• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar bugün çok yazdım. Ama biraz da dert köşesi 😂 grupla alakasız ama size bir şey danışmak istiyorum . Ben kendim memurum doğumdan sonra ücretsiz izme ayrılacağım. Ben ve eşimin ailesi farklı şehirde . Annem 40 gün yanımda kalıp dönecek . Sonrasında ben eşim ve bebek kalacağız. Şimdi eşimin patronu farklı bir şehirden iş almış, ayda 2 kez gidip 1 er gece kalmasını istiyor . ( tabi karşılığında maaşına zam yapılacak) . Eşim kariyeri açısondan evet demiş gibi olmuş. Bende biraz tartıştım minicik bebekle nasıl tek başıma kalacağım her gidişinde diye . Sizce haklı mıyım haksız mıyım? Ben öyle davranınca tamam gitmeyeceğimi söyleyeceğim dedi . Bu kez ben huzursuz oldum kariyerine mani mi oluyorum diye heveslenmişti. Sizce 1-2-3 aylık bebekle ben ayda bi kaç gece tek kalabilir miyim? Gündüzde zaten hafta içi hep tek olacağım. Bu arada yanımda kalabilecek kimsem olmicak
İlk 40 gün içinde yalnız kalmanızı tavsiye etmem, ondan sonra sorun değil bence olabilir. Sadece maddi olarak bir şey olmasını bir kenara bırakalım, siz de ilk 40 günde lohusa olduğunuz için namaz kılıp dua okuyabilen bir dönemde değilsiniz, manevi olarak da insanın darlanabildiği bir dönem, hatta şöyle söyleyeyim halüsinasyon görebildiği bir dönem olabiliyor. Benim birkaç gecem çok korkunç halüsinasyonlarla geçmişti iki lohusalığımda da. Tabi sizde olacak diye bir şey yok. Ama insan aklını kaçıracak gibi oluyor. Öyle bir an denk geldiğinde yalnız olmayı hiç istemezdim şahsen. Eşim durumumu farkeder farketmez hemen suya ayetel kürsi, Fatiha okuyup içirmişti kendime öyle gelmiştim. Ama zaten sizin ilk 40 gün anneniz yanınızda olacakmış, ondan sonraki dönemde yalnız kalmanızın bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, hem de hepiniz birbirinize almışmış olursunuz zaten o zamana kadar.

2 gündür sağ boşluğumda ağrı vardı
Doktorum geçmezse gel bakalım dedi. Bebeğe baktı o iyiydi. Nst ye bağladı bir sorun çıkmadı
Genel cerraha yönlendirdi. Ve maalesef kum döküyormuşum
Günde 3 litre su iç ve sık idrara çık dedi
Sertliği az olan sulardan iç dedi
Farklı bir tedavi şu an için uygulanmıyor

Sizler de bol suyunuzu için mutlaka. Ağrısı fena bir şey
canım çok geçmiş olsunn

Merhaba kizlar benim grip hala geçmedi inanılmaz bir hastalık çok dikkat edin lütfen 🫶Buarada sizlere bir şey sormak istiyorum kan ilacı ben çok kullanamadim bir tanesi aşırı baş ağrısı kabızlık yaptı bıraktım.ikinciside burun tıkanıklığı ve kanaması yaptı onuda bıraktım sonrasnda kullanmadim.Simdi doğum yaklaşıyor kullanmam lazım o yüzden Ümit Aktaş in kan ilacını kullanmayı düşünüyorum.Magnezyum da ümit aktasin içeriği temiz kullanabilirsin demişti doktorum sizler kan ilacı ne kullanıyorsunuz yan etkileri oldu mu sizde

Merhaba kizlar benim grip hala geçmedi inanılmaz bir hastalık çok dikkat edin lütfen 🫶Buarada sizlere bir şey sormak istiyorum kan ilacı ben çok kullanamadim bir tanesi aşırı baş ağrısı kabızlık yaptı bıraktım.ikinciside burun tıkanıklığı ve kanaması yaptı onuda bıraktım sonrasnda kullanmadim.Simdi doğum yaklaşıyor kullanmam lazım o yüzden Ümit Aktaş in kan ilacını kullanmayı düşünüyorum.Magnezyum da ümit aktasin içeriği temiz kullanabilirsin demişti doktorum sizler kan ilacı ne kullanıyorsunuz yan etkileri oldu mu sizde
Bana orofen yazmış doktor onu içiyorum yan etkilerini kabullendim açıkçası çünkü değerlerim çok düşmüş içmek zorundayım 🥲
Burun tıkanıklığı nefes alamama bende son bir aydır vardı geceleri uyanıyorum ilaçtan olduğunu düşünmüyorum. Sanki ciğerlerim hem bana hem bebeğe yetişemiyor ve zorlanıyor gibi 🥲
En büyük sıkıntı kabızlık onu kabullendim kayısı vs yiyorum sıvı beslenmeye çalışıyorum

Selamlar çiçek anneler🌸
Fikir almaya geldim.Doğum sonrası hastane de fotograf çekimi olacak Allah nasip ederse inşallah.Büyuk kızçem ,minik kızçem ve babamız beyaz giyecek
ama ben sade beyaz içime sinen bir lohusa takımı bulamadım.Çoğu beyazlar da iç gösteriyor yorumlardan okudum kadarıyla.Maro da şöyle bir lohusa takımı buldum.ama siyah beyaz.Sizce çekim için bu görseldeki pijama uygun olur mu?Beyaz bütünlüğünü bozarmıyiım?
Çok ta beğendim.

Eklentiler

• 1000098461.webp
    1000098461.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
Selamlar çiçek anneler🌸
Fikir almaya geldim.Doğum sonrası hastane de fotograf çekimi olacak Allah nasip ederse inşallah.Büyuk kızçem ,minik kızçem ve babamız beyaz giyecek
ama ben sade beyaz içime sinen bir lohusa takımı bulamadım.Çoğu beyazlar da iç gösteriyor yorumlardan okudum kadarıyla.Maro da şöyle bir lohusa takımı buldum.ama siyah beyaz.Sizce çekim için bu görseldeki pijama uygun olur mu?Beyaz bütünlüğünü bozarmıyiım?
Çok ta beğendim.
Fotoğraf çekimi için taç filan kullanacak mısınız kullanacaksanız taç uyumu da önemli
açık tonlarda renkler varmı bence uyumsuz olmaz ama genelde beyaz giyinildiği için ilk farklı gelebilir içinize hangisi sinerse onun giyin sizin düşünceniz önemli takım çok hoşmuş

Fotoğraf çekimi için taç filan kullanacak mısınız kullanacaksanız taç uyumu da önemli
açık tonlarda renkler varmı bence uyumsuz olmaz ama genelde beyaz giyinildiği için ilk farklı gelebilir içinize hangisi sinerse onun giyin sizin düşünceniz önemli takım çok hoşmuş
Hım.Beyaz da ince tek şerit sade bir taç alırım diyordum ama bunda da taç hoş olmaz sanki. Beyaz sade şık bir takım alan olursa paylaşırsa sevinirim.Yorum icinde cok tesekkür ediyorum ayrica 🥰🫶

Kızlar nasılsınız 29. Haftadayım bugun kontrolum vardı 1270 gram olmuş normal dedi doktorum yüzünü kesinlikle göstermiyor.doktor haftaya tekrar gel dedi . Plasente yerleşiminden kaynaklı haraketleri hala sık hissetmiyorum. 14 nisanda çalışabilir raporu alıp mayısın 5 ine kadar çalışacagım inşallah hepimizin sağlıklı ilerler süreci

Bol mide yanmalı , uykusuz ve halsiz geçiyor 😁 ben birde 1 yıldır hamileyim şaka değil düşük yasadım arkadan 1 ay sonra hamile kaldım zaman geçmiyor . İzmirde havalar inanılmaz sıcak sağ salim atlatalım inşallah hepimiz bu süreci
Amin inşallah sağ salim kavuşalım İzmirdeyim bende korkuyorum valla tam hastalık havası.
ben garip bir şekilde enerjik oldum bu hafta :) inşallah böyle devam eder modum düşmez hava çarpmaz hehehe

Kızlar nasılsınız 29. Haftadayım bugun kontrolum vardı 1270 gram olmuş normal dedi doktorum yüzünü kesinlikle göstermiyor.doktor haftaya tekrar gel dedi . Plasente yerleşiminden kaynaklı haraketleri hala sık hissetmiyorum. 14 nisanda çalışabilir raporu alıp mayısın 5 ine kadar çalışacagım inşallah hepimizin sağlıklı ilerler süreci
32. Haftada rapor almamız gerekiyor di mi ?

Oroferon kullanıyorum canim. Bir yandan etkisini hissetmedim. Gece içiyorum ben.

Amin inşallah sağ salim kavuşalım İzmirdeyim bende korkuyorum valla tam hastalık havası.
ben garip bir şekilde enerjik oldum bu hafta :) inşallah böyle devam eder modum düşmez hava çarpmaz hehehe
İzmir'deyim ben de canim. Siz hangi hastanede doğum yapacaktınız?

Bol mide yanmalı , uykusuz ve halsiz geçiyor 😁 ben birde 1 yıldır hamileyim şaka değil düşük yasadım arkadan 1 ay sonra hamile kaldım zaman geçmiyor . İzmirde havalar inanılmaz sıcak sağ salim atlatalım inşallah hepimiz bu süreci
Çok sıcak. Ama yarın sernliyor sukur. Ateş basmalari oluyor bana da.

Evet tam hastalık havası . İlk günler bende enerjiktim . Şimdi ateş basması oluyor nefes alamıyorum valla mayısta yandık😂

İzmir'deyim ben de canim. Siz hangi hastanede doğum yapacaktınız?
Sarnıçta çalışıyorum gelip gitmesi yakın diye ilk başta Gaziemir Nevvar Salih hastanesinde İbrahim beye başlamıştım ilk haftalar alıştım sıcak kanlı konuşkan şimdilik bunla devam ediyorum aksilik olmazda burada yapma taraftarıyım büyük bir hastane değil doğum yapanlarla konuştum hemşirelerden memnun olanlar filan var bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Maşallah az kalmış senin canim. Evde yatarak geciyor benim. Her güne şükrediyorum. 30. Haftadan sonra çok daha rahatlicam insallah.
İnşallah :KK200: :nazar:

Back
X