- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Insallah guzel haberlerle gel kuzumm bnmdde yarin bnde ck merak icindeyimmGünaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hadi hayırlı haberlerle gel canım benim.Günaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Düşünmüyordum çoktandır kötü şeyler yazılanları okudum yine başa döndüm.Aaa nezer belki de sana cinsiyet tahmininde bulunurboşver kötü düşünceleri bebiş ne olacak diye meraklan. İlk cinsiyet haberini senden alırız belki de. Kaçta randevun
Belirti yaşayaninda yasamayaninda kalbi rahminde atıyor hepimizde aynı endişeler....benimde tam bel kemiğimin çevresi soyulmuş kuru kuru olmuş. Duştan duşa yağlıyordum birde karnım bacaklarım belim deli gibi kaşınıyor. 2 kilo aldım sadece çok erken değil mi çatlayacakmıyız acaba. Frei öl çatlak önleyici yap almıştım hemen lieracta almam lazım.
rabbim tez zamanda içine ferahlık versin. Üzülme desemde elde olan bir şey değil ama en yakın zamanda atlatabilmen için dua edeceğim
inan belirti yaşamamak daha güzel. Ben 1 aydır yaşamaktan keyif alamıyorum. Ben şarktayım burada benden öncede benimle beraberde bir sürü hamile var. Çoğu belirti yaşamadı gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler. Benim gibi olanlarda var. Bence bünye meselesi bulantı dışında benimde öyle çok ağrı sızım yok
İnşallh canım bi sıkıntı olmaz bugün ben yarında sen güzel haberler veririzInsallah guzel haberlerle gel kuzumm bnmdde yarin bnde ck merak icindeyimm
İnşallah canım inan etkisinde çok kalıyorum ağlayasım geliyor kötü oluyorum . İnşallah hepimizinde gebeliği sağlıkla ilerlerhadi hayırlı haberlerle gel canım benim.
bundan sonra burdan kötü şeyler paylaşmayız inş.
Insallah kuzummm iyi olsunlr mutlu etsinelr bizi :) haberlerini bekliyrzzİnşallh canım bi sıkıntı olmaz bugün ben yarında sen güzel haberler veririz
Bnce ogrendigimiz andan itibaren basliyr..bak simdi ne kdr zamandie bekledigimiz mucizelerimize kavustk tadini cikaramiyrz niye ya bisi olursa..Allah korusun bebislerimizi saglikla aalalim insallah kucaklarimiza kizlar..insallah olmayacak kotu seyler..meleklerimiz bizimle ani yasayalim azcik :)Belirti yaşayaninda yasamayaninda kalbi rahminde atıyor hepimizde aynı endişeler....
Ve o endişeler sanırım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımiza alana kadarda geçmeyecek,o zamanda bebekle ilgili telâşlar başlayacak...
Bana herkes bunlar en rahat gunlerin,asıl annelik endişeleri doğunca başlayacak keyfini çıkar diyor
Ya bende bırakamadım şu şekeri,bende 1 bardağa 1.5 kaşık atıyorum.azaltiyim dedim içemedim artık basıyorum limonu öyle içiyorumbende neden hiç azıcık şeker bile almıyosun diyecektim tiroid falan varsa haklısın canım dikkat edebilmen ne güzel bende genel olarak tuzlu yiyorum tatlıyla aram yok ama çikolata arada hüpletiyorum dayanamıyorum çayımada atıyorum şeker günde 3 bardak falan içiyorum her bardağa 3 küp şeker ortalama günde 10 küp şeker
Aynen kuzum bende bazen kızıyorum kendime şükredeceğim,hayaller kuracağım yerde aklıma hep kötü şeyler getiriyorum diye.Bnce ogrendigimiz andan itibaren basliyr..bak simdi ne kdr zamandie bekledigimiz mucizelerimize kavustk tadini cikaramiyrz niye ya bisi olursa..Allah korusun bebislerimizi saglikla aalalim insallah kucaklarimiza kizlar..insallah olmayacak kotu seyler..meleklerimiz bizimle ani yasayalim azcik :)
Insallah kuzum bnmm aynn ole su 3 ayi atlatsakta hep berabrr rahatlasak :)) bnm k.rengi akintilar suan icin rahatlamama izin vermiyr yarn kontrol var mantkli bi aciklama yapar insallah dr olabilir diyip duruyr :) sizin bi dahaki kontrolunuz ne zmn bakalmAynen kuzum bende bazen kızıyorum kendime şükredeceğim,hayaller kuracağım yerde aklıma hep kötü şeyler getiriyorum diye.
Ama az kaldı şu 3 ayı atlatırsak insallh azalacak endişeler,daha net göreceğiz önümüzü
Bn cayi ck asiri severdm cay olsn derdim her dk ogrendigimden beri saknmaktn degil ama tiksindim kiz sen ne guzel iciyomussun sabah bi bardk anca iciym sekersiz iciydm zati..sendd azicuk azaltsanmi sekeri :)
Evet zor ama mukkemmel olunca mutlu olabiliorum kafamdakinin bir tık eksigi olsa onu kafama takarim mesela sacma sapan bir burcbaşak benim çok zor bir burcuzz mükemmelliyetçii
Aman 171 boy 50 kiloyum ne kilo problemi zayiflik problemim varKan yapıyor o cok faydalı. Kilo problemin yoksa ye demiştir.
Cnm Rabbm tez zamnda yerini sagliklisiyla doldursun insallah ck gcms olsnBugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler... ❤
Benim ki sürpriz genelik olunca ben çok evham ve endişe yapmıyorum sanırım. Hala fikre alışamadığım için. Birde kitap okuyorum başıma gelecekleri bilince endişe azalıyor tavsiye ederimBelirti yaşayaninda yasamayaninda kalbi rahminde atıyor hepimizde aynı endişeler....
Ve o endişeler sanırım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımiza alana kadarda geçmeyecek,o zamanda bebekle ilgili telâşlar başlayacak...
Bana herkes bunlar en rahat gunlerin,asıl annelik endişeleri doğunca başlayacak keyfini çıkar diyor
Çok üzüldüm Allahım sabırlar versin tekrar hamile kalmayı nasip etsinBugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler... ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?