Gönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolundadır. Bir sonraki ultrasona kadar insan sabırsızlanıyor tabiGünaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Olsun sen zayıfsın yiyebilirsinO zaman çok canın çektiyse1 dilim ye gitsin
Şahsen ben Allah ne verdiyse gömüyorum kek en masumu
Güzel haberlerle gel inş canımGünaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aaa nezer belki de sana cinsiyet tahmininde bulunurGünaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bende neden hiç azıcık şeker bile almıyosun diyecektim tiroid falan varsa haklısın canım dikkat edebilmen ne güzel bende genel olarak tuzlu yiyorum tatlıyla aram yok ama çikolata arada hüpletiyorum dayanamıyorum çayımada atıyorum şeker günde 3 bardak falan içiyorum her bardağa 3 küp şeker ortalama günde 10 küp şekerCanım sanırım 2 düşük, 38 yaş, 1.64 boy 78 kg hipotiroidi, pcos oldugum için... risk faktörlerini azaltmaya calışıyor.
Kan yapıyor o cok faydalı. Kilo problemin yoksa ye demiştir.Bana aksine keciboynuzu pekmezi ye dedi doktor . Herkes farkli sanirim
Oyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın içinbende neden hiç azıcık şeker bile almıyosun diyecektim tiroid falan varsa haklısın canım dikkat edebilmen ne güzel bende genel olarak tuzlu yiyorum tatlıyla aram yok ama çikolata arada hüpletiyorum dayanamıyorum çayımada atıyorum şeker günde 3 bardak falan içiyorum her bardağa 3 küp şeker ortalama günde 10 küp şeker
Kız mı geliyor acaba:) Ben de çikolatayı, muzu çok severim. Kızıma hamileyken çikolata görmek istemiyordum. Muz hiç yiyememiştim.Oyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın içinbebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!
40 yıl tatlı görmesem eksikliğini aramazdım şimdi gözümün önüne durmadan tatlı geliyor :)Oyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın içinbebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!
Bence bilinçliyiz kendimizi çok dinliyoruz. Ama huzur ve mutlulugun sırrı da az bilmekten geciyorBen daha dün kasık ağrılarımda bitti artık dedim ve bugün şiddetli olmasada kasik batmanları yaşıyorum,ani ve hafif şekilde bıçak batması hemde sağlı sollu...
2 gün önce de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile diye şikayet ediyor,hatta kaşınıyor galiba şimdiden çatlıyor diyordum bugün ağrının kesildiğini farkettim...
Şimdide acaba niye göğüs ağrım birden kesildi,kasığım neden aksamdan beri ağrıyor yoksa biseymi oldu diye evhamlar sardı...yani ağrısa bir dert ağrımasa bir dert gelde çok işin içinden
Ayyy hadi inşallahhh cok istiyorum kız.Kız mı geliyor acaba:) Ben de çikolatayı, muzu çok severim. Kızıma hamileyken çikolata görmek istemiyordum. Muz hiç yiyememiştim.
Allah allah ya bedenlerimiz isteklerimiz altüst oldu desene40 yıl tatlı görmesem eksikliğini aramazdım şimdi gözümün önüne durmadan tatlı geliyor :)
Bazen gec farkediliyormuş.Haa olabilir bilmiorum ikiz olsa doktorda farkederdi heralde 8 haftalik suan
Canım iyi dileklerin için tesekkurler. Dualarım seninle, insallah rahat ve hızlıca atlatırsın bu süreci. Cocukların var annesin ve muhtemelen benden daha guclusun (anne degilim) umuyorum diledigin bebegi Allahım en guzel zamanda size verir.arkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
yaa ben markete gidince gözüme sürekli cips takılıyo başka bişey görmüyorumBende cips yedim eşime dedim eve alma aslında evdeki şeyler illa yeniyo
çok uğraştım bırakamadım geçmişte yaa zevki kalmıyoOyyy kuzum 2 ye indirsen bari, şeker normalde de iyi bişi diil. Senin kendi saglıgın içinbebişin cok etkilenecegini düşünmüyorum ben de. Ama Allahtan canımız tuzlu seyler istiyor. Ben var ya 1 kutu cıkolatayı bir oturuşta yiyebilen biriyim. Hamileligimden beri adını duyunca midem bulanıyooo, cok ilginc ya!
Günaydn kızlar bugün Dr. kontrolüm var dua edin lütfen bir pürüz olmasın. Bazı arkadaşların yaZdıgı olumsuz örnekleri okuyunca çok korkuyorum geriliyorum. Umarım herşey yolundadır bebişim de sağlıkla benimledir. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle çok sabırsızlanıyorum olumsuz şeyleri okuyunca da ödüm kopuyor keşke hiç olumsuz şeyler yazılmasa . Tabi nasip kısmetGönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolundadır. Bir sonraki ultrasona kadar insan sabırsızlanıyor tabi
Gerçekten ya fazla bilmek hiç iyi değil,artık hepimiz doktor yaninda asistan olsak zorluk çekmeyizBence bilinçliyiz kendimizi çok dinliyoruz. Ama huzur ve mutlulugun sırrı da az bilmekten geciyorbence bebişlerimiz saglıklı. Bizim hormon dengelerimizin etkileri degişiyor sürekli, baska bir şey degil. Benim de goguslerim bir agrıyor bir agrımıyor. Kasıgıma bazen kramp giriyor bazen 1 gun boyunca hicbisi yok... 22 sinde randevum valla ben de gün sayıyorum...
İnşallah canım randevum saat 14.30 da daha çok varHadi güzel haberlerle gel bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?