2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlarrrrrrrr günaydınnn, haftasonu evin altı üstüne geldi temizliğin böylesini ilk kez yapmışımdır. bende dahil herşey kırklandı. ama ben bittim.kendimi inanılmaz yordum dilerim yavrum iyidir.
kv sinir etti demiştim size geçen hafta lafıyla. ama allah bin kez razı olsun zor günlerimde koşardı yine öyle yaptı ölecek gibi çalıştı bana yardım etti. üzüldüm kızdım diye yani sayesinde yardımcı almadık annem kardeşim kv yaptık şükürler olsunç gruba giremedim. tek tek okumaya çalışıyorum. hepimizi harika bir hafta olsun

ahhh canım benim kıyamam sana ben herşeyde hayır vardır.
üzülme dicem haklı olarak canın yanacaktır.
inş en kısa sürede aramıza katılırsın.
sağlıklı kal inş.

Ben normalde asitli içecek içmem mideme dokunuyor çokta hoşlanmıyorum. Geçen gün arkadaşın doğhm gününde canım çok istedi iki yudumluk içtim. Okuduğum kitapta günde 1 bardak açık çaya haftada bir kahveye ve sevilen bir yemeğin yanında haftada 1 kolaya izin olduğu yazıyordu. Abartmadan tadına bakılabilir bence

bende de arkadaş ilk yaptığında ilki kız 2. side kız çıktı sonra kendim defalarca yaptım erkek çıktı nasıl oluyor ya ilki kız doğru 2. bakalım nolcak

Kola İçen var mı
ben normalde de içmezdim onun için hiç canım çekmiyo ama dün işyerinde içiyolardı dayanamadım çay bardağıyla içtim az bende
Bırakın colayı ben açık çay bile içmiyorum
yaa öylede olmazkii çaysız duramam ama çayı çok çok açık içiyorum damlayla koyuyorum demi
yaa ciğeri bende çok severim normalde hiç sevmezdim yaşadığım yerde heryer ciğerci çok meşhur bende alıştım yiyorum arada faydalıdır bence yaa çok abartı yemiyorum
Valla kızıma hamileyken arasıra içiyordum yaz aylarında..Şimdi ilk defa içtim.Yararlı olmadığı kesin ama zararı olur mu bilmiyorum.İnşallah olmaz
ara sıra bişey olmaz canım ya sürekli tüketmemek lazım bende arada cips yiyorum

canım ben kimyasal gebelik yaşadım onda dahi değer düşük olmasına rağmen bulantı az bile olsa adet olup kan akana kadar bulantı ve belirtiler küçük devam edip yavaşça kaybolmuştu.
sanmam ki bebeğe bişey olduğunda da bıçak gibi kessin. ama bilmiyorum allah korusun bilmekte istemiyorum

inş ilk gebeliğinse canım 16-20 hafta arası kesilecektir belirtiler en güzel günler başlıcak ama son 1-2 ay ayrı zorluklar olacak. olsun bebişim olcak hep öylee düşün geçecek bunlar inş.

daha hiç yanılan olmamış öyle diyor yüzük falına kesin doğru çıkıyormuş bilmiyorum..

ikinizede katılıyorum. allah ol derse olacak kızlar tevekkül edin onun kulunu dünyaya getirmeyi nasip edecekse bizlerde vesile olacağız.
sürekli öle olursa ölürse yaşarsa yaşamazsa gibi şeyler bizi bunaltmasın.
umarım hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.
burda pozitif ve bilgilendircek şeyle yazışalım ne güzel olur

bana doktor gel dedi gitmedim. 2. gebelikde daha rahat olunuyor. kendim ayda bir olacak şekilde kontrol ayaarladım ona göre gideceğim.

benimde tam bel kemiğimin çevresi soyulmuş kuru kuru olmuş. Duştan duşa yağlıyordum birde karnım bacaklarım belim deli gibi kaşınıyor. 2 kilo aldım sadece çok erken değil mi çatlayacakmıyız acaba. Frei öl çatlak önleyici yap almıştım hemen lieracta almam lazım.
rabbim tez zamanda içine ferahlık versin. Üzülme desemde elde olan bir şey değil ama en yakın zamanda atlatabilmen için dua edeceğim
inan belirti yaşamamak daha güzel. Ben 1 aydır yaşamaktan keyif alamıyorum. Ben şarktayım burada benden öncede benimle beraberde bir sürü hamile var. Çoğu belirti yaşamadı gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler. Benim gibi olanlarda var. Bence bünye meselesi bulantı dışında benimde öyle çok ağrı sızım yok

kuzum kaşınma geçti bitti dimi

Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum sana inş ağrısız sıkıntısız atlatıp en kısa zamanda yeniden sağlıklı gebelik nasip eder rabbim dualarım seninle

Günaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende cips yedim eşime dedim eve alma aslında evdeki şeyler illa yeniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…