip yiyemem artık o naneyi dedim :KK70:

Ay ben Prilam ı yeni içmiştim onu da kustum boşa gitti. Kaç tane içiyorsunuz. Ben gece iki tane kullanıyorum. Anneler ağır dram yaratıyor aldırmayın😄
Iki gece bir gunduz bir raneks bir de gaviscon ama sadece bir sure tutuyor gun boyu aman yemek yemiyim de cikarmiyim modundaym😭😭

Benim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misin😂

Back
X