- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
İnşallah canım aminnnnInsallah kuzummm iyi olsunlr mutlu etsinelr bizi :) haberlerini bekliyrzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım aminnnnInsallah kuzummm iyi olsunlr mutlu etsinelr bizi :) haberlerini bekliyrzz
Hâlâ geliyormu canım ya,hay allah o dahada sıkar insanin canını neyseki az kalmış kontrolüne iyi olduğunu görür rahatlarsın inşallah.Insallah kuzum bnmm aynn ole su 3 ayi atlatsakta hep berabrr rahatlasak :)) bnm k.rengi akintilar suan icin rahatlamama izin vermiyr yarn kontrol var mantkli bi aciklama yapar insallah dr olabilir diyip duruyr :) sizin bi dahaki kontrolunuz ne zmn bakalm
evet katılıyorum ama ben törpüledim baya ölücez takma en zor gün geçiyor diyorum.. falan gibi teselliilerEvet zor ama mukkemmel olunca mutlu olabiliorum kafamdakinin bir tık eksigi olsa onu kafama takarim mesela sacma sapan bir burc
Bende birkaç kitap almak istiyorum,seninkinin yazarı kim canım kitabın adı neBenim ki sürpriz genelik olunca ben çok evham ve endişe yapmıyorum sanırım. Hala fikre alışamadığım için. Birde kitap okuyorum başıma gelecekleri bilince endişe azalıyor tavsiye ederim
yaaa rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa sürede sağlıkla katılırsın aramıza.Bugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler... ❤
Evt yaa az az geliyo hala o yuzden bi tadina varamadim bnde hamileligin..Rabbim guzel yazilar yazmis olsn insallah..insallah yarin guzel haberler alirsam rahatlicam kuzumm dedigin gibi..Hâlâ geliyormu canım ya,hay allah o dahada sıkar insanin canını neyseki az kalmış kontrolüne iyi olduğunu görür rahatlarsın inşallah.
Benim ki daha 28 nisanda canım çok varo zamanada inslalh 13 hafta olucaz belki cinsiytinide öğreniriz ❤❤
Haziran’da 3 yaşında olacakAynıymış seninle de, benim de ilk bebişim kızçeydi
Bende de erkek çıkıyor ama bakalım göreceğiz.
Kaç yaşında acaba kızçen?
Aşırı halsizlik ve bulantılarım var canım.çok şükür kızımı idare edebilecek durumdayım.eşiminde çok yardımı oluyor.4.aydan sonra en rahat döneme gireceğiz inşallah.benimde Cuma günü kontrolEvet canım nasıl belirtilerin var benim bi belim ağrıyo bi kasığım kontrol 17 Nisan da
Evet canım bulantı için.içinde b vitaminleri folik asit ve zencefil var.folik asiti kestim bu yüzdenCanıö ne ilacı bu yani direk bulantı için mi
Canım herkesin farklı oluyor.kiminin biraz olurmuş birden kesilirmiş.kiminin 12 haftadan sonra kesilirmiş.benim ilkinde 16.haftada kesildi ve öyle bahsedildiği gibi bir anda kesilmedi 20.haftaya kadar ara ara bulandı.kendimi şansız sayıyorum bu konuda.kendini strese sokma tadını çıkarHanimlaaar. Bugün 8+1 olduk. Mide bulantim bir anda kesildi. Icimi bir korku kapladi. Bebegin kalbi durunca da bu sekilde olurmuscok endiseliyimmm
Canım nerden buldun soguk sıkım organik yagı? İnternet?Kesinlikle hicbir hicbir belirti yaşamamak daha korkutucu,inan midem bulansa içim daha rahat edecekti
Alllah allah şimdiden çatlamaya başlaman gerçekten erken olmuş canım,ama beyaz olması çatlakların eski olduğunu gösterir yeni çatlak kırmızı oluyor ilk başka.
o zman sen 4 ayı falan bekleme hemen organik yağlarla başka nemlendirmeye 3.5 4 aydan sonrada caylaknkremi alirsin canım,ama sakın sakın kaşıma
Benimde göğüslerim çok aşırı kasiniyordu soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağı aldım,duştan sonra msj yaparak sürdüm geçti allaha şükür.ama en erken catliycak yerim galiba göğüslerim![]()
Cok üzüldüm canımm benim, tez zamanda guzel haberlerini alırız inşallahBugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler... ❤
Hee o zaman erken daha ben imzadan öyle dedimDüşünmüyordum çoktandır kötü şeyler yazılanları okudum yine başa döndüm.Umarım herşey yolundadır.
Sahi mi öğrenebilir miyim bana erken gibi geldi bugün 10+1 iz imzaya bakma sen , geç döllenmeydi benimki hatırlarsan![]()
Yok canim rossmandan aldim ben ama bildiğim kadarıyla,garatis ve watsonstada varmış.Canım nerden buldun soguk sıkım organik yagı? İnternet?
Allah acını hafifletsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin arkadaşımBugünki kontrolümde bebeğimin kalbinin artık durduğu kesinleşti. Yarın kürtaj olacağım.. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi sevgili kasım anneleri... Hepiniz inşllah sağlıkla kucğaınıza alın bebeklerinizi... Benim bebeğim bizim ailemize katılmayı seçmedi.. Hepinize sevgiler... ❤
Maşallah. Benim de kızım dün 3 yaşında olduHaziran’da 3 yaşında olacak ❤
Benim bazen bulantım oluyor ama çok değil et yiyemiyorum ağzımda büyüyo kızımda da mide bulantısı çekmedim hiç hatta çok rahat bi hamilelikti bu biraz ağrılı geçiyor ne zaman gördün en son bebişiAşırı halsizlik ve bulantılarım var canım.çok şükür kızımı idare edebilecek durumdayım.eşiminde çok yardımı oluyor.4.aydan sonra en rahat döneme gireceğiz inşallah.benimde Cuma günü kontrol
yaa ben markete gidince gözüme sürekli cips takılıyo başka bişey görmüyorumgenelde almıyorum eşimede alma diyorum ama bazen de amaaan diyorum