2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam arkaaaşlar aranıza yeni katıldım ayrıca 2018 Mart gurubu anneleriyle çok güzel bi arkadaşlık kurduk kızımın ilk yaşında tekrar hamile olduğumu öğrendim önce bir afallama korku derken alıştım şuan 11+2 günlüğüz olumsuz durum yaşayan kayıpları olan annelerimiz var bunu 3 kez yaşamış bir anne olarak çok zor ama umudunuzu yitirmeyin kesinlikle araştırın doktorların sağlıksız gebelik diyerek olayı basitleştirmesine güvenmeyin bu şekilde inandırılarak 3 gebelik kaybım oldu 7 yaşında bir kızım var onda hiç bir sorun yaşamadım 6-7 haftalarda oldu kayıplarım kalp atımı alınamıyordu sonra araştırılınca sağlıksız gebelik değil gebelik anında oluşan pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı ve dünya tatlısı bir kızım daha oldu şuan 13 aylık ve tekrar hamileyim resmen 8 senelik evliyim gebeliklerle geçmiş özellikle son 3 yılım ama olsun vardır rabbin bi bildiği sakın stres yapmayın kötü düşünmeyin belirtilere takılmayın özellikle ilk anne olanlar daha hassas şuna İnan’ın ki bişey olacaksa çokta engel olunamıyor sadece tadını çıkarın bu mucizevi durumun hepinize hayırlı olsun

Benim 11. Haftaya denk geliyor randevum ben bile ögrenebilecegimi dusunuyorum sen net ogrenirsin pozisyonu uygunsa . Tabi doktorunda insani tersleyen moron bir doktor degilse

Valla benim gibi 3. Cocugu olanlari gordukce seviniyorum. Herkes kafami sisiriyor cok zor ne yapcaksin ne etceksin mahfoldun fln. (Ustelik yanima da bakıcı alacagim ders calistigim icin ona ragmen hayatimi bitirmisim gibi yorumlar ) onun icinn 3. Cocugu da gayet iyi karsilayan anneler gorunce icim acılıyor :))

Kızlar 8hafta 6 günlük hamileyim ilk defa dün kahverengi akıntım oldu bugünde aynı şekilde kahverengi az bir akıntım olmuş. Sizce doktora gitmelimiyim. Normal bi durum mu yoksa bilemedim

Kızlar 8hafta 6 günlük hamileyim ilk defa dün kahverengi akıntım oldu bugünde aynı şekilde kahverengi az bir akıntım olmuş. Sizce doktora gitmelimiyim. Normal bi durum mu yoksa bilemedim
Kahverengi lekelenme genelde tehlikeli olmuyor ama sen yine de doktorunun numarasi varsa bir ara haber ver bilgisi dahilinde olsun

yaa bi sevemedim limonu çayda ben bi kaç kere bıraktım şekeri ne alaka bilmiyorum ama çaya şeker atmayınca afedersiniz kabız oluyorum ondan dolayı bırakmadım daha çok yoksa bırakacaktım şekeri bırakınca çay hiç içmez olmuştum şimdide bazen günde bir bardak içiyorum sadece en fazla 3 oluyo tutuyorum kendimi

Bence görünün en azından önlem amaçlı ilaç kullanırsınız yerleşme kanaması da olabilir genelde erkek bebekte olur bu tarz kanama derler ama ne kadar doğru bilemem ama riske atmayın derim

Bende ilk o endişeli yaşadım ama Allah’ın takdiri ol demiş olmuş kabullenmek en güzel görev bende çok yalnızım öğretmenim bi taraftan iş hayatını bırakmak zorunda kaldım ama allah yardım edecektir

Mrb h.geldiniz ne guzel 3. Cocuk :) msjiniz bana bi enerji verdi ck guzl yazmissiniz :) Rabbim evlatlarinizi size bagislasin bebisleri de sag zalim kucagimiza alalim insallah

Kızlar ya benim karnım çok şiş normal pantolon giymedim bugün çünkü hep düğmesini açıp oturuyordum hatta en son fermuar bile açmaya başlamıştımneden bu kadar şişti ilk gebeliğimde bu kadar gaz olmuyodu karnımda bugün hamile pantolonumu giydim bnm gibi erkenden giyen varmı

Cnmm bizde 3 kardesiz hayatin niye bitsin yaa keske daha fazla olsaydik diyrm bn bnce en guzeliii..keske bnmde daha erkendn gelseydi minigim bnde 3e ciksaydim belkide olur Rabbimin mucizesi ama zor geldi ilki hayirlisi bakalim..hic ole hayaatin bitmis diye dusunmee ben ozeniyrm size vala

Insaallah kötü birsey yoktur canim . Sagolasin. Hep tetikteyim. 3 yil sonra gelince.... bugün de bir köpek korkuttu yolda üzerime dogru koştu. Allahim ben sakindikca

ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum canim... Rabbim en hayirli zamanda saglikli gebelik nasip etsin..

Cnm bnm 5+4ten beri bi gun gelmiyosa iki gun geliyo seklinde hala devam ediyr hatta 3 gundur kesilmedi..kahverengi akinti seklinde geliyr devamli..dr.um olabilir dyip duruyr kontrolumuz yarin umarm bi sikinti yktur..ama dr.una danismanda fayda var gebelikle ilgili karsilasilan farkli her durumu bilmeleri gerk bnce sana kalms tabi kuzum

Ya 27 yasindasin daha ne gerek vardi okuyorsun fln diyorlar da bazi hedeflerim var evet zorlanicam bende farkindayim ama napayim ilk universitemi okurkende karnim burnumda gidip geliyordum gayet ii bir ortalamam vardi. Suanda da okudugum bolumde donem ortalamam 4.00 tam puan. Hani başarisiz olsam aman birakayim dicem de simdi oyle ya da boyle zorluklarla devam ettircem artik ayagimda bebekle dedigin gibi biz de 4 kardesiz . Cok da guzel buyuduk. Bu eskilerin hic canı yoktu heralde 12 tane doguurup bakiyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…