2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah guzel haberlerle gel kuzumm bnmdde yarin bnde ck merak icindeyimm

hadi hayırlı haberlerle gel canım benim.
bundan sonra burdan kötü şeyler paylaşmayız inş.

Aaa nezer belki de sana cinsiyet tahmininde bulunur boşver kötü düşünceleri bebiş ne olacak diye meraklan. İlk cinsiyet haberini senden alırız belki de. Kaçta randevun
Düşünmüyordum çoktandır kötü şeyler yazılanları okudum yine başa döndüm. Umarım herşey yolundadır.
Sahi mi öğrenebilir miyim bana erken gibi geldi bugün 10+1 iz imzaya bakma sen , geç döllenmeydi benimki hatırlarsan

Belirti yaşayaninda yasamayaninda kalbi rahminde atıyor hepimizde aynı endişeler....
Ve o endişeler sanırım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımiza alana kadarda geçmeyecek,o zamanda bebekle ilgili telâşlar başlayacak...
Bana herkes bunlar en rahat gunlerin,asıl annelik endişeleri doğunca başlayacak keyfini çıkar diyor

Bnce ogrendigimiz andan itibaren basliyr..bak simdi ne kdr zamandie bekledigimiz mucizelerimize kavustk tadini cikaramiyrz niye ya bisi olursa..Allah korusun bebislerimizi saglikla aalalim insallah kucaklarimiza kizlar..insallah olmayacak kotu seyler..meleklerimiz bizimle ani yasayalim azcik :)

Ya bende bırakamadım şu şekeri,bende 1 bardağa 1.5 kaşık atıyorum.azaltiyim dedim içemedim artık basıyorum limonu öyle içiyorum
Limon olunca şeker aranmiyor pek,içilebilir oluyor.
Onun dışında asla çikolata,tatlı faln yemezdim halada yemiyorum zaten,ama tuxlu ve ekşili olan her şeyi affetmiyorum

Aynen kuzum bende bazen kızıyorum kendime şükredeceğim,hayaller kuracağım yerde aklıma hep kötü şeyler getiriyorum diye.
Ama az kaldı şu 3 ayı atlatırsak insallh azalacak endişeler,daha net göreceğiz önümüzü

Insallah kuzum bnmm aynn ole su 3 ayi atlatsakta hep berabrr rahatlasak :)) bnm k.rengi akintilar suan icin rahatlamama izin vermiyr yarn kontrol var mantkli bi aciklama yapar insallah dr olabilir diyip duruyr :) sizin bi dahaki kontrolunuz ne zmn bakalm

L Landscape bu arada bardağım kupa çay bardağı değil aman aman çay bardağına 3 atmam çay bardağı hiç kullanamam
Bn cayi ck asiri severdm cay olsn derdim her dk ogrendigimden beri saknmaktn degil ama tiksindim kiz sen ne guzel iciyomussun sabah bi bardk anca iciym sekersiz iciydm zati..sendd azicuk azaltsanmi sekeri :)

Bugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler...

Cnm Rabbm tez zamnda yerini sagliklisiyla doldursun insallah ck gcms olsn

Benim ki sürpriz genelik olunca ben çok evham ve endişe yapmıyorum sanırım. Hala fikre alışamadığım için. Birde kitap okuyorum başıma gelecekleri bilince endişe azalıyor tavsiye ederim

Çok üzüldüm Allahım sabırlar versin tekrar hamile kalmayı nasip etsin

Kizlar esinde yada kendisinde bahar alerjisi olan varmi aranizda..bunun bi ignesi vardi hamileyken vuruldugunda bebege gecmemesi icin gecmi kaldm bilmiyrm ama varmi bilgisi olann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…