- Konu Sahibi mutlutablo
- #9.881
İlk 40 gün içinde yalnız kalmanızı tavsiye etmem, ondan sonra sorun değil bence olabilir. Sadece maddi olarak bir şey olmasını bir kenara bırakalım, siz de ilk 40 günde lohusa olduğunuz için namaz kılıp dua okuyabilen bir dönemde değilsiniz, manevi olarak da insanın darlanabildiği bir dönem, hatta şöyle söyleyeyim halüsinasyon görebildiği bir dönem olabiliyor. Benim birkaç gecem çok korkunç halüsinasyonlarla geçmişti iki lohusalığımda da. Tabi sizde olacak diye bir şey yok. Ama insan aklını kaçıracak gibi oluyor. Öyle bir an denk geldiğinde yalnız olmayı hiç istemezdim şahsen. Eşim durumumu farkeder farketmez hemen suya ayetel kürsi, Fatiha okuyup içirmişti kendime öyle gelmiştim. Ama zaten sizin ilk 40 gün anneniz yanınızda olacakmış, ondan sonraki dönemde yalnız kalmanızın bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, hem de hepiniz birbirinize almışmış olursunuz zaten o zamana kadar.Kızlar bugün çok yazdım. Ama biraz da dert köşesigrupla alakasız ama size bir şey danışmak istiyorum . Ben kendim memurum doğumdan sonra ücretsiz izme ayrılacağım. Ben ve eşimin ailesi farklı şehirde . Annem 40 gün yanımda kalıp dönecek . Sonrasında ben eşim ve bebek kalacağız. Şimdi eşimin patronu farklı bir şehirden iş almış, ayda 2 kez gidip 1 er gece kalmasını istiyor . ( tabi karşılığında maaşına zam yapılacak) . Eşim kariyeri açısondan evet demiş gibi olmuş. Bende biraz tartıştım minicik bebekle nasıl tek başıma kalacağım her gidişinde diye . Sizce haklı mıyım haksız mıyım? Ben öyle davranınca tamam gitmeyeceğimi söyleyeceğim dedi . Bu kez ben huzursuz oldum kariyerine mani mi oluyorum diye heveslenmişti. Sizce 1-2-3 aylık bebekle ben ayda bi kaç gece tek kalabilir miyim? Gündüzde zaten hafta içi hep tek olacağım. Bu arada yanımda kalabilecek kimsem olmicak