2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya benim o cok karisik oldu muayene islerim. Ozele gidemedim. Devlette de asistan doktora denk geldim, baya ilgiliydi sagolsun ama goremedik bebegi. Keseyi gorduk yine. Vajinal bakarsam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi. Kabul etmedim. Burda olumsuz yorumlarda okumustum cunku vajinalle ilgili. Simdi de icim icimi yiyiyor goremedim ya sorun varsa diye.
Sanirim kendimi cok sartlamistim degerime guvenip. :KK43: endise kapladi :KK43:
Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbi

sstsessizol sstsessizol canım benimde kafmda boş gebelik korkusu var ama bastırmaya çalışıyorum bi dahaki sefere görecez inş:KK200:sonra rahatlıcaz bak görürsün:anneadayı:

ah canim insallah iyidir bebislerimiz. ♡
bide dun doktor dusukten falan bahsetti, ilk 3 ay olabilir dikkat et falan dedi. Kan pihtisi seklinde kanaman olursa dusuk yapiyorsundur dedi. Bizim mudahale durumumuz yok bu aylardaki dusuk durumlarina vs vs dedi.
Benim tedirginlik zirve yapti sayesinde.
İnsallah hicbirimiz yasamayiz ve saglikli sekilde kavusuruz yavrularimiza.

Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbi

insallah en kisa surede birbirimize mujdeli haberleri veririz canim♡ Allah razi olsun, bir nebze icim rahatladi.

Merhaba, beni de bi endişe sardı bugün, en son adete 3 kala muayene olmuştum, tekrar Cumartesi gidebileceğim, inşallah her şey yolundadır, ağrım ya da kanamam yok çok şükür ama tedirginim.
3gün kala ne muayenesi oldun canım,ağrın ya da kanaman yokmuş bak her şey yolunda demek ki:KK36:

Eki Görüntüle 2235129 A AloeeVeraa cımm sence bi yanlışlık var mı:ukala:,ya bi de bişey sorucam sana biz seninle eylül annelerinde de yazışmıştık sanırım:ıslık:oralarda da takılmışmıydın o ay nasip olmamıştı bana zaten tek seferlik denemeydi:p neyse ben gidip mutfak toplıyım:KK25:
Maşallah canım yüksek görünüyo aslında bende 5+6da görüldü kalp ama benimde geç dollenme olduğu için ultrason bu hafta yeni ölçtü daha oncekinde olcmemisti karışık bu işler ve herkezde farklı oluyo canim.Benim normalde sat tarihi 13 Aralık.:deli:

Sağol canım, inşallah sağlıkla devam etsin sürecimiz...
Evet canım, ben özel e gittim.
Biz normalde İstanbul da yaşıyoruz, eşimin iş değişikliği nedeniyle Bursa’ya taşındık. Burada tanıığım ya da bildiğim bir doktor yok.
İnternetten araştırmaların üzerine bir doktor buldum, muayanehanesine gittim.
Sen nerede yaşıyorsun?
Doktor seçimini yaptın mı?
Bende Bursadayim canım hangi dr.a gittin sen.

Evet cnm trafik kazası
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

X