2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hâlâ geliyormu canım ya,hay allah o dahada sıkar insanin canını neyseki az kalmış kontrolüne iyi olduğunu görür rahatlarsın inşallah.
Benim ki daha 28 nisanda canım çok var o zamanada inslalh 13 hafta olucaz belki cinsiytinide öğreniriz ❤❤

Benim ki sürpriz genelik olunca ben çok evham ve endişe yapmıyorum sanırım. Hala fikre alışamadığım için. Birde kitap okuyorum başıma gelecekleri bilince endişe azalıyor tavsiye ederim
Bende birkaç kitap almak istiyorum,seninkinin yazarı kim canım kitabın adı ne

yaaa rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa sürede sağlıkla katılırsın aramıza.
rabbim yardımcın olsun canım..

Evt yaa az az geliyo hala o yuzden bi tadina varamadim bnde hamileligin..Rabbim guzel yazilar yazmis olsn insallah..insallah yarin guzel haberler alirsam rahatlicam kuzumm dedigin gibi..
Varmis senin birazcik az daha sabir :) kontroller yil gibi geliyr iki hafta zor gcti bana vala yaa..ay hadi bakalimm ne guzel cinsiyet konusulunca kafalarda rahatlar :) o zamanlara bizde gelelim insallah :)

Evet canım nasıl belirtilerin var benim bi belim ağrıyo bi kasığım kontrol 17 Nisan da
Aşırı halsizlik ve bulantılarım var canım.çok şükür kızımı idare edebilecek durumdayım.eşiminde çok yardımı oluyor.4.aydan sonra en rahat döneme gireceğiz inşallah.benimde Cuma günü kontrol

Hanimlaaar. Bugün 8+1 olduk. Mide bulantim bir anda kesildi. Icimi bir korku kapladi. Bebegin kalbi durunca da bu sekilde olurmus cok endiseliyimmm
Canım herkesin farklı oluyor.kiminin biraz olurmuş birden kesilirmiş.kiminin 12 haftadan sonra kesilirmiş.benim ilkinde 16.haftada kesildi ve öyle bahsedildiği gibi bir anda kesilmedi 20.haftaya kadar ara ara bulandı.kendimi şansız sayıyorum bu konuda.kendini strese sokma tadını çıkar

Canım nerden buldun soguk sıkım organik yagı? İnternet?

Cok üzüldüm canımm benim, tez zamanda guzel haberlerini alırız inşallah

Herkesi tek tek alıntı yapamadım gücüm yok... İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim... İnşllah hayırlı haberler alırım ben de bir gün.. Öpüyorum hepinizi göbüşünüzden...

Hee o zaman erken daha ben imzadan öyle dedim ya düşünme kötüleri çağırma iyidir Allahın izniyle

Allah acını hafifletsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin arkadaşım

Benim bazen bulantım oluyor ama çok değil et yiyemiyorum ağzımda büyüyo kızımda da mide bulantısı çekmedim hiç hatta çok rahat bi hamilelikti bu biraz ağrılı geçiyor ne zaman gördün en son bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…