2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolundadır. Bir sonraki ultrasona kadar insan sabırsızlanıyor tabi

Güzel haberlerle gel inş canım

Aaa nezer belki de sana cinsiyet tahmininde bulunur boşver kötü düşünceleri bebiş ne olacak diye meraklan. İlk cinsiyet haberini senden alırız belki de. Kaçta randevun

Canım sanırım 2 düşük, 38 yaş, 1.64 boy 78 kg hipotiroidi, pcos oldugum için... risk faktörlerini azaltmaya calışıyor.
bende neden hiç azıcık şeker bile almıyosun diyecektim tiroid falan varsa haklısın canım dikkat edebilmen ne güzel bende genel olarak tuzlu yiyorum tatlıyla aram yok ama çikolata arada hüpletiyorum dayanamıyorum çayımada atıyorum şeker günde 3 bardak falan içiyorum her bardağa 3 küp şeker ortalama günde 10 küp şeker

Oyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın için bebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!

Kız mı geliyor acaba:) Ben de çikolatayı, muzu çok severim. Kızıma hamileyken çikolata görmek istemiyordum. Muz hiç yiyememiştim.

40 yıl tatlı görmesem eksikliğini aramazdım şimdi gözümün önüne durmadan tatlı geliyor :)

Bence bilinçliyiz kendimizi çok dinliyoruz. Ama huzur ve mutlulugun sırrı da az bilmekten geciyor bence bebişlerimiz saglıklı. Bizim hormon dengelerimizin etkileri degişiyor sürekli, baska bir şey degil. Benim de goguslerim bir agrıyor bir agrımıyor. Kasıgıma bazen kramp giriyor bazen 1 gun boyunca hicbisi yok... 22 sinde randevum valla ben de gün sayıyorum...

Canım iyi dileklerin için tesekkurler. Dualarım seninle, insallah rahat ve hızlıca atlatırsın bu süreci. Cocukların var annesin ve muhtemelen benden daha guclusun (anne degilim) umuyorum diledigin bebegi Allahım en guzel zamanda size verir.

Bende cips yedim eşime dedim eve alma aslında evdeki şeyler illa yeniyo
yaa ben markete gidince gözüme sürekli cips takılıyo başka bişey görmüyorum genelde almıyorum eşimede alma diyorum ama bazen de amaaan diyorum

çok uğraştım bırakamadım geçmişte yaa zevki kalmıyo çikolata bende deli gibi severim bu aralar bende istemiyorum arada bi canım istiyo sadece bu arada yağlı şeylere bayılırdım onlardan da tiksindim şükür bu güzel yağlı şeyler aklıma gelince bi bulanıyo içim

Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz

Gönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolundadır. Bir sonraki ultrasona kadar insan sabırsızlanıyor tabi
Aynen öyle çok sabırsızlanıyorum olumsuz şeyleri okuyunca da ödüm kopuyor keşke hiç olumsuz şeyler yazılmasa . Tabi nasip kısmet

Gerçekten ya fazla bilmek hiç iyi değil,artık hepimiz doktor yaninda asistan olsak zorluk çekmeyiz
Hep kendimi dinlememeye çalışyorum, bide burdaki kızlara akıl veriyorum kötü düşünmeyin kötüyü cagirmayin diye ama kelin ilacı olsa misali benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…