Geçmiş olsun canım, inşallah iyidir kardeşinBen mecburen söyledim kardeşim kaza geçirdi hastanede radyoloji bölümüne giremeyince söylemek zorunda kaldım yoksa bende en az 8 hafta niyetim yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, inşallah iyidir kardeşinBen mecburen söyledim kardeşim kaza geçirdi hastanede radyoloji bölümüne giremeyince söylemek zorunda kaldım yoksa bende en az 8 hafta niyetim yoktu
Ben karnım büyüdüğünde mecburen söyledim ve hep dedim ki sen onunla oynayamayacaksın çok küçük olacak,ağlayacak altına yapacak ama yine doğduktan sonra dedi ki bu nasıl kardeş hiç oyun oynamıyor hep ağlıyorKesinlikle haklısınız biz 1 ay doktora gitmeyeceğiz ilerleyen aylarda cocuklar bunda bile beklemek istemeyecek ki bebeklik dönemleri onlar icin çokta eğlenceli olmayacak Emin’im
Tam 7 haftalık olacak canım benim hesaplarıma göreEvet haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip bi kan baktırayım diyorum, 1 martta gidicem nasipse, 7. Hafta dolmak üzere olacak, kalbi duyulur diye umuyorum..
İnşallah duyarsın kaç haftalık oluyor cuma günü?
Aynen minnaklar, amin. :)Ay senin yavrularda minnakmış,Allah kolaylık versin hepiciğimize
Doktora git tatlım için rahat eder.5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
Tatlım, benim ilk gebeliğimde 8.haftada duyduk. Sıkıntı yapma iyisiniz inşallah :)İşte kalp duyulmadı ya tedirginimdr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi
Rahatlamış olmana sevindim. Ne hissediyorsan gel buraya yaz. Burafa herkes seni anlar. Herkes aynı yolun yolcusu :)Çok güzel yazmışsın Allah razı olsun, bunalrı okudukça kendimi çok iyi hissettim,
Hiç bilmiyorum tatlım ben, unutmuşum hep.Evet canım
Aynen canım şu an kese ve kalp atışı derdindeyiz hepimiz. 1 ay sonra daha farklı konular olucak burada. Yeter ki sağlıklı olsun yavrularımız, gerisi hallolurSanirim suan hepimizin derdi ayni keseyi gormek kalp atisini duymak 1 ay sonra farkli seyleri dusunmeye basliyacagiz onlar icin tedirgin olcaz sonra cinsiyet ne diye merak etcez hepimiz guzel haberler alalim
İnan etrafımda o kadar çok kişi var ki bu zorlu süreçte olan defalarca tüp bebek denedikleri halde nasip olmayan bende hep bunlara şahit oldum gerek yakınlarım gerek akrabalarım Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip canım etsin bol bol dua et Allahın izniyle bebişin güzel güzel büyücekİnşallah canım, insan herşeye takılıyor.
Hele ben bu ara herşeye aşırı takıntılı oldum... Daha önce ki kaybım nedeniyle sanırım ve tüp bebek tedavisinin zorluğu vs.
Bebeğin baş popo mesafesi 4.83mm acaba küçük mü diye ona taktım.
Zor bir süreç Allah hepimizin kalbine ferahlıklar versin ve sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah...
Herkesin gönlüne göre olsun istiyorum, kimsenin kucağı boş kalmasın...
Yok canım keseyi geçen gittiğimde gördüm bu sefer kontrole gidiyorum bi umut kalp atışını duymakİnş kalp atışlarınıds duyarsın canım,keseyi görmeye öi gidecektin kuzum
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla büyütelimİnan etrafımda o kadar çok kişi var ki bu zorlu süreçte olan defalarca tüp bebek denedikleri halde nasip olmayan bende hep bunlara şahit oldum gerek yakınlarım gerek akrabalarım Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip canım etsin bol bol dua et Allahın izniyle bebişin güzel güzel büyücek
Tek taraf mi sis seninde benim sol tarafta sislik kabiz degilim canimKabızmısın canım basurun varmıydı hiç duymadım böyle bişeyi vajinam benimde biraz şiş sanki
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla büyütelim
Yok canım keseyi geçen gittiğimde gördüm bu sefer kontrole gidiyorum bi umut kalp atışını duymak
Hosbuldum canim.peki kesmeyi dusunuyormusun doktora sordun mu ?Hosgeldin. Bebeklerimiz hemen hemen aynı. Benimde 25 Mayıs 2017 li kızım var. Henüz kesmedim memeden.
Canım moralini yüksek tutmaya çalış biraz, her şey çok güzel olucak sağlıkla alucaz yavrularımızı kucağımıza. Dua et bol bol, bebeğini düşün ve sana iyi gelen şeyleri yapKizlar dualarinizi bekliyorum
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle
İnsallah sagliklidir da yavrumuz..
Bebegimi de goremedim zaten
Amin canim cok sagol.Hayırlı olsun arkadaşım rabbim kolaylığını versin insallah