- 14 Temmuz 2023
- 4.072
- 4.808
- 53
- 23
Aslında 3. Diğer ikiside erkekAy hayırlı olsun yavrumkaçıncı çocuğun diğerleri neydi? Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()

Ama ilki melek oldu

Olsun sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet hiç fark etmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 3. Diğer ikiside erkekAy hayırlı olsun yavrumkaçıncı çocuğun diğerleri neydi? Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Evettt ultrasonda çok guzel göründü çok ısındım onu izlerken bile.Hayırlı olsun canım bir şehzade geliyor![]()
Yaaaaaa tahmin tutmadı kızKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
![]()
Ya ben de aynı düşünüyorum sağlıklı olsun daAslında 3. Diğer ikiside erkek
Ama ilki melek oldu![]()
Olsun sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet hiç fark etmez![]()
Evet çogunluk zort oldu mybig Üye bile zort olduYaaaaaa tahmin tutmadı kızsağlıkla gelsin minnak oğluş sağlıklı olsunlar yeter. Ama hakikaten erkek senesi bence grubun çoğunluğu hep erkek
Senin çocugun varmi senindemi oglun varYa ben de aynı düşünüyorum sağlıklı olsun dadoktorum bana da 11. Haftada yüzde yetmiş erkek olabilir dedi. Ama henüz erken değişir mi bilmiyorum. Değişse de değişmese de ben ne çıkarsa çıksın çok mutlu olurum
yeter ki sağlıkla gelsin
![]()
Hani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma olduUltrasonda da kız güzeli gibi durmuş yanılttı bizi güzelliği maşallah hahah![]()
Sat 20 aralıksa doğrudur tabiSat 20 aralık 14+5 şuan
En son gittiğimde doktor bebebeğe baktığında sata uyumlu olduğunu 2 gün biraz geri olduğunu söyledi bir ara
14+3 de olabilirşm ama ben 5 diyorum çabuk zaman geçsin diye 2 gün 2 gündür![]()
Hayırlı olsun patron. Ay bi tahmin sayfası falan mı açsam ne nub ne ramzi, ama şak diye tutturuyorumKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
![]()
Yok benim ilk çocuğum kısmetseSenin çocugun varmi senindemi oglun varevet bahitlari güzel olsun sağlıklı olsunlarda bizde bol bol kaynana oluruz artikin
![]()
Olsun ilk bebişse ikinci kız olma şansı var. Ben artık o şansa guvenip çocuk yapamamYok benim ilk çocuğum kısmetsehep kız hissediyordum tutturamadım galiba
Of kaynanalıgım nasıl olur düşünemiyorum
![]()
Hahahah evet yanılttı bizi minik beyHani şu yeni trend var ya ben bebegin annesiyim babasiyim filanca hissediyorum diye filanca istiyorum diye. Bende sonuna kadr yani eminim diyecek derecede erkek hissettim ama kız istiyorum gibi konusma oldukendi içimde. Evet bide dilini ćikarmiş gibi çıkmış
![]()
Aç aç bildin senSat 20 aralıksa doğrudur tabibenim 26 Aralık doğum tarihim 2 elim görünüyor sen de 3 Ekim görünüyor ondan demiştim
Hayırlı olsun patron. Ay bi tahmin sayfası falan mı açsam ne nub ne ramzi, ama şak diye tutturuyorumsağlıkla al kucağına inşallah
![]()
Heyecanla bekliyoruzHahahah evet yanılttı bizi minik beyben de en başından bu yana kızım diye seviyorum öyle hissiyatım var bakalım haftaya ne çıkacak cinsiyet
![]()
Iki gece bir gunduz bir raneks bir de gaviscon ama sadece bir sure tutuyor gun boyu aman yemek yemiyim de cikarmiyim modundaymAy ben Prilam ı yeni içmiştim onu da kustum boşa gitti. Kaç tane içiyorsunuz. Ben gece iki tane kullanıyorum. Anneler ağır dram yaratıyor aldırmayın![]()
Benim ne olcak yarın hastaneye gitcem tahmin eder misinSat 20 aralıksa doğrudur tabibenim 26 Aralık doğum tarihim 2 elim görünüyor sen de 3 Ekim görünüyor ondan demiştim
Hayırlı olsun patron. Ay bi tahmin sayfası falan mı açsam ne nub ne ramzi, ama şak diye tutturuyorumsağlıkla al kucağına inşallah
![]()