ahhh canım benim kıyamam sana ben herşeyde hayır vardır.arkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
bende de arkadaş ilk yaptığında ilki kız 2. side kız çıktı sonra kendim defalarca yaptım erkek çıktı nasıl oluyor ya ilki kız doğru 2. bakalım nolcakaa duymadın mı hiç
alyansını bir kolyeye geçir ve göbüşün üstüne sarkıt, yüzük eğer ileri geri hareket ediyorsa bebiş erkek, eğer sağa sola gidiyorsa kızçedir☺
kızıma hamileliğimde çıkmıştı, yüzük resmen göbüşümün etrafında tur atmıştı, şimdiyse ileri geri gidiyor bakalım tutacak mı yine
ben normalde de içmezdim onun için hiç canım çekmiyo ama dün işyerinde içiyolardı dayanamadım çay bardağıyla içtim az bendeKola İçen var mı
yaa öylede olmazkiiBırakın colayı ben açık çay bile içmiyorum
yaa ciğeri bende çok severimBen canım çok fazla isterse içiyorum kolayı yarım bardak kadar ilk gebeliğimde de canım çok istediğinde içmiştim çok şükür bir sıkıntı olmadı ben şu düşüncedeyim her şeyin fazlası zarar ama ucundan tadına baksak bişey olmaz bence. Mesela geçenlerde canım çok fazla ciğer istemişti normalde gebelikte çok tüketmek fazla A vitamini içerdiği için doğru değil ama ayda yılda bir kez yemenin hiç zararı olmaz kızıma hamileliğimde de yemiştimyemezsem de kötü hamilenin canı bişey isterse o şeyi yemesi lazımmış
ara sıra bişey olmaz canım ya sürekli tüketmemek lazım bende arada cips yiyorumValla kızıma hamileyken arasıra içiyordum yaz aylarında..Şimdi ilk defa içtim.Yararlı olmadığı kesin ama zararı olur mu bilmiyorum.İnşallah olmaz
canım ben kimyasal gebelik yaşadım onda dahi değer düşük olmasına rağmen bulantı az bile olsa adet olup kan akana kadar bulantı ve belirtiler küçük devam edip yavaşça kaybolmuştu.Sagol canim. Ama konu nereye tasindi. Ben birsey demiyorum hamileliktendir insan duygusal oluyor. Ama ben hamileligimi ögrendigimden beri lekelenme bulanti hastaneler neler cektim bende hamileyim. Tek sorum esmer arkadasa sadece bebegin kalbi durdugu halde kusmasinin devam etmis olmasi. lekelenme varken yine kk da o kadar cok seyler okudum basima gelirse diye hep bebegin kalbi duranlar kusma bulanti bicak gibi kesildi demislerdi doktorda kusma varsa sanki hani bebek iyi kalbi atiyor anlaminda hep söylediler bana arkadasta öyle deyince bende korkmaya basladim ya öyle birsey olurda anlamazsam diye. Sadece bu. Bugüne kadar hep neler cektim yasadim bulanti kusmam oldugunu agzimdan cikmadi aman benim kusmam var bebegim cok iyi diye. Cok üzüldüm gercekten
inş ilk gebeliğinse canım 16-20 hafta arası kesilecektir belirtiler en güzel günler başlıcak ama son 1-2 ay ayrı zorluklar olacak. olsun bebişim olcak hep öylee düşün geçecek bunlar inş.Kızlar 8+5 im
Halsizlik peşimi bırakmıyor
Hiç keyfim yok
Midem hep tuhaf rahatsız
Gün içinde keyifli tatlı tatlı uyuyamıyorum bile
Hep bi rahatsızım
Daha geçmedi
Bi ben mi böyleyim
Yaşam enerjim yok resmen
Yıllardır beklediğim bu anın tadını çıkarmak istiyorum artık
daha hiç yanılan olmamış öyle diyor yüzük falına kesin doğru çıkıyormuş bilmiyorum..Aa saç teliyle denendiğini ben de duymamıştım☺
Kolye ile olmazsa iplik ile de oluyor mesela..
Ben kızıma hamileliğimde öylesine denemiştim tesadüf kızçem oldu, şimdi de eğlencesine denedim.
Bakalım bu sefer de tutacak mı, merak ediyorum
ikinizede katılıyorum. allah ol derse olacak kızlar tevekkül edin onun kulunu dünyaya getirmeyi nasip edecekse bizlerde vesile olacağız.Aynen yaa ne güzel dedin. Bırakalım artık şu negatifliği,paranoyaklığı. Bazen sırf bu yüzden girmesem mi diyorum sayfaya moralim bozuluyo. Benimde bir kaybım var endişeliyim ama böyle negatif şeyler konuştukca ruh halimiz bozuluyor. Sıkıntılarımızı tabiki paylaşalım ama ortada bir sebep yoksa acabaları dile getirmeyelim bence de.
bana doktor gel dedi gitmedim. 2. gebelikde daha rahat olunuyor. kendim ayda bir olacak şekilde kontrol ayaarladım ona göre gideceğim.Kızlar şimdiye kadar sadece 2 kez midem bulandı ama çok halsizlik ve baş ağrısı oluyor. Kasıklarıma da arada sancı girip geçiyor. En azından yemek yiyebiliyorum ama kolumu kaldıracak halim olmuyor. Umarım herşey yolundadır 1 ay nasıl beklicem bir sonraki ultrasona kadar sabırsızlanıyorum.
Tartışmasız olarak çooook zararlı ama canı isteyip bir iki kere içince de bişey olcağını sanmıyorum açıkcası. Eşimin kuzeni hamileyken kaşık kaşık kuru kahve yiyip kola içiyomuş üstüne bir de sigara. Çocuklarının hepsi sağlıklı ama biliyoruz ki mesela sigara içen annelerin çocukları çok daha fazla astım hastası oluyor ve başka sıkıntılar yaşıyor. Yani istatistik olarak bakınca risk yüksek ama işte bu kötü sonuçlar bazılarının başına geliyor bazılarının gelmiyor. Böyle olunca da bişey olur diyen de haklı oluyor bişey olmaz diyende
[/QUOTE
arkadaş hamileyken toprak aşerdi ve yedi çiğ kahvede ne demek ki yanında
ye bence hiç birşey olmaz helede kek içinde şeker çok azO diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
başak benim çok zor bir burcuzz mükemmelliyetçiiSende mi başak burcusun yoksa bende oyleyim herseyin en iyisini yapayim istiyorum hamilelik mi en saglikli sekilde gecireyim
benimde tam bel kemiğimin çevresi soyulmuş kuru kuru olmuş. Duştan duşa yağlıyordum birde karnım bacaklarım belim deli gibi kaşınıyor. 2 kilo aldım sadece çok erken değil mi çatlayacakmıyız acaba. Frei öl çatlak önleyici yap almıştım hemen lieracta almam lazım.Aynilarini yasiyorumm .. bizim belki hamilelik görünürde rahat geciyor gibi ama ağrılar daha korkutucu oluyor.. demekki bizim de belirtilerimiz bunlar.
Doktor bana kanama olmadıgi surece korkma dedi ama yine insan tam olarak rahatlamıyor
Yaa bir sey diyeyim mi benim belim çatladı birden kilo aldım ondan mı bilmiyorum ama çok kaşınıyor yanlara doğru bende tatli tatli kasiyordum ne bileyim kasıdıkca catladigini resmen beyaz cizgiler olmus
rabbim tez zamanda içine ferahlık versin. Üzülme desemde elde olan bir şey değil ama en yakın zamanda atlatabilmen için dua edeceğimarkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
inan belirti yaşamamak daha güzel. Ben 1 aydır yaşamaktan keyif alamıyorum. Ben şarktayım burada benden öncede benimle beraberde bir sürü hamile var. Çoğu belirti yaşamadı gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler. Benim gibi olanlarda var. Bence bünye meselesi bulantı dışında benimde öyle çok ağrı sızım yokKesinlikle hicbir hicbir belirti yaşamamak daha korkutucu,inan midem bulansa içim daha rahat edecekti
Alllah allah şimdiden çatlamaya başlaman gerçekten erken olmuş canım,ama beyaz olması çatlakların eski olduğunu gösterir yeni çatlak kırmızı oluyor ilk başka.
o zman sen 4 ayı falan bekleme hemen organik yağlarla başka nemlendirmeye 3.5 4 aydan sonrada caylaknkremi alirsin canım,ama sakın sakın kaşıma
Benimde göğüslerim çok aşırı kasiniyordu soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağı aldım,duştan sonra msj yaparak sürdüm geçti allaha şükür.ama en erken catliycak yerim galiba göğüslerim
kuzum kaşınma geçti bitti dimiBaşıma gelenlerden sonra annemde kaldım az önce evime geldim.. annemde de tesadüfen amcamlar falan geldi kuzenlerim geldi derken ev curcuna oldu.. yoğunluktan pek telefonu elime alamadim
Nasilsin nasil gidiyor kuzucuğun keyfi nasıl
Bayadır okuyamadım buraları inş. herkes çok iyidir
Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum sana inş ağrısız sıkıntısız atlatıp en kısa zamanda yeniden sağlıklı gebelik nasip eder rabbim dualarım seninlearkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
Birsey yoktur yani degil mi? Asiri evham yaptim. Bulansin da iyi olsun yaacanım benim okudum netde 8 hafta azalabilir diyor benimde bir anda kesilmişti merak etme 1 haftaya kabus gibi dönecektir
Bende cips yedim eşime dedim eve alma aslında evdeki şeyler illa yeniyoben normalde de içmezdim onun için hiç canım çekmiyo ama dün işyerinde içiyolardı dayanamadım çay bardağıyla içtim az bende
yaa öylede olmazkiiçaysız duramam ama çayı çok çok açık içiyorum damlayla koyuyorum demi
yaa ciğeri bende çok severimnormalde hiç sevmezdim yaşadığım yerde heryer ciğerci çok meşhur bende alıştım yiyorum arada faydalıdır bence yaa çok abartı yemiyorum
ara sıra bişey olmaz canım ya sürekli tüketmemek lazım bende arada cips yiyorum
yoktur bende öyle oldum sonra bidaha başladı netde kesilebilr diyordu.Birsey yoktur yani degil mi? Asiri evham yaptim. Bulansin da iyi olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?